Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
dad0r kaže...

Prezive sve i svsata , helic ih rokne s raketama po autu nista sve pet , sa autom u vodu opet nista sve pet

zgrada im se srusi na glavu sve pet ide ekipa dalje , ubiju 659 rusa nema straha idu dalje ali jos uvijek

bacaju granate ko djevojcice i nemogu ju "kuhati"...

pa i ja kažem ,Mamić je kriv za sve {#}

16 godina
pirat kaže...
Mitch kaže...

Inace ova cijena od 69$ za cijeli pack nije losa,

Kakav cijeli pack?

BF4 + Premium + Beta

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
odjavljen
Mitch kaže...
pirat kaže...
Mitch kaže...

Inace ova cijena od 69$ za cijeli pack nije losa,

Kakav cijeli pack?

BF4 + Premium + Beta

Da, isplati se - znaš da nećeš ništa drugo morati kupovati i to je super...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Bez ikakve brige + te dođe tu i tamo "jeftinije" (tj ako bude preko 5 DLC-eva)

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
moderator
Battlefield 4

BF4+prvi dlc imaš i za 60€(nije to cijeli premium),a  betu imaš s  bf3 premiumom.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 15:03 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže...
Friday kaže...

Ne pratiš... {#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Friday kaže...

Ne pratiš... {#}

Šta ne pratim?

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Opet ti {#} Pa kad si zadlji put bio samnom na serveru da to znas? {#}

Zadnji puta sam bio sa Dadom (Dado_HR) u heliju i najednom pljas projektil iz tenka (iz vražje materine). Kaže dado "A u qurac, zaboravio sam da je on na serveru..."

E, to je bilo zadnje sto sam u tenku igrao!

{#}

Sad si me sjetio

Igram jucer ili prekjucer na Cecinom serveru i slucajno se nadjem u tenku ({#})

I srusim avion na blef s tenkom i vidim Mrski.

I onda srusim opet heli. i Jos jednom. I uvijek je on unutra.

I napise mi da ga prestanem rusiti, da uopce nisam fer.

I onda pogledam njegove rezultate i sa Maxonom u svim igrama ima oko 50:3 i slicno na kraju rundi {#} Kad uspiju u heli upasti.

I onda se meni javlja jer sam ga tri puta srusio {#}

Pozdrav deckima, nije ugodno igrat protiv njih kad se nadju u helicu!!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 4

Jednom za svagda yebemu više.

Ako prenaručiš igru dobit ćeš jedan dlc, isto kao što si dobio i karkand u bf3

ako uzmeš deluc dobit ćeš ingame neko andrlje.

DAkle ako uzmeš igru preko origina dobiješ i prvi dlc besplatno a ne premium cijeli bepslatno.

Moraš bit zbilja iznimno  retardiran da pomisliš da će ti za 60 dolara dati i igru i svih sjedećih 4-5 dlc-ova za tih 60 dolara.

Ako je bf3 bio 50-60 dolara, i još 50-60 za premium, zašto bi bili glupi i smanjili sebi profit? LOLOL:

Bf3 je preodao preko 3 milje premiuma, zamisl tu zaradu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ako uzmeš deluc dobit ćeš ingame neko andrlje.

DAkle ako uzmeš igru preko origina dobiješ i prvi dlc besplatno a ne premium cijeli bepslatno.

Moraš bit zbilja iznimno  retardiran da pomisliš da će ti za 60 dolara dati i igru i svih sjedećih 4-5 dlc-ova za tih 60 dolara.

Ako je bf3 bio 50-60 dolara, i još 50-60 za premium, zašto bi bili glupi i smanjili sebi profit? LOLOL:

Bf3 je preodao preko 3 milje premiuma, zamisl tu zaradu.

ma nikako te ne razumin. zelis rec da ne dobijem sve DLC-ove i hello kitty dog tag + Exclusive BETA access i pre Alpha swinger party entry invitation?

maaa...

nevirujen ti...

16 godina
pirat kaže...

BF4+prvi dlc imaš i za 60€(nije to cijeli premium),a  betu imaš s  bf3 premiumom.

Sto nije da sa Standard Edition dobijes samo prvi DLC zato sto je to preorder, a u Deluxe dobijes cijeli premium

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Jednom za svagda yebemu više...

Ništa još nije službeno otkriveno, jednako kao što je moguće da će biti jedan DLC, moguće je i da će biti svi.

Jbt Fila, non stop uletavaš u temu postavljajući se kao da su informacije koje iznosiš konkretne, točne i nepobitne.

Pričao si da se demo igrao na konzoli, a nije, da će igra izaći za nove konzole, a neće, i sad ovo predstavljaš kao službenu informaciju.

Istina je da nemamo pojma što je taj Premium koji se dobiva uz preorder i da ćemo saznati tek kad nam odluče objaviti. Do tada možemo nagađati.

A možda su u šumi.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
Battlefield 4

Znaci, dobije se Premium, tj. svi DLC-ovi za $60?

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

pirat nabaci opet sliku, djeca opet neće da čitaju. ali priča se da ako uzmeš eDD izdanje za 79.99$ dobiti tenk T-55 ;)

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Mitch kaže...

Sto nije da sa Standard Edition dobijes samo prvi DLC zato sto je to preorder, a u Deluxe dobijes cijeli premium

Po čemu si ti shvatio da uz standard dobiješ 1dlc a u dd cijeli premium?

Idi na ovaj link,ispod vidiš sliku...

..i za standard i za dd piše "Battlefield 4™ Premium Expansion Pack (Only with Pre-Order)"..

سمندری ڈاکو
13 godina
MaxonUniversal kaže...

pirat nabaci opet sliku, djeca opet neće da čitaju. ali priča se da ako uzmeš eDD izdanje za 79.99$ dobiti tenk T-55 ;)

A dobije se Premium za tu sliku? {#}

Super, uzimam to ako se dobije novi tenk!!

I za tebe i Mrskog jedan heli? {#}

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Idem pitat na support, dali je to cijeli premium ili jedan dlc.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 15:20 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A možda su u šumi.

Jesu Refko jesu,pravo su u sumi {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
Battlefield 4

Polako sa prednarudžbama ljudi, ima vremena :)

Žao mi je što nisam više vremena provodio s vama ljudi na BUG Online serveru, izgledate kao super ekipa s kojom se vrijedi zaigrat. 

BF3: hRci_HR
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Fila je inžinjer i molim da se prema njemu tako i ophodite! {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Jednom za svagda yebemu više...

Ništa još nije službeno otkriveno, jednako kao što je moguće da će biti jedan DLC, moguće je i da će biti svi.

Jbt Fila, non stop uletavaš u temu postavljajući se kao da su informacije koje iznosiš konkretne, točne i nepobitne.

Pričao si da se demo igrao na konzoli, a nije, da će igra izaći za nove konzole, a neće, i sad ovo predstavljaš kao službenu informaciju.

Istina je da nemamo pojma što je taj Premium koji se dobiva uz preorder i da ćemo saznati tek kad nam odluče objaviti. Do tada možemo nagađati.

A možda su u šumi.

A daj razmisli malo danny, bil ti za 60 dolara dao ono što moš naplatiti za 120?

Za konzole i ovo što si rekao, izašao je onaj neki info koji je potvrdio za konzole, nažalost neam sad to nigdje jer se nemrem sjetit di je to.

I kako znaš da neće izać za nove konzole, di si našao info koji to potvrđuje sto posto?

Demo se igrao kontrolerom zuato sam i pomislio da je konzola, ono sry.

I možda možda, od početka teme ima hrpa informacija i šta onda neke su krive neke točne, ali da će ti dati premium za 60 daolara i igru? Ma lol daj malo razmisli pa to je EA.

Uostalom sadašnje konzole su na maks. dale za ovaj bf3, novi bf izlazi na frsotu 3.0, dakle misliš li da će stare konzole to moći gurati bez beda iako je samo 24 igrača?

nema mi to smisla.

i što se tiče službenih informacija, zamolio bih sve da odsad ubuduće iznose linkove odakle su to vdijeli samo da danny vidi jesu točne ili netočne informacije.

Kao da je bitno, ioanko će sve saznat mjesec dana prije izlaska igre koji je kada ono?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 15:35 (fila2208).
15 godina
Battlefield 4

http://www.gametrailers.com/videos/pix2tn/battlefield-4-inside-intel

Ne znam koliko je ovo sve  legit, ajde danny procijeni.

Neće bit podmornica, bar se tako čini....ovaj se njemu čudi kad ga je pitao za podmornice lol.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 15:44 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A daj razmisli malo danny, bil ti za 60 dolara dao ono što moš naplatiti za 120?

Za konzole i ovo što si rekao, izašao je onaj neki info koji je potvrdio za konzole, nažalost neam sad to nigdje jer se nemrem sjetit di je to.

I kako znaš da neće izać za nove konzole, di si našao info koji to potvrđuje sto posto?

Demo se igrao kontrolerom zuato sam i pomislio da je konzola, ono sry.

I možda možda, od početka teme ima hrpa informacija i šta onda neke su krive neke točne, ali da će ti dati premium za 60 daolara i igru? Ma lol daj malo razmisli pa to je EA.

Uostalom sadašnje konzole su na maks. dale za ovaj bf3, novi bf izlazi na frsotu 3.0, dakle misliš li da će stare konzole to moći gurati bez beda iako je samo 24 igrača?

nema mi to smisla.

i što se tiče službenih informacija, zamolio bih sve da odsad ubuduće iznose linkove odakle su to vdijeli samo da danny vidi jesu točne ili netočne informacije.

Kao da je bitno, ioanko će sve saznat mjesec dana prije izlaska igre koji je kada ono?

Mogu ja razmišljat koliko hoćeš ali jedno je što ja razmišljam a drugo je službeni info.

Službenog infa o premiumu koji je uključen u BF4 s preorderom nema, dakle možeš ti trubit koliko hoćeš na kraju krajeva nemamo pojma je li jedan DLC ili su sve.

Nije važno što si ti pomislio da je konzola, već si tvrdio da je PS4, bio si baš specifičan.

Dostupnost na sadašnjim konzolama je potvrđena i igra je dostupna za preorder na X360 i PS3 tak da i tu tvoje "razmišljanje" o tome kako su dale svoj maksimum pada u vodu.

Nije stvar što ja vidim ili ne, ja više manje sve službeno vidim jer mi je to u opisu posla, ali ti ovdje ljudima koji nešto pitaju nudiš odgovore koji još ne postoje.

Da se razumijemo, ne mislim ja pod ovim rantom ništa ružno. Al budimo realni, rekao bi Kazo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 16:00 (Danny_HR).
16 godina
moderator
Battlefield 4

Zabrijali ste,ljudi misle da ime neke razlike između standarda i dd što se tiće premiuma...a jedina razlika je što u DD dobiješ pristup beti i in-game content.

A ako imaš bf3 premium onda jedino zbog tog in-game kontenta.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Zabrijali ste,ljudi misle da ime neke razlike između standarda i dd što se tiće premiuma...a jedina razlika je što u DD dobiješ pristup beti i in-game content.

A ako imaš bf3 premium onda jedino zbog tog in-game kontenta.

A vjerojatno će se isti taj in game content dobiti kasnije kupovinom (pravog) BF4 premiuma, tako da tko je BF3 Premiumovac, ne mora razmišljati o Deluxe ediciji.

šumski put je bio ravan.
15 godina
Danny_HR kaže...

Mogu ja razmišljat koliko hoćeš ali jedno je što ja razmišljam a drugo je službeni info.

Službenog infa o premiumu koji je uključen u BF4 s preorderom nema, dakle možeš ti trubit koliko hoćeš na kraju krajeva nemamo pojma je li jedan DLC ili su sve.

Nije važno što si ti pomislio da je konzola, već si tvrdio da je PS4, bio si baš specifičan.

Dostupnost na sadašnjim konzolama je potvrđena i igra je dostupna za preorder na X360 i PS3 tak da i tu tvoje "razmišljanje" o tome kako su dale svoj maksimum pada u vodu.

Nije stvar što ja vidim ili ne, ja više manje sve službeno vidim jer mi je to u opisu posla, ali ti ovdje ljudima koji nešto pitaju nudiš odgovore koji još ne postoje.

Da se razumijemo, ne mislim ja pod ovim rantom ništa ružno. Al budimo realni, rekao bi Kazo.

Ok, ako ćemo se vodit samo službenim infom onda nećemo u ovu temu pisat ništa do tamo ljeta dok ne počnu pozivi u alfe i bete.

Ne trubim nego razmišljam logički, dakle velim, vođeni politikom kakvom su se ophodili dosad, igra jedna cifra, igra i prvi dlc druga cifra. I onda premium posebno.

Mislim da nema šanse, da ti za 60 dolara dadu sve što mogu duplo naplatiti, ali sry ako ovdje ne smijem reć svoje mišljenje, ukoliko se ne slaže sa nečijim drugim.

Tvrdio sam da je ps4 zbog kontrolera, achievement sistema i samo amd-a koji je sad odjednom partner a svi znamo da je amd za ps4, i davat će proc i grafički čip za njih.

OPet vođeni politikom koja im donosi profit, vjerujem da će playstation imat unaprijed sve i da će se sony opet isprsiti za ugovor.

Opet velim, svaka čast, kako kane zgužvat novi engine na konzole...možda će podvalit stari engine za konzole tko zna.

ok možda je moj pristup malo krivo shvaćen i budem linkao ofišl linkove kad iznosim neke detalje a kad su razmišljanja budem to napomenuo.

ok, sry.

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

I j*ebemu sunce svima :*, nije $60 nego €60!

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AA-d00d kaže...

I j*ebemu sunce svima :*, nije $60 nego €60!

Sa američkim proxyem ti je 60 :)

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

na kraju krajeva nemamo pojma je li jedan DLC ili su sve.

Ipak realnije je za pretpostaviti da je samo jedan DLC jer bi bio presedan da nastavak uspješne igre bude jeftiniji nego prethodnik.

13 godina
TomoR kaže...

Ako ste dobro pratili temu demo je bio igran na PC-u, vjerojatno s kontrolerom, na Radeonu 7990.

BTW, usporedba oružja i animacija BF3 multi i pokazanog BF4 SP:

Osobno mi oružja bolje izgledaju na BF3, ali je zvuk "jači" u BF4. Grafiku ne bih komentirao, jer sam BF3 SP i ja mogao igrati na High/Ultra bez problema.

Osim grafike, nevidim nikakvu razliku u gameplayu, skoro pa nikakvu... Sada pričekati lokalne bisere, AKA teške fanove, koji će mi reći da nemam zrno pameti jer ne vidim razliku vrijednu te cijene.

Ubi bene, ibi patria.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice