Ništa nemislim.probati cu je kada dobim novu makinu :)

AvP...najjaci...do danas nema te igre od koje sam se usrao kao od ove. Prava stvar! AvP1&2 rulz!
Prey...katastrofa i najvece smece od igre. Doomu3 a pogotovo Fearu nije niti 1mm od zemlje. Naravno, ima ekipe kojima je i obrnuto. Al opet, nekima su Daikatana i slicne zakon.
AvP...najjaci...do danas nema te igre od koje sam se usrao kao od ove. Prava stvar! AvP1&2 rulz!
Prey...katastrofa i najvece smece od igre. Doomu3 a pogotovo Fearu nije niti 1mm od zemlje. Naravno, ima ekipe kojima je i obrnuto. Al opet, nekima su Daikatana i slicne zakon.
igra je odlična i slažem se da je definitivno igra godine, kupio sam je ljetos čim je izašla, naravno je jedna od rijetkih koje imam da su orginal , i nisam požalio ni malo, jer dok su se večina zamarala, sa crackom pošto pirat, nije na početku radio ja sam igrao, sviđa mi se priča i naravno jednostav gamplay igrivost, gore je jedan napisao da ga nervira vitachamber , pa nemoj umirat , zašto sto se može igrat da te ne skenjaju, uglavnom i S.T.A.L.K.E.R. isto bi mogla biti iga godine ,po meni naravno svakako ne COD4 , po mom mišljenju COD 4 je precjenjen.
Best Visual Art
Best Writing
Best Audio
Ja ni u kom slucaju nisam obozavatelj FPS-ova idu mi na zivce, ali ponajprije sto bi reka za Bioshock je da je igra bez ikakvih sranja. To do sad u FPS-u nisam dozivio. Atmosfera odlicna, izgubiti se ne mozes, mini igre za hakiranje, oruzja po meni mozda najbolja koja sam u FPS-u koristio, prica odlicna, relativno mali broj neprijatelja ma jednostavno odlicno. Dok recimo bas taj STALKER cirka 150 metaka po neprijatelju, nikad nisam siguran di sam ni sto mi je raditi bas mi je neku nervozu stvara, a sto se Deux Exa tice ja znam da sam tu igru igra ravno 10 min cak se ni ne sjecam sto mi je toliko zivce diglo.
Ja ni u kom slucaju nisam obozavatelj FPS-ova idu mi na zivce, ali ponajprije sto bi reka za Bioshock je da je igra bez ikakvih sranja. To do sad u FPS-u nisam dozivio. Atmosfera odlicna, izgubiti se ne mozes, mini igre za hakiranje, oruzja po meni mozda najbolja koja sam u FPS-u koristio, prica odlicna, relativno mali broj neprijatelja ma jednostavno odlicno. Dok recimo bas taj STALKER cirka 150 metaka po neprijatelju, nikad nisam siguran di sam ni sto mi je raditi bas mi je neku nervozu stvara, a sto se Deux Exa tice ja znam da sam tu igru igra ravno 10 min cak se ni ne sjecam sto mi je toliko zivce diglo.

Stalker je teška igra. Igrajući je, prvi puta sam se osjećao ugroženo u nekoj igri, čak sam dobivao napadaje panike. To je prava survival igra. Jedina igra u kojoj nisam srljao na neprijatelja nego sam kalkulirao rizik i isplati li se napasti ga.
Ali čim se domogneš malo boljeg oružja stvari postaju lakše.
Ali da se vratimo na temu, Bioshock je sasvim drugi tip igre i ima druge adute u rukavu i definitivno je, uz Stalkera, bio moj favorit za igru godine.
Ja nisam izbirljiv. Meni su sve tri dobre.
Bioshock, ako ništa drugo, zbog jednog od najboljih uvoda u igru - vožnja batiskafom do Rapturea.
STALKER zbog nekako "najdomaćije" atmosfere. Kad tamo krene pljusak onda se stvarno osjećaš promočeno.
Deus Ex jer je Deus Ex.
Bioshock & S.T.A.L.K.E.R. - definitivno igre koje su obilježile 2007 - odlična i uvrnuta atmosfera
- eye-candy engine-i
- izniman replay value
Smeće od igre

Bioshock -----------------bljak. Stalker - OK. Toliko
Igra mi se nije svidjela. Jest da ima onaj neki umjetnicki stih i to je dobro al sve u svemu prosjecan FPS bez nekakve taktike il neznam sta samo bezveze napucavanje.
AVP je najbolji FPS ikad.
BioShock nije igra, BioShock je umetnicko delo.
Meni je igra predobra... Na prvu mi se nije svidjela ali kad sam se ufurao ispalo je da je igra genijalna.... Istina ima nekih nedostataka ali malo koja igra me u zadnje vrijeme toliko zaokupila atmosferom i pricom... Izuzetak HL2 naravno...
Igra mi je super. Jedna od rijetkih koja me je prisilila da ju odigram do kraja...
Je igra je zaista predobra i full sam se u nju ufurao, a onda me frend nagovorio da instaliram LOTRO i evo Bioshock od tada čeka bolja vremena.
alo ekipa bili neko kupio orginalni bioshock SE s metalnom kutijom za 180 kn??? meni je igra dobra ali sam mi je dosadila jer sam je prešao već 4 puta!! možda se i za cijenu dogovorimo!
Može mi itko pomoći?
Ovako,igram BioShock već neko vrijeme i danas sam došao do onog djela gdje moram uslikati one 4 osobe za onog Sandera Cohena(ili takoo nešto)i ja to sve pređem i nakon toga.....Nema više mislija,a ja WTF?!
pa nije to valjda kraj igre?
E sad,zna netko nešto kako bih to popravio?
EDIT:Našao.
Igrao sam Bioshock na XP-u i nije bilo nekih problema. Sad sam ga odlučio ponovo na sedmicu instalirati i proći ga do kraja. Prvi problem koji sam imao je: Pokrenem igru i ništa, pokušao sam s patchom i svim compatibility fintama, da bih na kraju otkrio da treba nešto dodati u default.ini (audio problem je bio posrijedi). Sad igra radi, ali uopće nemam in-game zvuka . Spustim se u Rapture i tamo oni likeci vani samo nepomično stoje i ne miču se... Stvarno neznam što bih moglo biti i zašto nema zvuka (onaj NVIDI-a intro ima zvuk, isto kao i uvodni filmić na avionu, no u igri ništa...). Molio bih cijenjene kolege za pomoć. Unaprijed se zahvaljujem.
Smeće od igre
Potpisujem
Smeće od igre
Potpisujem
A po čemu to...Igra ima nenadjeb** atmosferu i priču, jako dobru grafiku i donijela je revoluciju u FPS žanr, isto kao i half life nekoliko godine prije...
A po nicku vidim da si neki njubski COD fan koji ne zna zabiti van glavu iz overhypenog naslova, nek ti bude....Jednom češ shvatiti
Smeće od igre
Potpisujem
A po čemu to...Igra ima nenadjeb** atmosferu i priču, jako dobru grafiku i donijela je revoluciju u FPS žanr, isto kao i half life nekoliko godine prije...
A po nicku vidim da si neki njubski COD fan koji ne zna zabiti van glavu iz overhypenog naslova, nek ti bude....Jednom češ shvatiti
nije donijela nista novog vec samo oglupavila postojece (system shock 2)! inace od SS2 je sve preuzeto a nije joj ni do koljena! odigraj pa ces vidjet o cemu pricam!
Odlična igra!
Upravo sam je završio.
Jako mi se sviđa priča, a završetak je predobar.
Sledeći je Bioshock 2.
Smeće od igre
Potpisujem
nije donijela nista novog vec samo oglupavila postojece (system shock 2)! inace od SS2 je sve preuzeto a nije joj ni do koljena! odigraj pa ces vidjet o cemu pricam!
Daj nemoj biti TROLL brate mili. Znaš i sam da je igra dobra nego zato što je svima dobra, da bi ti bio poseban i u centru pažnje tebi nije dobra zbog neznaš ni sam čega. Kakve to baline valjaš da je pokupila sve od SS2..očito nisi igrao niti jednu ili kao što sam rekao si TROLL i takvi ne trebaju na forumima. Ako već kažeš da je loša objasni molim te. Daj neke argumente iza čega možeš stati a ne samo puknuti pa ostati živ.
Meni su i jedinica i duja odlične, mada nekako više simpatiziram duju...
To nisu igre, to su igretine!