Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
LuX_CRO kaže...
Su po meni zasrali sa fakin onom Rijanom kak već se zove

Imaš pravo.

Jednostavno nije dovoljno gej kao recimo Linkin Park u MoHu.

Žena s miniganom. 

Samo na filmu, ali ne i u BF4.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako je očito da će sad izbacivati trailere i teasere za i najmanju glupost što mislite koliko će ih biti do izlaska igre:

15 10-20
1 20-50
1 50-100
0 100-200
34 više od 200

1 4 hvala 0
14 godina
protjeran
Winchester01 kaže...

Kako je očito da će sad izbacivati trailere i teasere za i najmanju glupost što mislite koliko će ih biti do izlaska igre:

Bolje to, nego da kao s gta5 npr, trailer izade jednom godisnje, to je samo primjer za trailer, da nemislite da usporedujem igre {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 20:13 (MARKOcVp).
16 godina
dekstroza kaže...
LuX_CRO kaže...
Su po meni zasrali sa fakin onom Rijanom kak već se zove

Imaš pravo.

Jednostavno nije dovoljno gej kao recimo Linkin Park u MoHu.

Žena s miniganom. 

Samo na filmu, ali ne i u BF4.

Ma jok, bilo bi im bolje da stave Filter - Hey Man, Nice Shot

ili nešto brže, divlje,.... (Bobo skini gaće)

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mislis nekaj ovakvog (naravno ne na ove scene)

ili ovakvog

i moj izbor :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 20:23 (xyan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...
pirat kaže...
the_dammed kaže...

Šta dobivam ako preordam ovu od 60 eura?

Standard = 60€

DD = 70€

19 x

Hvala, mozda sam se krivo izrazio... Sta sadrzi "Standard" tj DD?

16 godina
moderator
the_dammed kaže...

Sta sadrzi "Standard" tj DD?

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 4

Ne vjeruem da je pirat već 20 puta stavio ovo za deluxe...pa jeste vi retardirani ili zbilja ne znate osnove engleskog jezika i shvatiti šta se u kojoj verziji dobije?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
12 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

OK, da onda i dalje budem "retardiran". Što sadrži Premium Expansion pack?

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Vjerojatno prvi dlc,al nissu se izjasnili oko toga
سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
the_dammed kaže...

OK, da onda i dalje budem "retardiran". Što sadrži Premium Expansion pack?

E, to bi smo svi htjeli znati. Možda čak ni DICE/EA nije siguran šta da stavi unutra...

Ali nekako imam dojam da će to biti prvi DLC, a da će kao i za BF3 postojati Premium koji će uključivati sve DLC-ove.

BTW, izlazak, pretpostavka, 23.10, najkasnije 25.10 kod nas. Platite mi pivu ako pogodim.

14 godina
Battlefield 4

Za sada je najjeftiniji preorder na thehut-u odnosno zaavi-u. Dakle box verzija sa poštarinom je 34 funte što je nekih 306 kuna. Prihvatljivo. Možda za par mjeseci kad uđemo u EU nećemo morati ni platiti onih 0.99 funti za poštarinu pa eto nama standard edition za ispod 300 kunića  :-)

Za usporedbu BF3 LE Physical warfare pack sam nabavio u preorderu preko game.co.uk i koštao me 33 funte sa poštarinom. Tamo je sad za BF4 cijena 43 funte sa poštarinom. Znači thehut FTW!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Što bi ovo sa g2playa trebalo značiti?

Citiram:

Battlefield 3 Premium users get guaranteed Beta Access to Battlefield 4 + Medal of Honor Warfighter Limited Edition!

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...

Citiram:

Battlefield 3 Premium users get guaranteed Beta Access to Battlefield 4 + Medal of Honor Warfighter Limited Edition!

Svi bf3 premiumi imaju upad u bf4 betu automatski.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
dreammaker kaže...

Citiram:

Pa ovi sto imaju premium i ovi sto imaju moh LE dobiju pristup ranoj beti.

To se vec odjutros zna.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Citiram:

Igraci koji imaju BF3 premium ili MoH:W limited edition ce dobiti pristup BF4 beti.

Battlelog: D-Ki11a
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Na GMG Battlefiled 42,22 eura

https://www.greenmangaming.com/checkout/basket/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dado123 kaže...

http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/pc/games/shooter/battlefield-4/

44.99??? LoL, to je dosta jeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 21:34 (MARKOcVp).
16 godina
fila2208 kaže...
dreammaker kaže...

Citiram:

Svi bf3 premiumi imaju upad u bf4 betu automatski.

O pa ja to nisam znao, *ebački sam ispao iz toka. Odlično!

EDIT: je li ovo iznad Deluxe edition?

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 21:35 (dreammaker).
14 godina
dado123 kaže...

Meni kaže da sa 20% kuponom

Koji je

GMG20-FDSCL-AQQXD
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni neš nije jasno oko bete znaci access beti bi trebali dobit oni koji imaju premium ili samo oni koji imaju moh jer bil sam na live chatu pa mi ovaj lik reko da samo oni koji imaju moh imaju to za betu a ovdi pisete da imaju i oni koji imaju samo premium wtf?!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CODnubBFpro kaže...

Meni neš nije jasno oko bete znaci access beti bi trebali dobit oni koji imaju premium ili samo oni koji imaju moh jer bil sam na live chatu pa mi ovaj lik reko da samo oni koji imaju moh imaju to za betu a ovdi pisete da imaju i oni koji imaju samo premium wtf?!

odi si u origin, klikni na details i dolje vidi dal ti piše da imaš pristup u bf4 betu.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CODnubBFpro kaže...

odi si u origin, klikni na details i dolje vidi dal ti piše da imaš pristup u bf4 betu.

nepiše al ovdi pitam dal bi mi trebalo pisat pošto imam premium

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
16 godina
CODnubBFpro kaže...

nepiše al ovdi pitam dal bi mi trebalo pisat pošto imam premium

Da, trebo bi al manje vjerovatno ako si kupovo preko meksika, indije i slično...navodno dotičnima nema bete u popisu ekspanzija.

A da imalo čitate battlelog objave koje vam stoje na VRHU stranice na battlelogu, vidjeli biste ovo:

"Join the exclusive Battlefield 4 Beta

We are also happy to announce the upcoming exclusive Battlefield 4 Beta. There are a number of ways to get into this Beta: By pre-ordering the Battlefield 4 Digital Deluxe Edition on Origin.com, by being a Battlefield 3: Premium member, and by being a registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition. We will have more information on the exclusive Battlefield 4 Beta at a later date." 

Čemu se svi pravite idioti umjesto da stisnete gumb više i jednom u životu sami dođete do odgovora. Ubio vas google pa je sad i njega teško koristit.

I da, da nebi preskočili:

U Standard verziji preordera dobijete igru i premium dok u Digital Deluxe dobijete igru, premium, betu (iako ste i bf3 premium) i neke dodatne sadržaje u igri.

Eto, valjda ovo odgovara na većinu pitanja koja se pojavljuju bar dvaput po stranici.

BF3 nick: mrxa [CROG]
15 godina
Battlefield 4

Mislim da cu napravit sad nesto sto ne volim ni sam radit, a to je mjesanje coda u ovo, ali ocigledno je da ga sto se tice singleplayera pokusavaju codizirat.

Ociti primjer je taj da moraju praviti scene tipa onih u codu, i to bas iz zadnjeg

12:22

Ista scena u Black Opsu II

BTW nevjerovatna grafika i engine savršen,samo još puške ne zvuče baš kao prave ali :S

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

E, dečki, kaj je u Digital Deluxe verziji?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Hahaha, ajde di je pirat sada.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 22:48 (Marcuskac).
17 godina
Battlefield 4

Valjda cemo i mi Indijci dobiti pristup beti, pa i mi smo Premium plejeri, nismo gubavi.{#}{#}

Mozete li provjeriti imate li pristup beti i koju kombinaciju igre imate npr. RU igra i Indijski premium ko ja, ili ENG igra i Indijski premium itd.

BF3: [G] Pamark

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni je fascinantno da je ljudima lakše doći na forum i pitati šta je u kojoj verziji, nego pročitati na b-logu ili službenoj stranici. Fakat za ne vjerovat.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
1 8 hvala 0
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

{#}

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice