- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sr3t4n 1337 B0ž1ć svim njibovima i panjevima želim!
Sta je to "HIP FIRE"? Jucer sam malo poceo igrat, igram sa assault classom, SCAPR-H puska.
Sta je to "HIP FIRE"? Jucer sam malo poceo igrat, igram sa assault classom, SCAPR-H puska.
Pucanje bez gledanja kroz nišan...
Sretan Božić vama i vašima :)
Cestit i Blagoslovljen Bozic svima.
Sretan Božić svima! Imam pitanje: Dali se isplati kupovati bf4? Jeli se promjenilo puno toga od bf3 u gameplay-u? Igrao sam bfbc2 i bf3 tako da nisam novi sto se tice BF serije. Nemam bas para za razbacivanje, pa me to zanima ak se isplati, pls neko... hvala.
Jesi li i ti to dobio pomilovanje ko i Pussy Riot il si posteno odsluzio kaznu?
Sretan Bozic svima, djelite ljubav i srecu, a ne C4 i HS!
Za to malo sto igras ide ti jako dobro, sreli smo se jucer u dvije partije TDM-a.
Nadi si klan ili ekipicu za druge modove igre i bit ce jos bolje!
Sretan Božić svima.
Meni igra jos nikako ne pase, ove oooooooooooooogromne mape, minimalno mi mapu ucitava 5 min ali minimalno, nekad se igra srusi, vec sam se susreo s kojim bugom, trcim doslovno 10 min da bi na kraju poginuo kao od sale, uglavnom gubim puno zivaca dok se pokusavam prilagodit. Ne kazem da je igra losa, ali meni ne pase takav stil igre jel se igra vise takticki i timski i cini mi se kao da zapravo i ne treba neki skill nego samo bit oprezan i timski igrat, znaci ne igra se bas na killove, a ja na to nisam naviko i ne vjerujem da ocu, mozda je bolje kad igras s nekim i kad ste na ts, ne bih znao, mogu jos danima nabrajat sta mi ne pase, jedino sta mi je + do sada je grafika. Probat cu jos malo ali necu se puno zivcirat na bozic, da polako najavim da prodajem origin account sa bf4+china rising i crysis 2 za 200kn ili mijenjam za cod ghosts, ponude na pm.
Nemam danas sta raditi pa sam vjezbao hip fire sa snajperom, i mogu reci da mi ide poprilicno dobro. prvo sam malo vjezbao na praznom serveru a onda sam otisao bushiti neke njubove na dominationu. Najbolji Božić ikada!
Sretan Božić svima.
Meni igra jos nikako ne pase, ove oooooooooooooogromne mape, minimalno mi mapu ucitava 5 min ali minimalno, nekad se igra srusi, vec sam se susreo s kojim bugom, trcim doslovno 10 min da bi na kraju poginuo kao od sale, uglavnom gubim puno zivaca dok se pokusavam prilagodit. Ne kazem da je igra losa, ali meni ne pase takav stil igre jel se igra vise takticki i timski i cini mi se kao da zapravo i ne treba neki skill nego samo bit oprezan i timski igrat, znaci ne igra se bas na killove, a ja na to nisam naviko i ne vjerujem da ocu, mozda je bolje kad igras s nekim i kad ste na ts, ne bih znao, mogu jos danima nabrajat sta mi ne pase, jedino sta mi je + do sada je grafika. Probat cu jos malo ali necu se puno zivcirat na bozic, da polako najavim da prodajem origin account sa bf4+china rising i crysis 2 za 200kn ili mijenjam za cod ghosts, ponude na pm.
S "loše" igre prelaziš na još goru
Jesi li i ti to dobio pomilovanje ko i Pussy Riot il si posteno odsluzio kaznu?
Sretan Bozic svima, djelite ljubav i srecu, a ne C4 i HS!
Odslužio kaznu pošteno i sad se bacam u politiku :P
jesi probao modove di su glavni kilovi ? Ne mozes otici na CQ large i ocekivati frag svako deset sec.
jesi probao modove di su glavni kilovi ? Ne mozes otici na CQ large i ocekivati frag svako deset sec.
Niti očekivati učitavanje mape za 10 sekundi na nekom drlog disku...
Znam, i igram jedino trenutno tdm i domination i malo je bolje, ali jos se privikavam da moram maknut scope kad puknem, da repetira jos par sec, isto i da reloada 5 sec, da ne smijem lec jel on stavlja one nozice, i nije mi jasno kako istog covjeka ranim snajperom 2 puta u roku 5 sec, kako ranim covjeka snajperom ako mu samo glava viri? Ali sve u svemu trudim se cak mi i score nije debelo u minusu :)
Gospon petak nemamo svi za ssd
Znam, i igram jedino trenutno tdm i domination i malo je bolje, ali jos se privikavam da moram maknut scope kad puknem, da repetira jos par sec, isto i da reloada 5 sec, da ne smijem lec jel on stavlja one nozice, i nije mi jasno kako istog covjeka ranim snajperom 2 puta u roku 5 sec, kako ranim covjeka snajperom ako mu samo glava viri? Ali sve u svemu trudim se cak mi i score nije debelo u minusu :)
Pa makni nožice ak ti smetaju.
Ako ti treeba kakav savjet u vezi snajpera obrati se meni, ja sam ti medu boljim snajperistima hrvatske.
Iskereno da ti kazem nisam vidio da je itko savladao bolje tehniku snajperiranja od mene. Stoga slobodno pitaj sto te zanima nemoj se stiditi.
Ako vec zelis imati prednost sa snajpom i veci "cod" osjecaj idi na hc servere.
Ako ti treeba kakav savjet u vezi snajpera obrati se meni, ja sam ti medu boljim snajperistima hrvatske.
Iskereno da ti kazem nisam vidio da je itko savladao bolje tehniku snajperiranja od mene. Stoga slobodno pitaj sto te zanima nemoj se stiditi.
Kakav poremecaj, zar si opet zaboravio uzet ljekove!
Kakav poremecaj, zar si opet zaboravio uzet ljekove!
A vjerovatno je ponestalo antibudaletina i glupandola pa lupa gluposti po forumu. Ignore samo, možda ode.
onofftopic: left 4 dead 2 je free
Pozz ekipa. Evo da se i ja malo javim. Vec neko vrijeme igram Battlefield i super mi je. Igrica mi je predobra. Igrao sam dugo avanture i poneki rts ali ovo je mrak. Uglavnom igram snipera. Grafika je brutalno dobra, znam samo ici po mapi i diviti se grafici. Na svaki detalj su pazili. Dosta sam citao da je na pocetku bilo problema sa igrom, meni stvarno sve odlicno radi. Kod prijatelja sam probao BF3 i bio mi je ok. I 3ka je imala grafiku al ovo je divota. Tamo su me nekako vise ubijali( valja zato sto sam bio noob). Sad je u BF4 sasvim druga prica. Znam biti medu prvih 5 u timu. Igram takticki, popnem se na neku zgradu i branim vazne tocke. Spotam, koristim PLD, MAV. Uglavnom, nakon tjedan dana igranja igrica mi se jako svida.
HAHA kakav CAR!!! Svaka čast!