Bioshock

poruka: 67
|
čitano: 17.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bioshock

Ništa nemislim.probati cu je kada dobim novu makinu :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bioshock
Zabushant kaže...
Zoolok kaže...
meni su sve horor igre smesne :)

Uključujući i originalni Aliens vs. Predator u ulozi marinca?
Lol,  pa  da,  sve  te  sa  cudovistima,  a  i  one  druge,  ako  ih  ima  :)  Marinac je bio zanimljiv u pocetku, ali sve je to nekako isto - mir, mir, mir BU! mir, mir, mir... Bas  kad  si  spomeuo  Alien,  taj  film  me  nikada  i  nikako  nije  uplasio,  ali  sam  ga  obozavam  bas  zbog  te  Alien  zivotinje  -  bila  bi  fenomenalan  kucni  ljubimac. Kad sam igrao Quake 2 i 3, koristio sam Alien model :)

Ne  znam,  ako  su  zivotinje  i  zla  cudovista  :)  onda  nije  strasno,  jer  su  to  samo  zivotinje  i  cudovista...

Bleh,  ne  znam,  mozda  jednostavno  ne  mogu  da  se  uzivim  u  takve  stvari.

Jos  jedan  FPS  koji  mi  se  svideo  je  bio  Prey,  i  u  njemu  mi  se  svidelo  bas  sve. Dok,  eto, Doom 3  i FEAR nisu. Te igre su me ubile dosadom Neodlučan

Everything's just fine.
17 godina
neaktivan
Bioshock

AvP...najjaci...do danas nema te igre od koje sam se usrao kao od ove. Prava stvar! AvP1&2 rulz!

Prey...katastrofa i najvece smece od igre. Doomu3 a pogotovo Fearu nije niti 1mm od zemlje. Naravno, ima ekipe kojima je i obrnuto. Al opet, nekima su Daikatana i slicne zakon.

...:::Anime Phreak:::...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2008 7:39 (Aral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aral kaže...

AvP...najjaci...do danas nema te igre od koje sam se usrao kao od ove. Prava stvar! AvP1&2 rulz!

Prey...katastrofa i najvece smece od igre. Doomu3 a pogotovo Fearu nije niti 1mm od zemlje. Naravno, ima ekipe kojima je i obrnuto. Al opet, nekima su Daikatana i slicne zakon.

Svakom  svoje  ;)

Everything's just fine.
17 godina
neaktivan
Bioshock

igra je odlična i slažem se  da je definitivno igra godine, kupio sam je ljetos čim je izašla, naravno je jedna od rijetkih koje imam da su orginal , i nisam požalio ni malo, jer dok su se večina zamarala, sa crackom pošto pirat, nije na početku radio ja sam igrao, sviđa mi se priča i naravno jednostav gamplay igrivost, gore je jedan napisao da ga nervira vitachamber , pa nemoj umirat , zašto sto se može igrat da te ne skenjaju, uglavnom i S.T.A.L.K.E.R. isto bi mogla biti iga godine ,po meni naravno svakako ne COD4 , po mom mišljenju COD 4 je precjenjen.  Namigiva

frost135
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2008 16:22 (frost135).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
nije loša e jer si ti onaj s gameplay sajta koji ima istu animaciju
17 godina
meni je super a dobila je i 3 nagrade za
Best Visual Art
Best Writing
Best Audio
17 godina
Bioshock

Ja ni u kom slucaju nisam obozavatelj FPS-ova idu mi na zivce, ali ponajprije sto bi reka za Bioshock je da je igra bez ikakvih sranja. To do sad u FPS-u nisam dozivio. Atmosfera odlicna, izgubiti se ne mozes, mini igre za hakiranje, oruzja po meni mozda najbolja koja sam u FPS-u koristio, prica odlicna, relativno mali broj neprijatelja ma jednostavno odlicno. Dok recimo bas taj STALKER cirka 150 metaka po neprijatelju, nikad nisam siguran di sam ni sto mi je raditi bas mi je neku nervozu stvara, a sto se Deux Exa tice ja znam da sam tu igru igra ravno 10 min cak se ni ne sjecam sto mi je toliko zivce diglo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Ja ni u kom slucaju nisam obozavatelj FPS-ova idu mi na zivce, ali ponajprije sto bi reka za Bioshock je da je igra bez ikakvih sranja. To do sad u FPS-u nisam dozivio. Atmosfera odlicna, izgubiti se ne mozes, mini igre za hakiranje, oruzja po meni mozda najbolja koja sam u FPS-u koristio, prica odlicna, relativno mali broj neprijatelja ma jednostavno odlicno. Dok recimo bas taj STALKER cirka 150 metaka po neprijatelju, nikad nisam siguran di sam ni sto mi je raditi bas mi je neku nervozu stvara, a sto se Deux Exa tice ja znam da sam tu igru igra ravno 10 min cak se ni ne sjecam sto mi je toliko zivce diglo.

Mislim da je problem u tome što Stalker i Deus Ex imaju elemente RPG-a, pa te to malo zbunilo. Belji se
17 godina
neaktivan
Bioshock

Stalker je teška igra. Igrajući je, prvi puta sam se osjećao ugroženo u nekoj igri, čak sam dobivao napadaje panike. To je prava survival igra. Jedina igra u kojoj nisam srljao na neprijatelja nego sam kalkulirao rizik i isplati li se napasti ga.

Ali čim se domogneš malo boljeg oružja stvari postaju lakše.

Ali da se vratimo na temu, Bioshock je sasvim drugi tip igre i ima druge adute u rukavu i definitivno je, uz Stalkera, bio moj favorit za igru godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bioshock

Ja nisam izbirljiv. Meni su sve tri dobre.

Bioshock, ako ništa drugo, zbog jednog od najboljih uvoda u igru - vožnja batiskafom do Rapturea.

STALKER zbog nekako "najdomaćije" atmosfere. Kad tamo krene pljusak onda se stvarno osjećaš promočeno.

Deus Ex jer je Deus Ex.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2008 14:43 (Zabushant).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bioshock

Bioshock & S.T.A.L.K.E.R. - definitivno igre koje su obilježile 2007 - odlična i uvrnuta atmosfera

- eye-candy engine-i

- izniman replay value

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zli Luđak kaže...

Smeće od igre Plač

''Cinik zna cijenu svega i vrijednost ničega.'' - Oscar Wilde (referenca na komentar)

''Ne moramo posjetiti ludnicu da bismo našli poremećene umove; naš planet je duševna bolnica svemira.'' - Johann Wolfgang von Goethe (šaljiva referenca na username)

Viče

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2008 3:04 (zz22).
17 godina
neaktivan
Bioshock

Bioshock -----------------bljak. Stalker - OK. Toliko

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Bioshock

Igra mi se nije svidjela. Jest da ima onaj neki umjetnicki stih i to je dobro al sve u svemu prosjecan FPS bez nekakve taktike il neznam sta samo bezveze napucavanje.

AVP je najbolji FPS ikad.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Bioshock

BioShock nije igra, BioShock je umetnicko delo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2008 1:45 (Daka).

2 0 hvala 0
17 godina
Bioshock

Meni je igra predobra... Na prvu mi se nije svidjela ali kad sam se ufurao ispalo je da je igra genijalna.... Istina ima nekih nedostataka ali malo koja igra me u zadnje vrijeme toliko zaokupila atmosferom i pricom... Izuzetak HL2 naravno...

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock

Igra mi je super. Jedna od rijetkih koja me je prisilila da ju odigram do kraja... Osmijeh

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Je igra je zaista predobra i full sam se u nju ufurao, a onda me frend nagovorio da instaliram LOTRO i evo  Bioshock od tada čeka bolja vremena.

16 godina
odjavljen
Bioshock

alo ekipa bili neko kupio orginalni bioshock SE s metalnom kutijom za 180 kn???  meni je igra dobra ali sam mi je dosadila jer sam je prešao već 4 puta!! možda se i za cijenu dogovorimo!

intel core 2 duo E6850 XFX GeForce 8800 GTX ASUS P5K 4GB RAM FORTRON BLU STORM II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioshock

Može mi itko pomoći?

Ovako,igram BioShock već neko vrijeme i danas sam došao do onog djela gdje moram uslikati one 4 osobe za onog Sandera Cohena(ili takoo nešto)i ja to sve pređem i nakon toga.....Nema više mislija,a ja WTF?!

pa nije to valjda kraj igre?

E sad,zna netko nešto kako bih to popravio?

EDIT:Našao.

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 22:11 (doctor_crash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock

Igrao sam Bioshock na XP-u i nije bilo nekih problema. Sad sam ga odlučio ponovo na sedmicu instalirati i proći ga do kraja. Prvi problem koji sam imao je: Pokrenem igru i ništa, pokušao sam s patchom i svim compatibility fintama, da bih na kraju otkrio da treba nešto dodati u default.ini (audio problem je bio posrijedi). Sad igra radi, ali uopće nemam in-game zvuka Plač. Spustim se u Rapture i tamo oni likeci vani samo nepomično stoje i ne miču se... Stvarno neznam što bih moglo biti i zašto nema zvuka (onaj NVIDI-a intro ima zvuk, isto kao i uvodni filmić na avionu, no u igri ništa...). Molio bih cijenjene kolege za pomoć. Unaprijed se zahvaljujem.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Zli Luđak kaže...

Smeće od igre Plač

Potpisujem

17 godina
CAPETAN PRICE kaže...
Zli Luđak kaže...

Smeće od igre Plač

Potpisujem

A po čemu to...Igra ima nenadjeb** atmosferu i priču, jako dobru grafiku i donijela je revoluciju u FPS žanr, isto kao i half life nekoliko godine prije...
A po nicku vidim da si neki njubski COD fan koji ne zna zabiti van glavu iz overhypenog naslova, nek ti bude....Jednom češ shvatiti Plač

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina
odjavljen
Ad4pt3r kaže...
CAPETAN PRICE kaže...
Zli Luđak kaže...

Smeće od igre Plač

Potpisujem

A po čemu to...Igra ima nenadjeb** atmosferu i priču, jako dobru grafiku i donijela je revoluciju u FPS žanr, isto kao i half life nekoliko godine prije...
A po nicku vidim da si neki njubski COD fan koji ne zna zabiti van glavu iz overhypenog naslova, nek ti bude....Jednom češ shvatiti Plač

nije donijela nista novog vec samo oglupavila postojece (system shock 2)! inace od SS2 je sve preuzeto a nije joj ni do koljena! odigraj pa ces vidjet o cemu pricam!Plač

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
Bioshock

Odlična igra!

Upravo sam je završio.Osmijeh

Jako mi se sviđa priča, a završetak je predobar.Smijeh

Sledeći je Bioshock 2.Cool

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
igra je predobra. vita chamber se moze iskljucit. igru sam preso pet puta. sad igram dvojku....
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Ad4pt3r kaže...
CAPETAN PRICE kaže...
Zli Luđak kaže...

Smeće od igre Plač

Potpisujem

nije donijela nista novog vec samo oglupavila postojece (system shock 2)! inace od SS2 je sve preuzeto a nije joj ni do koljena! odigraj pa ces vidjet o cemu pricam!Plač

Daj nemoj biti TROLL brate mili. Znaš i sam da je igra dobra nego zato što je svima dobra, da bi ti bio poseban i u centru pažnje tebi nije dobra zbog neznaš ni sam čega. Kakve to baline valjaš da je pokupila sve od SS2..očito nisi igrao niti jednu ili kao što sam rekao si TROLL i takvi ne trebaju na forumima. Ako već kažeš da je loša objasni molim te. Daj neke argumente iza čega možeš stati a ne samo puknuti pa ostati živ.

16 godina
neaktivan
Bioshock

Meni su i jedinica i duja odlične, mada nekako više simpatiziram duju...

To nisu igre, to su igretine! Smijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock

http://store.steampowered.com/app/7670/

bioshock na snizenju na steamu za samo 4.99 EURA

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: