Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

E da priupitam vas pr0 igrače. Koji je dobar snajper da se s njim može zakampat, stisnut u neki kut gdje te bog ne bi mogao nać i skidat pedere?

Eh da isto da ima penetrejšen efekt kad mi koji pr0 iskoči na blizu. Usput hvala unaprijed srćeka.{#}

4 3 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
RedRocco kaže...

E da priupitam vas pr0 igrače. Koji je dobar snajper da se s njim može zakampat, stisnut u neki kut gdje te bog ne bi mogao nać i skidat pedere?

Eh da isto da ima penetrejšen efekt kad mi koji pr0 iskoči na blizu. Usput hvala unaprijed srćeka.{#}

M98 i L96 - teško se odlučiti koji je bolji.

Mislim da bi M98 za ovo što trebaš bi bio bolji.

[19xx] 4ntraks
16 godina
RedRocco kaže...

Onaj veliki, sa onim velikim debelim krastavcem na kraju cijevi. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 20:58 (Arabarran).
12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
RedRocco kaže...

M98 i L96 - teško se odlučiti koji je bolji.

Mislim da bi M98 za ovo što trebaš bi bio bolji.

Hvala bobitrax, na tebe čovjek uvijek može računat. Znači da ciljam da otključam ta dva, a one puške šta pucaju pam pam pam ne znam koja je to kategorija. Jel vrijedi njih otključat? Možda bi te više tucale od ove dve?{#}

@Arape hvala i to budem gledao da stavim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 21:02 (RedRocco).
15 godina
Battlefield 4

path notes za battlelog i datum 2.12. dolazi novi PC patch.

DICE has rolled out a major update for Battlelog, implementing a variety of fixes and improvements to the online service.

Battlelog Update Notes, November 28:

ANNOUNCEMENTS:

- Added support for China Rising content (being released for Premium users on December 3rd)

- Live Scoreboard has now been re-enabled for PC servers – we will be rolling it out slowly for console servers soon.

- BattleScreen has been temporarily disabled in the Battlelog tablet app for Xbox One – the Smartglass app can be used in the meantime.

- We will be retiring the Group Chat VOIP functionality on February 28th, 2014 – notice message is now present in group chats.

FEATURES & IMPROVEMENTS:

- Added Air Superiority to the Play Now tab in multiplayer.

- Added support for Air Superiority Battle Reports and Live Scoreboard

Bigger item images are now shown for weapons and vehicles on the stats and unlocks pages.

- Added expansion pack icons to Loadout.

- Added an info panel to Loadout to show additional attributes for the selected item.

- Join as Commander button on tablet is now disabled if there’s no free Commander slots.

- It is now possible to track Battlepacks from the Battlepacks page.

- The invisible mode setting is now permanently stored, so it won’t ever reset.

- When quickmatching in Tablet Commander, the amount of Commanders on the found server no longer includes yourself.

- Expansion pack icons remain visible in Assignments, even if you have access to the expansion pack.

- Popup windows in the tablet app are now scrollable to be compatible with any screensize.

- Various minor improvements

- Better handling when setting custom region in the Server Browser filter, so it now works as intended.

- Fixed an issue in BattleScreen, where enemy indicators were looking in the opposite direction.

- Fixed an issue where an error message was displayed, when launching BattleScreen in Smartglass on compatible devices.

- When trying to access BattleScreen on web for Xbox One, the correct info popup is now shown.

- Better handling when joining as Commander on tablet, and the Commander slots fill up on the server.

- Fixed an issue where the plugin installation guide couldn’t always be closed.

- Better error handling in Loadout.

- Fixed an issue where you can add more emblem layers than allowed.

- Moved service star counter to the right to not overlap with the expansion pack icon.

- No longer possible to track already unlocked vehicle accessories.

- Removed an empty “Misc” category on the Assignments page.

- Fixed an issue where news post comments got a negative Hooah! value if a sub-comment had been hidden.

- Now properly checks the Premium entitlement for Xbox One users.

- Fixed an issue where the default avatar wouldn’t show in the in-game notifications.

- Fixed an issue that prevented the “away” state to kick in in the Com Center.

- Fixed an issue that prevented the “Use system language” setting in the tablet app from working.

- Various fixes for the Tablet Commander menu pages.

- Various fixes for BattleScreen in the Smartglass app.

- Various minor fixes

As well as updating Battlelog, DICE also confirmed that a new patch for the PC version of Battlefield 4 will release next week removing an irritating blur effect caused by Commander EMPs and fixing the ‘one-hit headshot’ bug.

A date for the patch has yet to be confirmed.

PC Patch Notes for week of December 2:

- Removed the blur effect on soldiers that appeared when Commanders were using EMP attacks

- Fixed the audio bug where audio sometimes randomly dropped out while playing on certain multiplayer maps (typically Golmud Railway and Hainan Resort)

- Fixed the “one-hit kill bug” where occasionally damage from a single bullet was applied multiple times

- Fixed a common crash that would occur when exiting from the Single Player Campaign to Main Menu

- Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience.

Izvor:

http://www.bf4blog.com/major-battlefield-4-battlelog-update-112813-pc-patch-coming-12213/

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 21:07 (fila2208).
Moj PC  
6 0 hvala 7
13 godina
RedRocco kaže...

Hvala bobitrax, na tebe čovjek uvijek može računat. Znači da ciljam da otključam ta dva, a one puške šta pucaju pam pam pam ne znam koja je to kategorija. Jel vrijedi njih otključat? Možda bi te više tucale od ove dve?{#}

Misliš na DMR?

Od njih jedino valja SKS, a dok njega otvoriš ćeš krv propišat :)

L96 ćeš najbrže otvorit pa kreni s njim dok ne otvoriš M98.

To otvaraš asajmentom kill sa c4, šotganom i DMR-om u jednoj rundi + 3 ribbona za snajper koje ne moraš u toj rundi otvorit.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Battlefield 4

Sad cu da vas bijem i spotam {#}

Moj PC  
8 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
RedRocco kaže...

Misliš na DMR?

Od njih jedino valja SKS, a dok njega otvoriš ćeš krv propišat :)

L96 ćeš najbrže otvorit pa kreni s njim dok ne otvoriš M98.

To otvaraš asajmentom kill sa c4, šotganom i DMR-om u jednoj rundi + 3 ribbona za snajper koje ne moraš u toj rundi otvorit.

E da te sam mislio drmni puške. Znači to sve šrot, onda idem po tu L96.

15 godina
RedRocco kaže...

SRR - 61. Najbrži metak, najmanji pad.

13 godina
drahic kaže...

To nekaj dobro?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
drahic kaže...

To nekaj dobro?

Jaaaako dobro {#}

Roccat Ryos Mk Pro (Black cherry switches) mehanicka tipkovnica

15 godina
RedRocco kaže...

E da te sam mislio drmni puške. Znači to sve šrot, onda idem po tu L96.

Dmr su uvreda za ovu igru. Spore su i slabe.

Jedino ako snjima kampaš možeš nešto, ali opet kad ti naleti netko popušiš jedan metak iz nelčega i padneš.

Ja pišam krv snjima jer sam budala, ali nemoj se zamarati sa njima, one trebaju jaki rebalans inače su full beskorsne. Tako sam htio igrati dmr engija i bio sretan, a sad dobio acog praćke koje qurca rade dmg.

Izbjegavati...nakon nešto sati sa njima mogu reći, izbjegavati.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...

Osim SKS-a.

Jesi probao?

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

taman se ufuram danas malo u igru i pocmu me hebati retardirani admini... zadnji kick dobijem zbog naredbi {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 21:40 (ceco22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Osim SKS-a.

Jesi probao?

Jesam, dobar je, brz, tipična ruska udaraljka. Meni osobno je m39 frula a jako sam bio sretan radi njega.

Inače igram mk11 mod jer mi je dosta sjeo, ali mislim da ću malo sad krenuti baš sks.

Ali općenito, prespor rof, prespor metak često neprecizan a dvoboj i spamanje da ne pričam, kao da sam supresan ko u bf3 meci idu po 90.

Ugl. jako treba doraditi dmr da se nagradi ta hrabrost za igru snjima uopće.- 

16 godina
Battlefield 4

što oni više pečiraju battlelog,igru i servere to se meni igra sve češće i češće ruši.

na početku nikakvih problema.nula rušenja.sad u danu 10 puta

igra se sruši bez ikakvog errora,upozorenja

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 22:22 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
Kendo kaže...
RedRocco kaže...

SRR - 61. Najbrži metak, najmanji pad.

slazem se..

igrao sa onim prvim, bio je los. sa scout eliteom sam cuda radio,jos uvijek mi stoji ko no.1 oruzje.. jako brz metak,al mali dmg. moraju se headshotovi loviti bas. onda sam probao m98, snajper i pol. al srr-61, zapravo isti m98 samo metak ide ravno i nece past {#}

prekinuo sam snajperiranje te sam poceo igrat ko inzinjerac..  ak 5c mi je super. zna netko mozda koja je naj karabinka? i kak joj staviti atačmente? ili mozda najbolji setup za ak 5c?

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
13 godina
ceco22 kaže...

zadnji kick dobijem zbog naredbi {#}

?? Kakvih naredbi??

Svome squadu kao leader.. ili?

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

da kao squad lider ... uzas

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
ceco22 kaže...

Kao prvo, kak je admin znal?

A kao drugo {#} Zasto??

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ceco22 kaže...

Kao prvo, kak je admin znal?

A kao drugo {#} Zasto??

pa ono u chat, Attack/defend, sorry , need ammo thanks itd.

13 godina
ceco22 kaže...

pa ono u chat, Attack/defend, sorry , need ammo thanks itd.

{#}{#}

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Jedino ako snjima kampaš možeš nešto, ali opet kad ti naleti netko popušiš jedan metak iz nelčega i padneš.

Ja pišam krv snjima jer sam budala, ali nemoj se zamarati sa njima, one trebaju jaki rebalans inače su full beskorsne. Tako sam htio igrati dmr engija i bio sretan, a sad dobio acog praćke koje qurca rade dmg.

Krenula sam igrat Bf4 s namjerom da igram sa svime i otključam sva oružja pa eto i DMR i moram reći da mi je gušt igrat s njima. Nisu mi baš toliko loše, u BF3 su bile bolje, ali da se i ovdje igrat s njima, a SKS mi je stvarno dobar. Znam da nije popularno hvalit se, ali eto baš kad se o tome priča, u prilog battlereport runde završene pred par minuta... s obzirom da mi zadnjih dana nikako nije išlo jer sam forsirala shotgune i pdwe, konačno sam uspjela odigrat nešto i uspješno.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/406177533761477504/346954544/

edit: da, da znam, gazili smo njubove :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 23:13 (LudaVjestica).
16 godina
odjavljen

Meni je MOD11 najdraži :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
LudaVjestica kaže...
fila2208 kaže...

Krenula sam igrat Bf4 s namjerom da igram sa svime i otključam sva oružja pa eto i DMR i moram reći da mi je gušt igrat s njima. Nisu mi baš toliko loše, u BF3 su bile bolje, ali da se i ovdje igrat s njima, a SKS mi je stvarno dobar. Znam da nije popularno hvalit se, ali eto baš kad se o tome priča, u prilog battlereport runde završene pred par minuta... s obzirom da mi zadnjih dana nikako nije išlo jer sam forsirala shotgune i pdwe, konačno sam uspjela odigrat nešto i uspješno.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/406177533761477504/346954544/

Pa e srećom si se ispravila, kad gaziš protivnički tim, pogotovo pale na hainanu i paracelu da se nešto izvesti ali traži jako puno strpljenja.

Kad imaš preko dečke koji nose karabinere, otkidaju te bez beda.

Nisu oni toliko loši, nego su druga oružja puno bolja, oni sami po sebi ne nose neku zanimljivost igraču, tj. sami playstyle koji traže je većini neprivlačan.

Sks je dobar jer možeš puknuti i do 3 metka bez da ti recoil krene, a ostali su veliš više manje isti useless gun.

Tonči kaže...

Meni je MOD11 najdraži :)

Neznam dal trolaš ali inače je MK11 MOD 0, takozvani sr-25.
Reko samo ispravka, da ga ne zoveš krivo :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 23:36 (fila2208).
14 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Njubovi ne njubovi dobar rez

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pokusavam otkljucafi sva oruzja i moram priznat da je jako frustrirajuce. Samo da otkljucan sve dodatke za reacona i supporta i vracam se assaultu jer nemogu vec izdrzat ostale klase.

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Igra radi sve gore i gore bez da se na hardveru i softveru išta mijenja.

Samo opada korištenje gpu-a. Užas. Pratite li vi drugi koliko vam igra koristi grafu?

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
191x7 kaže...

Igra radi sve gore i gore bez da se na hardveru i softveru išta mijenja.

Samo opada korištenje gpu-a. Užas. Pratite li vi drugi koliko vam igra koristi grafu?

meni radi na radio 101%{#}, nisam primjetio nikakav pad, igra radi hebeno{#}

99% all time 99% all time
nisu cak niti postavke na ultra...

||| Core™ inside |||
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 0:57 (Stjepanj).
13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice