ovako planiram uzeti original bbc2 pa me zanima jeli istina da kad jednom iskoristis key da ga vise nemozes koristiti ili? ako netko moze tko ga ima ili tko zna da mi to objasni jer ima milijon prica o tome pa vise neznam kome vjerovat......hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a recimo rusim windowse i ponovo instaliram igru jel key i dalje vrijedi?
da
znaci moram ono na ea imam account mislim imam ga i tamo regat bbc2 kad ga kupim?
pozdrav,molio bi pomoc oko jako glupog i banalnog problema...na MP nikako da nadjem opciju kako da upgradeam oruzje koje
sam unlockao...hvala na pomoci.

mislim na to kad udjem u opcije weapons zvijezdicom mi je markirano oruzje koje sam unlockao progresom,al ga promijenit ne mogu..kliknem na njega,al ga ne prihvati..tj hodam stalno okolo sa onim AEK?pretpostavljam da cu sad dozivotno biti objekt sprdnje tu...al sto se moze
evo ovako..kupioi sam bc2 preko origina.kada ga pokrenem iz origina krene mi update i uvijek stane do pola..piše da je problem sa serverom ili internet konekcija..
onda ga pokrenem iz direktorija jer drugačije nejde i na multyplayeru imam samo 6 servera ponuđenih za igranje..prozori sa strane nisam označio ni sa kvačicom ni sa x..jel ima ko rješenje problema??
BFBC2 tema postoji.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx