Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.677.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

No dobro, budemo slijedeci put i vas pozvali u Squad, samo se javite {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
15 0 hvala 1
11 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...

Galopirajuce se zure CODizaciji BF-a, rekao bih ovako ko noob. Tko ostane igrat ce samo one zatvorene Lock'r i Metro (opet one CODirane). Sta je previse - previse je.

14 godina
fila2208 kaže..
Umjesto spama, imaš hvala botun za drugi puta.{#}

{#} Spam? U ovo temi??

Btw, opet odigrano hrpa rundi. Jako puno nase ekipe je online.

Ali skoro svi smo dosli na jednu stranu pa je bilo rejpajucih rundi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže..

{#} Spam? U ovo temi??

Mene je hitilo van baš kad sam imao tvoj tenk na nišanu helića. Novi čit Cyber?

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže..

{#} Spam? U ovo temi??

Dragi dnevniče,

dana trećeg odigrano je još više rundi. Gdje god sam se spojio dočekali su me domaći ljudi. Pošto imam 10323 online prijatelja svi me pozdravljaju i vole u chatu.

Spojim se i igramo, rapeamo nekad, nekad samo pobjedimo. Ceco otkida u heliju, iako je heli lošiji nego bf3. Sutra se nadam još dobrih odigranih rundi sa domaćom ekipom.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

uh predobro večeras{#}

super igra{#}

Od kad tebi tak dobro ide? :D

skillzor{#}

i kako onda mogu naštelat da vas čujem na ts,jel to moguće

pirat kaže...

e to to,to je to

16 godina
moderator
fila2208 kaže...
 iako je heli lošiji nego bf3.

Kakav ti je heli bio u BC2?

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
elroxery kaže...

Bok, svidila mi se trojka i sad sam došao do para za kupit četvorku pa me zanima di mi je najjeftinije uzet key; ili možda da sačekam neku akciju ili nešto slično ? Ili mi je najbolja opcija tražit neki polovni na njuškalu ?

P.S. Dali netko tko igra titanfall također može reći jel se isplati BF4 naspram titanfalla ?

Moj savjet ti je ako i kupiš bf4 idi preko meksika (proxy) imaš kupovina preko meksika tema, i onda kasnije ako ti se svidi idi premium.

Po meni više nema smisla kupovati preko meksičkog proxya, uštede sada praktički i nema, na g2play ima BF4 za manje od 30€, a to je otprilike i cijena preko Meksika (ako se na Originu nije nešto spustila cijena, ali čini mi se da je ostala ista).Za eventualnu uštedu od 10-20kuna nema nekog smisla petljat s proxyjem.

Sve ostalo što ti je fila rekao stoji, iako sam ja malo pozitivnijeg dojma i mislim da se nećeš razočarat.

13 godina
Battlefield 4

Svaka čast ekipi,dobro igrate,iščelinjali me sinoć na fejk Bug serveru ko balavca,frend rage quito nakon 5 min Flooda,moj team masovno prebjegavao k vama... {#}

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P BF4 Nick:Godfather0501
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Toma Kruz kaže...

Svaka čast ekipi,dobro igrate,iščelinjali me sinoć na fejk Bug serveru ko balavca,frend rage quito nakon 5 min Flooda,moj team masovno prebjegavao k vama... {#}

da, na floodu je bila čistka... frend i ja smo opreirali na B i C točki. a poslije kad više niste napadali, smo malo i E točku izbušili... :D

a i imali ste malo previše snipera... a mi dovoljno medica... :P

15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Tam mi je bio super, koliko se sjećam, imao je kao neki burst gunner, a pilot salvu raketa. Što se okretnosti tiče brz i okretan.

Nisam letio puno jer sam tad učio hodati kako treba, letjeli su likovi, a ja gunao. Bio je teško gunnati dok se ne navikneš.

Po meni puno bolje negoli sada bf4, iako limit municije helijima pozdravljam što se tiče bf4.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
11 godina
neaktivan
Ja sam kupovao preko g2play i nikad vise. Igru vidio nisam, a bome ni novce. Rekli su mi da cu dobiti povrat novca kroz par dana, a nakon tog nisu ni na mail vise odgovarali. Probao sam ih tuziti preko paypala al ni nji hnije briga. Tako da, stvarno nije tesko naci neki mxn proxy upisati u firefox, ubacit igru u kosaru i platiti. Igra je odmah u originu za razliku od g2gaya gdje mozda dobijes koristeni key, ako imas srece :D
15 godina
neaktivan

Heli u BC2 je bog i batina za ove u bf3/4.

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Tam mi je bio super, koliko se sjećam, imao je kao neki burst gunner, a pilot salvu raketa. Što se okretnosti tiče brz i okretan.

Nisam letio puno jer sam tad učio hodati kako treba, letjeli su likovi, a ja gunao. Bio je teško gunnati dok se ne navikneš.

Po meni puno bolje negoli sada bf4, iako limit municije helijima pozdravljam što se tiče bf4.

a najjači lock na heli je bio trace dart... mislim daj... da su svo ovo fire and forget naoružanje stavili u bc2 ne bi se ni tamo letjelo onako veselo.

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Onda nemaš pojima.Heli u BF3/4 je čista arkada prema onom u BC2.

Y2K2 kaže...

Heli u BC2 je bog i batina za ove u bf3/4.

Tako je,a i nije mogao baš svatko sjest u njega.

Hrpu puta sam vidio kako se neki njub diže i odmah pada.

Jer ako si se previše nagnuo nisi ga više mogao vratiti,ma znaš i sam.

Kad se samo sjetim koliko smo borbi imali ti i tihi i dado i ja.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
ceco22 kaže...

Ja imam opet drukcije iskustvo, nove SA mape su odlicne za letiti, ali opet trebas pomoc jetova. Glomud isto moze proci, ni jednu mapu koju smo igrao nisam vidio da je heli neupotrebljiv.

Čitam malo ove tvoje papazjanije unazad par dana/tjedana i još nisam načisto dal trolaš ili si smrtno ozbiljan?

Sjećam se jednog tvog posta sa početka BF4 teme gdje si kukao, plakao i jecao.

Napisao si da je BF4 smeće i da ga igraš samo zbog frendova, da ti ne valja niti jedan aspekt igre i da bi radije igrao BF3.

I onda nagli spin... BF4 je odjednom najbolja igra, bolja od BF3, a ove piz.darije o helikopteru su šlag na proljevu.

Sjećam se da si u BF3 bio solidan pilot (oprosti ako sam te zamijenio s nekim, star sam i senilan)... i baš iz tog razloga ne mogu shvatiti tvoje zadnje postove vezane uz usporedbu helikoptera u BF3 i BF4.

Ja sam solidan pilot u BF3 pa tako i u BF4, a vozio sam se s boljim pilotima s ovih prostora pa znam vidjeti razliku od helija u BF3 od helija u BF4.

Heli u BF4 je smeće po svim aspektima... niti je dobro biti pilot, a gunner još gore.

U BF4 su nerfali sve što se narfati dalo i od helija napravili pokretnu metu, sporu pokretnu metu koji može skinuti svaka šuša.

Ovo gore boldano mi daje naslutiti da kenjaš, odnosno trolaš, ili pak nikad nisi igrao, odnosno pilotirao, na mapi zvanoj Lancang Dam?!

Ili će se na kraju priče ispostaviti da nas praviš svo ovo vrijeme budalama poput Tončija i ne silaziš sa Shanghaija za razliku od Tončijevih Lockera bez tekstura?

Na Shangahiju se još koliko-toliko da letit muvajući se među neboderima - za one neupućene.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
marinac88 kaže...
Ja sam kupovao preko g2play i nikad vise. Igru vidio nisam, a bome ni novce. Rekli su mi da cu dobiti povrat novca kroz par dana, a nakon tog nisu ni na mail vise odgovarali. Probao sam ih tuziti preko paypala al ni nji hnije briga. Tako da, stvarno nije tesko naci neki mxn proxy upisati u firefox, ubacit igru u kosaru i platiti. Igra je odmah u originu za razliku od g2gaya gdje mozda dobijes koristeni key, ako imas srece :D

Prvi put čujem to,  G2play je dosta renomiran keyshop i ne znam nikog tko je imao problema s njima.

13 godina
Ja uzimam od tamo ili sa nuuvema... Alu meksicki i brazilsku origin su i dalje bog i batina. Fino kupis, 2 min posla, odmah je na originu i gotovo...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Battlefield 4

Heli je bio smeće radi OP mobilnog AA-a. Sad je dobar na svima mapama, jučer letjeli pero i ja po Caspianu i sad se može fino letit. Nije da uništava ali nije ni loš.

Kad smo kod usporedbe sa BF3 tamo je heli imao below radar i svaki malo iskusniji pilot je to koristio te bio gotovo neuništiv. Ovdje ipak moraš uložiti malo truda da napraviš killstreak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Koji je ovo k?

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 17:22 (Stolnik).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
marinac88 kaže...

Prvi put čujem to,  G2play je dosta renomiran keyshop i ne znam nikog tko je imao problema s njima.

Mozda zla sreca,Rupi mi uzeo SA i stigao je kljuci na dan kad je i trebao premda cuj sve je moguce ne kazem

EDIT-ispricavam se,mislim da ustvari je bila Go2arena tako da sry

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 18:24 (Blade Runner31).
13 godina
Battlefield 4
Pozz svima.
Posto sam zamjenio cpu i plocu, da li bi kako mogao da sacuvam ovaj bf4 da ga ne skidam ponovo, sta treba da uradim ako postoji mogucnost.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Toma Kruz kaže...

Postoji i obliteracijski fake Bug server sa 32 slota.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b3501d92-d393-4da9-a4b0-177de0e81763/BuG-Official-2-Obliteration/

Eto čisto da se zna.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Heli je bio smeće radi OP mobilnog AA-a. Sad je dobar na svima mapama, jučer letjeli pero i ja po Caspianu i sad se može fino letit. Nije da uništava ali nije ni loš.

Kad smo kod usporedbe sa BF3 tamo je heli imao below radar i svaki malo iskusniji pilot je to koristio te bio gotovo neuništiv. Ovdje ipak moraš uložiti malo truda da napraviš killstreak.

Na početku Bf3 je heli bio op.

Onda su svakim patchem sje neki vrag, tv nije mogao ubijat inf, pa gunneru skinuli flares, pa smanjili damage pa nema below radara itd itd.

A sve zbog plačljivaca koji ne znaju letit pa pišu po Dice forumima kako je heli op. 

Ako se dobro sjećam sa predzadnjim patchem su malo popravili Havoca jer je bio kontenjer sa elisama. 

Heli je u bf3 bolji, brži, okretniji  i točka. Masa stranih igrača uz koje sam učio letit ne želi sjest u heli u bf4 jer je smeće.

Rhizone iz Ukrajne koji je meni jedan od najboljih pilota s kojima sam letio u bf3 ne želi sjest u heli jer kaže da nije to to. Ja sam ga na caspianu vozio cijelu rundu, pali smo 2-3 puta i frajer me pita u chat dal može on sljedeću vozit da se ja nakupim killova, reko ok. Sve dok me nije provozao sam mislio da donekle znam letit..

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 18:51 (ARazer).
14 godina
Stolnik kaže...

Koji je ovo k?

A vidi ovu ljepotu.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
Battlefield 4

Čini se da Origin izaziva CPU šiljke pri korištenju Mantlea.

Navodno smanjenje prioriteta Originu pomaže.

Ispitati ću pa vam javim što saznam.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zovi večeras Milana možda on zna šta o tome {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

No dobro, budemo slijedeci put i vas pozvali u Squad, samo se javite {#}

Zamjenili su te sa Tomom pa su ti udarili TD {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Xpider kaže...
Pozz svima.
Posto sam zamjenio cpu i plocu, da li bi kako mogao da sacuvam ovaj bf4 da ga ne skidam ponovo, sta treba da uradim ako postoji mogucnost.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/origin-pitanja-odgovori/104765.aspx?page=15&jumpto=3993193&sort=asc&view=flat

14 godina
Battlefield 4

Meni je u Bf3 heli bio puno pokretniji i agilniji. Osjecao si neku lakocu upravljanja nad njim,dok u bf4 bas koda osjetis 50tona da leti zrakom i cim ga okrenes u stranu ne staje kod auto od 2tone u zavoju.

Bc2 znam da je bio tezak za vozit ali necu puno pricat o njemu jer se niti ne sjecam bas previse..

Moj PC  
3 2 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice