- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dvije te heli mine i samo mobility hit...kao što rekoh i pretpostavih, preslabo i prejadno.
ma u šta se ova igra pretvorila to je žalost.
Btw, ima netko da me nije dodao na Battlelogu ili Originu? Nick je: CyberDemonVZ
joj hvala što si me podsjetio, poslano.
Cemu to sluzi?
Ne znam bas da ce ljudi nositi oruzje za koje znaju da nece nikog moci ubiti.
Cemu to sluzi?
Ne znam bas da ce ljudi nositi oruzje za koje znaju da nece nikog moci ubiti.
Hoće, pa valjda postoje ljudi koji služe da oštete/pogode neprijatelja da mi ostali možemo ubiti.
valjda postoje samaritanci i dobročinitelji.
ne znam ne sviđa mi se ovo poglupljivanje i dodavanje te izmišljanje novih atačmenta...kad će riot shield btw?
Dvije te heli mine i samo mobility hit...kao što rekoh i pretpostavih, preslabo i prejadno.
Da, ali 3 inženjera, 6 raketa, 3xmobility hit=insta kill
-ovako ja od beta verzije govorim da mi nije sjelo ako su balanisrana vozila u igri i da imamo potpuno nepotrebne stvari u igri, to govorim i danas.
-Glitceve nikad nisam koristio za svoju prednost, niti sam ih ikad isao traziti,niti sam ikad igrao prljavo, jer ako ja tako igram hmmm ne znam...
-HR ESL BF nikad nije postojao kao velika scena i ja to opet govorim, da su tamo jedini sa vise ekipa bili opet PiS, xXx, i CHC u manjem broju. Tako da ne znam kako zazivanje stare slave, kad je nikad nije ni bilo ?
-Igram ESL ali u igri koja lezi u tome. i svako malo warove, ali druge igre osim cs 1.6 za mene tu nema
-I izasao sam iz 53- jer ne igram sa deckima vec duze HC, niti volim ikakva ogranicenja u igri tako da sam sad sa deckima s kojima prasim public.
Cinjenica je da Bf 4 kakav je god radi daleko daleko bolje nego Bf 3, sad sto su se neki ljudi navikli i ne zele drukcije ... pa to je na njima, ali ovaj ESL sto je sad bar lici na nesto. Kako velis ja nisam dostojan za komentiranje ESL, ali evo ti jos jedom citat koji to sigurno je :
Hrca1981 kaže...
live4cro kaže...
pozdrav ljudi. zanima me stanje esl-a i bf4? ima li smisla igrati? jel ima ljudi da igraju?cupova,liga bilo cega?
Ovako...kupova ima svaku nedjelju GO4BF4 u 15h...znalo je biti po 120 ekipa...igra se domination 5v5 i nije kako fila kaze bjesumicno trcanje nego se igra jos vise takticki nego bf3...znaci nema napucavanja kao u bf3 na b zastavi na bazaru 10 igraca i udri!puno je dinamicnije i potrebno je puno vise truda u taktiku uloziti...ne znam zasto vise nasih ne igra i nebi htio ulaziti ali strani timovi igraju jako puno i ima jako puno timova i dosta natjecanja usudio bi se reci i vise nego bf3....ja sam tu par puta pitao ekipu jel ima neka ekipa da bi igrala protiv nas malo da vjezbamo ali nema zainteresiranih
Cek malo kaj taj patch je live jer ja nisam vidio da se kaj skidalo?

Ali u glavnom previse je svega. Znači nosim iglu i dvije ove kante i heli gotov....
WTF? Čitam zadnjih par stranica i niš mi nije jasno..Odkad je ceco posao stručnjak za esl?
Nisam znao da treba biti ekspert za upisati ESL u google.
Meni nije jasno zakaj više nema cure dana , a ovo s bf-om to je normalno navikneš se na to.

Daj mi objasni to...
Kakvo izmišljanje novih atačmenta?Pa to sve postoji u rl.
Zašto u rl može biti "no skill" bazuka a u jednoj usranoj igrici ne.
I igri je najbitnije da je sve dobro balansirano.
evo momci nek se prijavi tko može... :D
http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/51025175565158823/
vidio sam čovjeka u akciji i mogu reć, naklon, ... tj. ovog dadan člana
Ima neko problem sa skidanjem patcha
-ovako ja od beta verzije govorim da mi nije sjelo ako su balanisrana vozila u igri i da imamo potpuno nepotrebne stvari u igri, to govorim i danas.
-Glitceve nikad nisam koristio za svoju prednost, niti sam ih ikad isao traziti,niti sam ikad igrao prljavo, jer ako ja tako igram hmmm ne znam...
-HR ESL BF nikad nije postojao kao velika scena i ja to opet govorim, da su tamo jedini sa vise ekipa bili opet PiS, xXx, i CHC u manjem broju. Tako da ne znam kako zazivanje stare slave, kad je nikad nije ni bilo ?
-Igram ESL ali u igri koja lezi u tome. i svako malo warove, ali druge igre osim cs 1.6 za mene tu nema
-I izasao sam iz 53- jer ne igram sa deckima vec duze HC, niti volim ikakva ogranicenja u igri tako da sam sad sa deckima s kojima prasim public.
Cinjenica je da Bf 4 kakav je god radi daleko daleko bolje nego Bf 3, sad sto su se neki ljudi navikli i ne zele drukcije ... pa to je na njima, ali ovaj ESL sto je sad bar lici na nesto. Kako velis ja nisam dostojan za komentiranje ESL, ali evo ti jos jedom citat koji to sigurno je :
Hrca1981 kaže...
live4cro kaže...
pozdrav ljudi. zanima me stanje esl-a i bf4? ima li smisla igrati? jel ima ljudi da igraju?cupova,liga bilo cega?
Ovako...kupova ima svaku nedjelju GO4BF4 u 15h...znalo je biti po 120 ekipa...igra se domination 5v5 i nije kako fila kaze bjesumicno trcanje nego se igra jos vise takticki nego bf3...znaci nema napucavanja kao u bf3 na b zastavi na bazaru 10 igraca i udri!puno je dinamicnije i potrebno je puno vise truda u taktiku uloziti...ne znam zasto vise nasih ne igra i nebi htio ulaziti ali strani timovi igraju jako puno i ima jako puno timova i dosta natjecanja usudio bi se reci i vise nego bf3....ja sam tu par puta pitao ekipu jel ima neka ekipa da bi igrala protiv nas malo da vjezbamo ali nema zainteresiranih
Lol, samo ti noge vire iz hrcine guzice.
Rekao sam da mi se neda više pa da to završim. Gle ti nemaš neko mišljenje o meni, niti ja o tebi i nikad se nećemo složiti oko nekih stvari i dobro.
ja sam pričao o hr sceni za esl koja je postojala i dok je nešto malo ladder živio, dok su igrali esl pa i danny pirat i dado, dok je postojao onaj source, crogovci su imali dva tima, chc 2 tima, pis 2 tima, 1139 klan koji se uključivao i trenirao sa naša tri teama tada.
nemoj mi onda pričati da nije bilo esl domaće scene kad sam tu nabrojao skoro 10 timova igrača..di su sad ti timovi, igra hrca, par pisovaca i to je to? dali sad shvaćaš o čemu pričam?
Stvarno ok, velim, misli što hoćeš, ja ću misliti što ja hoću i nema greške, guštaj u traženju gličeva.

Daj mi objasni to...
Kakvo izmišljanje novih atačmenta?Pa to sve postoji u rl.
Zašto u rl može biti "no skill" bazuka a u jednoj usranoj igrici ne.
I igri je najbitnije da je sve dobro balansirano.
http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/1klz97/
imas na toj stranici ea core.ini file
desni klik na njeg i skini na desktop,ponovo pokreni origin pitat ce te da li da koristi taj file,reci da i skidat ce ti punom brzinom,poslije toga jednostavno odes u folder origina i izbrises taj fajl
ajmeeeee evo neki patch majke ti mile i isukrsta
http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/1klz97/
imas na toj stranici ea core.ini file
desni klik na njeg i skini na desktop,ponovo pokreni origin pitat ce te da li da koristi taj file,reci da i skidat ce ti punom brzinom,poslije toga jednostavno odes u folder origina i izbrises taj fajl
meni kaze da daj je skidanje fail i da pokusam ponovo kasnije
Stigao je novi patch??
Btw, zasto se bunis sto popravljaju igru? Radije bi punu bugova?

Stigao je novi patch??
naivan si kad misliš da je popravljaju
vidim po td da ima poprilično naivaca
naivan si kad misliš da je popravljaju
A zasto onda izdaju patcheve?
Da nas ljute?
Nije im neka dobra poslovna strategija.
auto mehaničar koji ti svaki put nešto novo pokvari a stari kvar nikako da sredi,dali mu vjeruješ
auto mehaničar koji ti svaki put nešto novo pokvari a stari kvar nikako da sredi,dali mu vjeruješ
Ne.
Znaci, ti vise neces da izlaze patchevi za BF4?
Mislim da smo već utvrdili da je usporedba igre/programa sa autima totalno bezveze.
btw...auto mehaničar ti nije napravio auto
Dajsovci nešto mute ;)
To meni pise kad frend igra na PS3.