Ako si kupia to samo da je stučeš čekićen svima nam je drago i jedva cekamo vidit video
Kad crkne onda
Ako si kupia to samo da je stučeš čekićen svima nam je drago i jedva cekamo vidit video
Kad crkne onda
Kad crkne onda
Nećemo onda puno čekat....
GTX 1070 mi je na 100%
A AMD FX-8320 od 60-80%.
FPS između 60 i 100.
WTF :D
Pa to bi trebalo biti na 4K :D
(Ne vidi se, al mi vjerujte na riječ)
Takozvana Cyber anomalija. Slično kao anomalija vode. Primjenjiva je samo one koji imaju "CyberDemonVZ" nick. To svi znaju. Cyber, Cyber, razočarao si me...
Takozvana Cyber anomalija. Slično kao anomalija vode. Primjenjiva je samo one koji imaju "CyberDemonVZ" nick. To svi znaju. Cyber, Cyber, razočarao si me...
Aha, znam, za probu sam stavio rezoluciju 3440 x 1440 prije koji tjedan i zaboravio na to :D
Stručnjaci, to je OK, il bi moralo više?
kako da znamo jel ok ak neznamo sta si mjerio, gdje, koliko itd, kaj test range?
kako da znamo jel ok ak neznamo sta si mjerio, gdje, koliko itd, kaj test range?
Gle, sad ćeš biti iznenađen: Battlefield 4, različite mape, 48-64 igrača. Golmud, Shanghai...
Ultra grafika.
Jučer navečer.
U roku od 4 sata, isti rezultati.
Navedena 1440p ultrawide rezolucija.
Cpu overclockan kak piše pod Moj PC.
Gpu stock.
Ugašeni više manje svi programi.
Eto, koliko podataka, a njih si baš sve znao, ili mogao zaključiti s 99% vjerojatnosti :D
Ajde, sad mi reci, jel moguće da je u ovoj situaciji ova GPU "slabija" od overclockiranog AMDa?
Ja mislim da ne bi smjela biti, ali ipak, ovo je Battlefield :)
Ako nije OK, onda idem u daljnju analizu, gledati zauzeće CPU po svakom programu posebno.
Dal'GPU radi kako spada.. itd.
Po čemu je onda 1070 "4K" grafička? Pa to je DUPLO više piksela od ove moje rezolucije! 4K samo u nekim igrama, na LOW postavkama?
Uopće nisam gledao kak se ponaša na 1080p :) Budem sad
Serveri sa 66 mjesta (ne spectator ili commander, nego prava)
Interesantno :D
Cyber oces mi otkljucati UCAV, los sam u avionima dam ti svoj acount?
Ja sam loš u avijaciji, ali Cyber....pa recimo da bi on prije poletio na metli nego u avionu
Kao što kolega kaže, ja ne znam uzletjeti u avionu
Serveri sa 66 mjesta (ne spectator ili commander, nego prava)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/96147719-0d55-4d62-a047-46a74b54d1b4/1-24-7-Rock-n-Roll-All-Maps-No-Rules/
Interesantno :D
da, sinoc sam vidio par komada sa 66/66 i gledam wtf, upadnem kad ono stvarno po 33 sa svake strane...
GTX 1070 mi je na 100%
A AMD FX-8320 od 60-80%.
FPS između 60 i 100.
Evo, dosta igranja s opcijama jučer i danas.
Overclock s 4.4 na 4.6 Ghz.
Ugasio sam sve napredne opcije procesora Q'n'q, C1E, C6...
Snimio nove drivere za grafu...
Malo se igrao s Performance opcijama u Windowsima, makar mi se čini da sam na kraju završio na istome kak je bilo :D
I sad imam 70-130 FPSa, ovisno o mapi, broju igrača...
To je već OK za ovaj CPU :)
Evo ko voli igrati s vozilima slobodno dode na ovaj server:http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/9c10714c-467f-465d-8310-4bf04536f1a3/JAH-Warriors-02-Firestorm-Only-48-Slots/ svaki dan igram tamo popodne pa mozemo zajedno
Battlelog: LtMoNkK
GTX 1070 mi je na 100%
A AMD FX-8320 od 60-80%.
FPS između 60 i 100.
Evo, dosta igranja s opcijama jučer i danas.
Overclock s 4.4 na 4.6 Ghz.
Ugasio sam sve napredne opcije procesora Q'n'q, C1E, C6...
Snimio nove drivere za grafu...
Malo se igrao s Performance opcijama u Windowsima, makar mi se čini da sam na kraju završio na istome kak je bilo :D
I sad imam 70-130 FPSa, ovisno o mapi, broju igrača...
To je već OK za ovaj CPU :)
ja imam lock od 120fps-a na ultri(Fullhd) s i5 6600k@4.8ghz i gtx980@1.5ghz! padne na 90 lock zahtjevnije mape s promjenom vremena(one levolution mape)
dakle imas katastrofalne perfomasne, ja ako ugasim samo AA imam prosjek od 140-220fps-a average(ovisno o mapi)
mijenjaj to pod hitno...
Gledam na netu, to je to koliko ide s FX ima... Možda da pređem 5GHz, ali za 5 fpsa ... Pff, baš.
Čekam Ryzen!
I onda kupujem i7 kad padnu cijene :D
Aj ti probaj, iskoristi svoje stečeno znanje pa možemo onda rokati kad god oćemo po kojim god pravilima želimo
Ja bih se možda s tim i zezao da ne radim vikend, ali pošto radim...
Pitao bih ja Juniora da proba nešto s tim, ali je on trenutno sa curom i gleda filmove pa mislim da je i on out što se tiče bilo kakvih kemijanja.
Aj ti probaj, iskoristi svoje stečeno znanje pa možemo onda rokati kad god oćemo po kojim god pravilima želimo
Ja bih se možda s tim i zezao da ne radim vikend, ali pošto radim...
Pitao bih ja Juniora da proba nešto s tim, ali je on trenutno sa curom i gleda filmove pa mislim da je i on out što se tiče bilo kakvih kemijanja.
Krivo si napisao, piše se "dečkom".
Čekaj, učim za ispite :D
Jesi vidio što se sve mora instalirati? I menjati originalne fajlove.
Onaj tko je server vjerojatno riskira ban :D
Tak da je najsigurnije ovo raditi u lokalnom LANu, bez pristupa netu.
To samo Floyd može srediti, ima opremu, znanje i lokaciju
I onda svi upadnemo k njemu.
Čekaj, učim za ispite :D
Jesi vidio što se sve mora instalirati? I menjati originalne fajlove.
Onaj tko je server vjerojatno riskira ban :D
Tak da je najsigurnije ovo raditi u lokalnom LANu, bez pristupa netu.
To samo Floyd može srediti, ima opremu, znanje i lokaciju
I onda svi upadnemo k njemu.
Mogao bi to i Petko iskemijati?
On sigurno ima znanje, vještine, vremena, lokaciju i višak love u slučaju da kao uobičajeno nešto zajebe
A ionako nonstop kaki kako mu je dosadno
Jucer sam napokon oisao na multiplayer i admin me izbacio jer sam imao rucni bacac granata, uz AK12 i neki mali pistolj..... nigdje nije pisalo da je tu "pracku" zabranjanjeno imati ...ok, uklonio sam ga i pokusao se vratiti na taj server, nije islo.....
Da, jer nesto ne stima sa multiplayer, ne zeli se spojit na server ... skinut je zadnji update za Origin i sve nadogradnje za samu igru... mozda je to zbog davatelja usluge kabelskog interneta..zivim inace u Njemackoj..
Da, jer nesto ne stima sa multiplayer, ne zeli se spojit na server ... skinut je zadnji update za Origin i sve nadogradnje za samu igru... mozda je to zbog davatelja usluge kabelskog interneta..zivim inace u Njemackoj..
Ae, valjda router.
A jesi zainteresiran za multiplayer, ili ti je trenutno ovo dovoljno?