Što to sve ima u ta 4 GB?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skinuo update i sad ne mogu uopste pokrenuti igru ni preko Battleloga a ni direktno iz origina, nista se ne desava, ima li neko slican problem?
EDIT: Rijesio problem, iskljucio run as administrator opciju i sad je ok.
kako otvorim battlelog a ne tu novost koju su uveli?
a direktno otvoriti battlelog iz origina kao i prije sto je bilo vise ne mogu?
a direktno otvoriti battlelog iz origina kao i prije sto je bilo vise ne mogu?
Ne, samo iz web browsera.
a bas bezveze, ma brze mi je preko battleloga.. a i na tom UI mi nema favorita spremljenih niti hitsory-a. barem da mi to prikazuje tamo!
a bas bezveze, ma brze mi je preko battleloga.. a i na tom UI mi nema favorita spremljenih niti hitsory-a. barem da mi to prikazuje tamo!
Ima, sve ko i prije.
Čak mi se čini i dobro napravljeno! U BF1 su mnogi bili razočarani in game browserom :)
EDIT: da, ne prenosi favorite, treba iz početka podesiti
Imam problem sa igrom , naime kod pokretanja otvori se Origin i kaze da igra nije instalirana . Moze li mi netko pomoc, kako ukloniti gresku??
Unaprijed zahvaljujem
Imam problem sa igrom , naime kod pokretanja otvori se Origin i kaze da igra nije instalirana . Moze li mi netko pomoc, kako ukloniti gresku??
Unaprijed zahvaljujem
Klikni download.
Imam original DVD...znaci moram sve nanovo instalirati??
ako je instalirana, ne moraš, samo će ti skinuti dodatnih 4gb updatea
U windowsima se vidi da je igra instalirana, a Origin je ne moze pronac ....nadam se da to nema veze sa njihovom nadogradnjom...provjerio sam Punkbuster imam najnoviju inacicu...popravljam instalaciju sa DVD-om, pa cu vidjeti sto bude... hvala na pomoci
U windowsima se vidi da je igra instalirana, a Origin je ne moze pronac ....nadam se da to nema veze sa njihovom nadogradnjom...provjerio sam Punkbuster imam najnoviju inacicu...popravljam instalaciju sa DVD-om, pa cu vidjeti sto bude... hvala na pomoci
to sam i ja imao za problem.
uglavnom rijesio sam na sljedeci nacin:
1. lokaciju bf4 sam promjenio u bf4 old
2. stavio download igre i cekao da skine par mb, zatim pauzirao i ugasio
3. sve fileove sa bf4 old izrezao i zalijepio u ovaj novi folder
4. pokrenuo origin i nastavio sa downloadom, nakon toga ga je prepoznao
5. izbrisao bf4 old folder
Cini mi se da cu morat sve obrisati jer nesto ne stima sa Origin
igras u fullscreen ili windowed/borderless?
Skini nove drivere, jos si na 15.8...
Fullscreen,sad sam probao na druga dva na windowed se gasi i dalje dok bordeless ne
skinio sam uglavno nakon updatea drivera gasi se samo na windowed
Fullscreen,sad sam probao na druga dva na windowed se gasi i dalje dok bordeless ne
skinio sam uglavno nakon updatea drivera gasi se samo na windowed
kolko sam skužio uspiješ uč u igru, si probao prebacit na mantle?
ako nisi probaj...kočega znat, niš ne košča :)
Mogu ja igrati sve normalno samo npr kad hocu otici na youtube ili nesto drugo samo se srusi igrica i moram ponovno uci ali inace ovako mogu normalno igrati
Moze li mi netko reci kako nadograditi vozilo u ovom novom sucelju ?????
Moze li mi netko reci kako nadograditi vozilo u ovom novom sucelju ?????
U igri.
Customize -> vehicles.
Danas dobio od frenda bf4 premium acc i sad se ja logiram downloadam dlc-ove sve 5 i uđem u igru kad ono stoji crn ekran i ona crtica u desnom kutu,što učiniti?
A prije na trial acc-u sve radilo.
EDIT
Sad sam otišao na repair pa javim što se izdogađalo.
EDIT2
Nakon repaira isti slučaj.
EDIT3
Sad sam obrisao igru i nanovo stavio da se downloada.
EDIT4
Sad sam se sjetio javiti da sve radi,bio je problem u tom što je ovo ruska/poljska verzija bf-a a ja imao trial naravno na engleskom i zato je stuckao u load screenu.
Sad me zanima dali postoji ikakav način da se natjera igru na engleski osim drugog accounta?
Danas dobio od frenda bf4 premium acc i sad se ja logiram downloadam dlc-ove sve 5 i uđem u igru kad ono stoji crn ekran i ona crtica u desnom kutu,što učiniti?
EDIT
EDIT2
EDIT3
EDIT4
Sad sam se sjetio javiti da sve radi,bio je problem u tom što je ovo ruska/poljska verzija bf-a a ja imao trial naravno na engleskom i zato je stuckao u load screenu.
Sad me zanima dali postoji ikakav način da se natjera igru na engleski osim drugog accounta?
Zbilja neznam, kupio sam kod Media Markt DVD Battlefield 4 Premium i pise na omotu da je igra na njemackom, kad ono prilikom instalacije dobih mogucnost biranja jezika, igra mi je na engleskom
EDIT
EDIT2
EDIT3
EDIT4
Da, mozes ici na Origin live chat, ja sam prije godinu ili vise trazio da mi stave ENG jezik, dodali su mi sve jezike koji su dostupni. Sve ovisi koju vrstu osobe dobijes na chatu.
Čisto sumnjam jer je Poljska/Ruska verzija jeftinija nego multilang verzija.
No probat ću nemam što izgubiti.
Čisto sumnjam jer je Poljska/Ruska verzija jeftinija nego multilang verzija.
No probat ću nemam što izgubiti.
Nema veze, oni vise ne vode brigu jel imas poljsku ili bilo koju verziju, ako ti prvi put neda, morat ces vise puta pokusavat da ti naleti neki dobar lik na chatu pa ce ti sve to rijesit u roku 20min.
Ljudi iman problem...nikako nemogu ici u pravi fullscreen uvik mi je igra u borderlands full screen modu..opcije za izbor koda ne rade.
Ako zna ko dali se more kako namistit jel u igri ne vridi što god odaberen.