- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad izlazi, dali se zna koja konfiguracija treba za ovo
Nije rečeno (doduše, pi-puta-oko, kraj 10. mjeseca je pristojna procjena), i nije rečeno...
Nije rečeno (doduše, pi-puta-oko, kraj 10. mjeseca je pristojna procjena), i nije rečeno...
Što bi reklo da ćeš ti odradti sve assignmente do kraja veljače, ne?
Što bi reklo da ćeš ti odradti sve assignmente do kraja veljače, ne?
Tako dugo da bi mi trebalo?
BTW, jedan poduži, pisani Interview s Patrickom Bachom:
ma fx8xxx ,16 gb rama ,ati 7990.
sve low , 800x600 ,gasi aero ,popališ par tweakova i 100 fps lock,sve to naravno na 17 inčnom crt-u, rofl
ma fx8xxx...
Ne budali, samo intel dolazi u obzir...
ma fx8xxx...
ej pa nećemo terat luksuz
ma fx8xxx...
Intel i7 3960X@5.0GHz(DICE), 48GB RAM@2133MHz, SSD RAID0, 3xGTX TITAN SLI@1200MHz (WC)
edit: to do-> naci zenu da radi na dopremanju suhog leda i nadolijevanju acetona u loncic
evo mini anketa pošto mi je dosadno.
Kada i gdje ćete kupit bf4?
Pa vjerojatno ce se negdje pojaviti i EN (ili EU?) verzija za preorder, ali povoljnija od one na Originu.
Ili...?
Definitivno radim preorder, BF3 mi je jedna od najzabavnijih igara ikad (naravno, kad igras u chatu s frendovima, vise ni ne primjetim bugove, glitcheve...) i tesko da mogu napraviti nesto s BF4 da ga ne bi uzeo.
Ovim redom (a izabrat cu ovisno o razlici u cijeni i nabavljivosti):
1: EN, ne s Origina
2: RU
3: Origin
Nazalost, malo je losija financijska situacija pa se mora ovako razmisljat :(
Ako ste dobro pratili temu demo je bio igran na PC-u, vjerojatno s kontrolerom, na Radeonu 7990.
BTW, usporedba oružja i animacija BF3 multi i pokazanog BF4 SP:
Osobno mi oružja bolje izgledaju na BF3, ali je zvuk "jači" u BF4. Grafiku ne bih komentirao, jer sam BF3 SP i ja mogao igrati na High/Ultra bez problema.
Intel i7 3960X@5.0GHz(DICE), 48GB RAM@2133MHz, SSD RAID0, 3xGTX TITAN SLI@1200MHz (WC)
i lagani lag na serveru od 64 igrača
Bezveze, nož animacija nije nimalo zanimljiva...
evo mini anketa pošto mi je dosadno.
Kada i gdje ćete kupit bf4?
Pa vjerojatno ce se negdje pojaviti i EN (ili EU?) verzija za preorder, ali povoljnija od one na Originu.
Ili...?
Definitivno radim preorder, BF3 mi je jedna od najzabavnijih igara ikad (naravno, kad igras u chatu s frendovima, vise ni ne primjetim bugove, glitcheve...) i tesko da mogu napraviti nesto s BF4 da ga ne bi uzeo.
Ovim redom (a izabrat cu ovisno o razlici u cijeni i nabavljivosti):
1: EN, ne s Origina
2: RU
3: Origin
Nazalost, malo je losija financijska situacija pa se mora ovako razmisljat :(
Pa ti kupi samo tenk - svejedno ništa drugo ni ne koristiš!
Valjda cu ga vrtit na medium na i5 3570k + HD7850 2GB GHz
ili cu uzet jos jednu 7850 u CF i vrti do zla boga !
Lol najjače mi je kad netko kaže, pa lol bf3 i bf4 skoro isti, bf4 je dlc za bf3, a onda super cyber ratnici odmah brane pa to je alpha, to je pre alpha, to je pre light half alpha.
That is only demo of pre alpha wip footage, super lol.
Lol najjače mi je kad netko kaže, pa lol bf3 i bf4 skoro isti, bf4 je dlc za bf3, a onda super cyber ratnici odmah brane pa to je alpha, to je pre alpha, to je pre light half alpha.
Pa cyber je samo rekao da je skupo...
evo mamić čita kaj piše ekipa i javlja par riječi
BTW, jedan poduži, pisani Interview s Patrickom Bachom:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-03-28-the-big-battlefield-4-interview-dice-leaves-technology-behind
Pazi ovo:
Patrick Bach: "I'm hoping no-one will doubt us, that we will build a decent to great multiplayer."
"The most important lesson we learned was, let's not try to make something that is not Battlefield. It's needs to be more Battlefield. It sounds a bit quirky, but it's actually that simple. We have the heritage."
"It's not like a press X to win quick time event. You're backing away from the chopper tilting on top of you, avoiding the blades, because that is the natural way of doing it."
"We've come to a point where it's not important to talk about Frostbite that much. Frostbite is a tool. We have passed the point where we will impress people by talking about the technological wonders. What will impress people is the experience we'll get from the output from when you use the engine."
"Next-gen needs to be more than just more polygons. To us, it's like, how do we evolve the gameplay? How do we make it more Battlefield?"
Tocno znaju gdje grjese, tocno znaju sto su krivo napravili, znaju da ne mogu napraviti savrsen multiplayer...
I onda naprave BF3 sa tim problemima, i ne pomisljaju ih promjeniti u patchevima...
I na isti nacin reklamiraju igru. I guraju male infantry mape u DLC-ove...
Ne kuzim...
Inace ova cijena od 69$ za cijeli pack nije losa,
Kakav cijeli pack?
Bezveze, nož animacija nije nimalo zanimljiva...
Ovo je pre-alpha, stigne se to izmjeniti
Ako se dobro sjecam, i BF3 su se knife take-down animacije promjenile od Alphe do izlaska igre!
Pa ti kupi samo tenk - svejedno ništa drugo ni ne koristiš!
Opet ti Pa kad si zadlji put bio samnom na serveru da to znas?
Btw, jucer sam igrao u LAV-u!
Bla, bla bla... super cyber ratnici ... bla, bla, bla.
Kakav cijeli pack?
Moraš opet staviti ono
AMD je partner DICE-a u razvoju BF4, stoga očekujte da će i igra biti optimizirana za AMD grafe i da će imati bolje performanse u odnosu na nVidia kartice!

AMD je partner DICE-a u razvoju BF4, stoga očekujte da će i igra biti optimizirana za AMD grafe i da će imati bolje performanse u odnosu na nVidia kartice!
Meni svejedno AMD grafa i proc
Opet ti Pa kad si zadlji put bio samnom na serveru da to znas?
Zadnji puta sam bio sa Dadom (Dado_HR) u heliju i najednom pljas projektil iz tenka (iz vražje materine). Kaže dado "A u qurac, zaboravio sam da je on na serveru..."
Prezive sve i svsata , helic ih rokne s raketama po autu nista sve pet , sa autom u vodu opet nista sve pet
zgrada im se srusi na glavu sve pet ide ekipa dalje , ubiju 659 rusa nema straha idu dalje ali jos uvijek
bacaju granate ko djevojcice i nemogu ju "kuhati"...
ne očekujem revoluciju u grafici i razaranju u ovome bf4,to će bit podjednako kao bf3 i mašine koje su ga pokretale jednako će i ovo