Sve otišlo bokte, bezveze sam napravio acc :/
Sve otišlo bokte, bezveze sam napravio acc :/
Takodjer haha :D
Gdje god se pojavi giveaway za 5 min izgore svi kljucevi.Vjerojatno ih pokupe stranice poput g2play.net,jer vidim da se tamo prodaju kljucevi za 3 eura.
https://www.facebook.com/Dualshockers/posts/10154008964513783
Dobio sam key ovdje. Sve što trebate je lajkati njihovu stranicu i komentirati da želite key i poslati će vam ga na PM kroz par sati ili manje.
Požurite jer je još oko 280 keyeva ostalo, a to će brzo otić :)
Dobar video :D Btw, da li možda znaš od koliko sati će se moći početi skidati igru? Piše da danas, ali još nije dostupno :)
Prije 7h su rekli Later today,valjda danas bude xd.
Evo kazu za manje od 3 sata ce se moci downloadati.
Prije 7h su rekli Later today,valjda danas bude xd.
Stavili su novi tweet. Za manje od 3h client će biti ON :D
Molio bi jedan key na PM ako ima netko viška :)
Radim po cijele dane pa ne stignem pratit giveaway programe :(
Ako tko ima viška key molim pošaljite u PM.
hvala
CBT 2 game client will be available for download at:
9 pm (CET)
3 pm (EST)
Znaci u 21:00 kod nas.
It has begun!
Brzina skidanja je i meni očajna. Trebalo bi mi biti 10.5 mb/s, ali nope :D Vjerojatno zbog toga šta masa ljudi skida trenutno :)
da navala je na servere, meni je inace 6mb/s , ali skida stabilno na 2.30mb sto je ok, frendu recimo 0.15 katastrofa. ja sam razdjelio masu keyeva i disposable mailova, tak da ak neko nije dobio sry, ak se nekom od frendova ne svidi ubacit cu acc info u temu da mozete probat
It has begun!
Brzina skidanja je i meni očajna. Trebalo bi mi biti 10.5 mb/s, ali nope :D Vjerojatno zbog toga šta masa ljudi skida trenutno :)
Ja imam od t-coma turbo20 opciju i skida mi sad 1.9 mb/s sada.Za 5h ce se skinut pa mi to i nije neki problem.
Šteta što još ne mogu krenut skidat jer večeras moram novi video stavit na upload Stavim sutra, valjda će se skinut do početka bete da što više vremena iskoristim.
Skinulo :D Sad čekati dva dana :P
Yuotube tips,tricks, sve na jednom mjestu :
https://www.youtube.com/playlist?list=PLjFbINpBh2OrloK489FX3k2V6V5LpTHxg
Textualni vodic,sve sto trebate znati:
http://blackdesertfoundry.com/2016/02/16/starterlaunch-guide/
Vi koji mislite igrat dodajte me na skype tez091,da se lakse cujemo sutra ili koji vec dan budete igrali.
isssss...
mrs. Xfact ? :D
Pa zar nitko sad odjednom nema ni jedan key viška?
Dijelilo se na tisuće komada, sada odjednom nema nitko :8
Pokusaj na onom balkanskom siteu sto sam linko u prvom postu,i na njihovoj facebook stranici,cuo sam da djele kljuceve kroz neku igru.
edit:slucajno dupli post
Igra će biti skinuta dok ne dođem s posla oko 16h. Oće beta do tad krenut?
Igra će biti skinuta dok ne dođem s posla oko 16h. Oće beta do tad krenut?
Beta je vec krenula,ali imamo poteskoca sa logiranjem :D.Dok se ti vratis vjerojatno nece biti problema.
Nemoj me plašit, blade and soul sam tako jedva čeko da dođe za EU i onda sam odigro 1 sat samo, i do danas se nisam uspio više nijednom ulogirat da me ne disconnecta.