Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.634.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4

Cyber - moderator u sjeni{#}.

Nego, da okrenemo malo na PRO spiku:

BF4-eSports

BF4-ESL

16 godina
neaktivan
drahic kaže...
Scrappy kaže...
kach kaže...

Preload je 28-og.

tek??? {#}

Kaj,nemas optiku pa te peče malo,ha? {#}

ja ću bar imat grafičku kad igra izađe haha {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
Perki kaže...

Cyber - moderator u sjeni{#}.

Nego, da okrenemo malo na PRO spiku:

BF4-eSports

BF4-ESL

Obećali su esports da će se koncentrirati na njega i jesu...šteta što ljudine neće biti da ga vidi {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 4

Only In Battlefield 4: The C4 Double Kill

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jedno pitanje, zašto bih morao prebacivati na meksikanski IP kad mogu jednostavno preordati preko origin clienta?

0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

Jedno pitanje, zašto bih morao prebacivati na meksikanski IP kad mogu jednostavno preordati preko origin clienta?

$

Autoclimb kills more people than AIDS
13 godina
protjeran
Deawood kaže...

Cijena je niža u Meksiku. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Novi post na Blogu

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Scrappy kaže...
drahic kaže...
Scrappy kaže...
kach kaže...

Preload je 28-og.

tek??? {#}

Konju,pogledaj whatsapp {#}

{#}{#}

16 godina
neaktivan
drahic kaže...
Scrappy kaže...
drahic kaže...
Scrappy kaže...
kach kaže...

Preload je 28-og.

tek??? {#}

Konju,pogledaj whatsapp {#}

{#}{#}

morat ćeš pričekat da mi se mob vrati sa servisa, zasad sam na preklopnom {#}

ONTOPIC

16 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Znači noć s 30. na 31. nema spavanja {#}

16 godina
neaktivan
-zip- kaže...

Znači noć s 30. na 31. nema spavanja {#}

kako ne? legneš u 10 i spavaš ko beba do ujutro. i onda upališ bf4 temu i vidiš gnjev igrača, o srušenim serverima, nemogućnosti logiranja, devastiranim originom... i tako to. uobičajeno. zatvoriš bf4 temu i nastaviš spavat. :D

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ok preload ide 28.-og ,a kad će se onda moći igrat? 31.-og??

ma nisam pametan još imam par dana za razmislit dali ću čekat box izdanje pa zapičit 31.-og do algoritma ill tak nekog dućana ili piknut odmah code i mirno dočekat početak :)

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidim ja da će moja XFX HD7970 GHz Edition biti slaba za taj BF4... Morati ću izgleda kupiti još jednu ...

Beta nije baš nešto funkcionirala ili je to samo Beta?

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
13 godina

Rekao bih beta; ipak je i ta beta radila na slabijim PC/grafama od tvojeg, koliko toliko prihvatljivo. Ili pricamo o triple screen konfi? {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

4 0 hvala 8
15 godina

Not bad, not bad :o

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 11:57 (Nisam Ja,Nisi Ti).
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ok preload ide 28.-og ,a kad će se onda moći igrat? 31.-og??

ma nisam pametan još imam par dana za razmislit dali ću čekat box izdanje pa zapičit 31.-og do algoritma ill tak nekog dućana ili piknut odmah code i mirno dočekat početak :)

malo bezveze, na battlelogu i originu mi pise da igra izlazi 29.10 a na ovom linku prema regijama pise da budemo tek 31. mogli igrati,... ko je tu lud

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
Battlefield 4

Maknula mi se beta iz library-a, još mi ne piše datum preload-a i još nema product code-a.

Jesam jedini ili vas ima još? {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 6
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Maknula mi se beta iz library-a, još mi ne piše datum preload-a i još nema product code-a.

Jesam jedini ili vas ima još? {#}

Ima nas još

Jedino sam primjetio da mi na BF4 sada piše time played 23h, koliko sam napravio na beti

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
pirat kaže...

Super.

Malo testirati oružja, kad ti je dosadno, učiti heli ili jet...(ne mislim na tebe, nego pričam za sebe)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 12:27 (fila2208).
15 godina
Battlefield 4

Fila vam je dao link gdje se objasnjava kako i kad cete moc otkljucat igru http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1p430w/eu_players_unlock_through_chinakorea_400cet_via/

Just a heads up to all european players, it appears that N/S Korea will be the east-most, and thus first country to unlock the game at their corresponding time, 12 AM KST on the 29th of October.

That means that if we (Angry europeans) connect through VPN in Korea, we should be able to play it at exactly 4:00 PM CET on the 28th, or 5:00 PM CET if they decide to lump Korea with China/Hong Kong.

Fila ak nis drugo igrali bumo sp {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Prenosim link od kolege calinjosa.

Tko prvi dobiva igru i kako otključati

Dakle za sve nestrpljive.

A si vidio komentare,boze koliko ljudi je kupilo preko mekska

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

Prenosim link od kolege calinjosa.

Tko prvi dobiva igru i kako otključati

Dakle za sve nestrpljive.

A si vidio komentare,boze koliko ljudi je kupilo preko mekska

Bas citam komentare.. Hahhahahaha

Man I did a lot of traveling this past week, first I went to Mexico to visit some family, now I just got the news I need to travel to Korea for some business trip, so tired hope I get some time to play BF4 :(

You were in mexico too? Damn, what a coincidence, so was I! But what I can hardly believe is that I also have to go on a business trip to Korea this monday.

15 godina
Andi_zg kaže...

Fila vam je dao link gdje se objasnjava kako i kad cete moc otkljucat igru http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1p430w/eu_players_unlock_through_chinakorea_400cet_via/

Just a heads up to all european players, it appears that N/S Korea will be the east-most, and thus first country to unlock the game at their corresponding time, 12 AM KST on the 29th of October.

That means that if we (Angry europeans) connect through VPN in Korea, we should be able to play it at exactly 4:00 PM CET on the 28th, or 5:00 PM CET if they decide to lump Korea with China/Hong Kong.

Fila ak nis drugo igrali bumo sp {#}

Kolega CAlinjos našao ja zalijepio ovdi, hvala na bumpu.

DA zaigrat ćemo bar sp na brzinu u jednom danu i dočekat onda mp. Neću se silit na 300+ ping servere, strpljen spašen :)

13 godina
Battlefield 4

Ok, znaci ukratko: kod nas ce se preko Korejskog proxy-a BF4 Multiplayer moci igrati:

28.10. u 16:00 (ili 17:00, ovisno dal ce spojiti Koreju i Kinu)

Ako ce se samo jednom pokrenuti i otkljucati, onda je to to.

Ili ako ce se stalno morat imati korejski IP, onda ce se morati  igrati s pingom 300 :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ok, znaci ukratko: kod nas ce se preko Korejskog proxy-a BF4 Multiplayer moci igrati:

28.10. u 16:00 (ili 17:00, ovisno dal ce spojiti Koreju i Kinu)

Ako ce se samo jednom pokrenuti i otkljucati, onda je to to.

Ili ako ce se stalno morat imati korejski IP, onda ce se morati  igrati s pingom 300 :)

Mene samo zanima dali EU serveri kreću sa 28.10.

Ako kreću onda vrijedi otključati i probati igrati jer će tona ljudi ovo napraviti. Sami su si krivi što drkaju amerima pa im daju 3.-4 dana prije igru.

Igra koja se radi u Švedskoj prvo izlazi u USA, sramota.

Ako ne kreću EU serveri onda nema smisla ići na korejske i to, nego samo odradit sp i mila majka.

13 godina
fila2208 kaže...

Mene samo zanima dali EU serveri kreću sa 28.10.

Ako kreću onda vrijedi otključati i probati igrati jer će tona ljudi ovo napraviti.

Mozda znaju vlasnici servera? Danny, Ceco..?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
moderator
Battlefield 4

Test Range ps3...(na 2:44:18 s tenkom uništi cijelu zgradu)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 15:29 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice