Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.080
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Na našem serverun sam banao nekog lika TigerNa19. Ispade neki naše gore list. Fino sam ga pitao šta će mu damage boost na Abakanu a on se pravio englez. 

Nisam onako nikad padao kao od njega večeras. I ne samo ja.

Ako neko misli da sam promašio, i da je lik dobar ko cvjetić, neka ga odbana.

Mislim da bi i Švarceneger u Commandu od njega popušio.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/TigerNa19/stats/377026286/pc/

U zadnje vrime ima pun k glupana s macrom na abakanu tako da te s savršenih 1200 metaka/min pokosi prije nego ga pogledaš. Možda taj koristi istu stvar tako da si dobro i napravia, macro je za mene običan čit

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

U zadnje vrime ima pun k glupana s macrom na abakanu tako da te s savršenih 1200 metaka/min pokosi prije nego ga pogledaš. Možda taj koristi istu stvar tako da si dobro i napravia, macro je za mene običan čit

Ne mislim da je macro. Pogledaj sliku što sam stavio na post sa BF4DB. Damage 52%.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Jedino moja zgrada u cijeloj ulici ima zastavu... A parking sadrži uglavnom mercedese, bmw-e i ostala kola njemačke proizvodnje...

I svi tvoji.

Lol . Doduše, moja kola jesu njemačke proizvodnje ali golf trica, dizlo. Dimi ko parnjača, mislim da me susjedi mrze...

Dobro jutro, btw.

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Lol . Doduše, moja kola jesu njemačke proizvodnje ali golf trica, dizlo. Dimi ko parnjača, mislim da me susjedi mrze...

Dobro jutro, btw.

Moramo doći kod tebe na onaj server jedan dan napraviti cirkus...

Čekam da budu ivanec i nex online - ban nam ne gine

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Moramo doći kod tebe na onaj server jedan dan napraviti cirkus...

Čekam da budu ivanec i nex online - ban nam ne gine

Nemoj, gospe ti, ja objašnjavam švabama to hrvati, ludo, nemojte im zamjerit, piju neku brlju od jutra do sutra i slušaju Cecu

A ako ćete već raditi show, samo reci kada, da ti javim jel ima admina online, da ne poberete ban baš odma... Alergični su na psovanje, kempanje i 20% revajvove.

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Alergični su na psovanje, kempanje i 20% revajvove.

Imamo mi štošta za ponuditi, ovo je tek djelić toga...

Zanimljivo, ne sviđa im se ni postavljanje AT mina u crvenom području!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Ne mislim da je macro. Pogledaj sliku što sam stavio na post sa BF4DB. Damage 52%.

A jbg Dama, nisan ja ni skužia sliku, još je rano bilo... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Spawnkiller!!!!!!! Baseraper!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 8:43 (TomoR).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

O kojem serveru pričate 

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Da, to isto nije lijepo. Fino ti stojiš preko puta F zastave na zavodu i sadiš te drekece po onoj cesti...

TomoR kaže...

A ti si izletijo jer ti je kd > 1.6

@voljum - ovo lijepo, neoskvrnuto mjesto... Btw, ti sa svojim 2.6 Kd ne možeš unutra...

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 8:47 (Sum_of_all_fears).
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

A ti si izletijo jer ti je kd > 1.6

Spojim se ja ne znajući na Špelca (nisam gledao ni ime servera ni ništa), idem na F (Zavod) gore po stepenicama istjerat likove, jedan od njih prođe pored mene po stepenicama, ignorirajući me (dobio je nož u leđa, je'l), pomognem ubiti lika unutra i izbaci me.

Poruka je bila da mi je skill prevelik, a ne KD. U tom trenu mi skill je bio preko 500, ali mi u jednom danu varira od 350-450, uglavnom. Najčešće je ispod 400 (evo, sada mi je 376). Totalno glupa metoda za "BANATI" ljude sa servera.

Da, vidim da bih izletio i zbog KD-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 8:50 (TomoR).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Da, to su napisali

Volume kaže...

O kojem serveru pričate 

Ovaj:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/243aa208-0b6a-4fa5-aad7-1915b9bf009c/UNIVERSITY-1982-skill-low-mid-only-K-D-1-6-in-BL/

Ali od vaših samo je ivanec dovoljan lajbek da može doći jer je KD limitiran na 1.6

Sum_of_all_fears kaže...

Da, to isto nije lijepo. Fino ti stojiš preko puta F zastave na zavodu i sadiš te drekece po onoj cesti...

To je itekako lijepo, planiram ubrzo nabiti dovoljno killova za master tagove - vjerojatno prvi u hrvata

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Ma to znamo, krivo piše u poruci. Nije skill ograničenje, nego K/D. Mora biti ispod 1.6...

14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže... 

@voljum - ovo lijepo, neoskvrnuto mjesto... Btw, ti sa svojim 2.6 Kd ne možeš unutra...

Dat će meni Sajber svoj account

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Prije koji dan likovi su nas zamolili barem 10 puta da pričamo engleski ili njemački. A mi po svome i dalje

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

To stvarno ne vole, poljaci i rusi redovno lete van zbog toga. Utrpamo se u squad i onda možemo. Jbg, švabe i pravila...

E, da - sjesti sa AA u bazi (ili sa onom artiljerijom) i raditi nered... Ide fino warn, roundkick i onda ban, ako si baš uporan . Ja se guram tamo na mjesto admina. Sooon....

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 8:55 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

To stvarno ne vole, poljaci i rusi redovno lete van zbog toga. Utrpamo se u squad i onda možemo. Jbg, švabe i pravila...

A gle... Ne smije se ni na forumu pričati makaršta, ne? A pogle za šta smo se ovdje izborili! Mislim ono, jučer nam je bio dan državnosti a mi ćemo tolerirati da se na nekom serveru ne smije pričati hrvatski? Ček da ivanec ovo vidi, pa taj će odmah "garu" sa tavana donijeti...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Prije koji dan likovi su nas zamolili barem 10 puta da pričamo engleski ili njemački. A mi po svome i dalje

Mene prije dva tri dana izbaci sa servera uz poruku bigoted language jer sam Vekiju iša pisat onu pismu marica zna u chat. Gledam koji k, vratim se na server i pitam admina šta sam napravija, on kaže da vriđam. Kažem mu da sam samo napisa marica zna i da je marica žensko ime. Čim sam to napisa opet me kicka... 

Na kraju ispalo da je marica naziv za pederčinu u najgorem mogućem smislu

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Na kraju ispalo da je marica naziv za pederčinu u najgorem mogućem smislu

I ti si to kao "slučajno" napisao baš vekiju

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

I ti si to kao "slučajno" napisao baš vekiju

Veki se voli maziti samo sa mnom, inače pojebe sve šta je ženskog roda na battlelogu

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
Sum_of_all_fears kaže... 

Dat će meni Sajber svoj account

ne kuzim kaj se zamaras. kupi brate vip slot i pici

17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

Uuu nisko smrade, nisko... Al vidiš nije ti ni loša ideja! Ti ga ne bi mora ni plaćat, kaže Sum da i oni vole Cecu ki ti. Odpevaj im koji novokompovani stih i za trajno ćeš imat vip slot 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Uuu nisko smrade, nisko...

Ivanec je poznat po tome da voli uhvatiti nisko...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Od danas sam na godisnjem. Idem sad na neko putovanje, pa imate 7 dana da dignete kd. Onda se vracam, da vam ....... keve. Vjecno zivjela moja HR. Ja dobro zivim u njoj

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Od danas sam na godisnjem. Idem sad na neko putovanje, pa imate 7 dana da dignete kd. Onda se vracam, da vam ....... keve. Vjecno zivjela moja HR. Ja dobro zivim u njoj

Vozač pa ide na putovanje za GO. To je kao da ja za GO idem naučiti novi programski jezik. Moj šogor je isto šofer, isto živi super. Ukrade svaki mjesec toliko dizela da će još malo otvoriti svoju pumpu...

Ali, da - živjela nam Lijepa naša!

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ma nek puseneku stvar...admini samo sebi rade kako im pase.Kad vode sve je ok,kad ih se stisne odma nesmis ovo,nesmis ono...

Kamenog su kickali neku vecer,ljudi pisu nema c4 nema raketa itd,a on dolai s vozilom na ulaz od mcoma i jede govna,pa kako bi ga treba onda unistit?

A bgma pola ih ne zna igrat tamo,onda posle dominacija uzeli svi pumparice i poredali se po stepenicam i ćošam,a dvi zastave na katu i aj ti budi pametan,a nema rakete nema c4.Koda gledam da su dica neka admini.

Origin - hrka11
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Ma nek puseneku stvar...admini samo sebi rade kako im pase.Kad vode sve je ok,kad ih se stisne odma nesmis ovo,nesmis ono...

Kamenog su kickali neku vecer,ljudi pisu nema c4 nema raketa itd,a on dolai s vozilom na ulaz od mcoma i jede govna,pa kako bi ga treba onda unistit?

A bgma pola ih ne zna igrat tamo,onda posle dominacija uzeli svi pumparice i poredali se po stepenicam i ćošam,a dvi zastave na katu i aj ti budi pametan,a nema rakete nema c4.Koda gledam da su dica neka admini.

A ti si postao neka uznemirujuća mješavina toma i nexusa. Vičeš na mene na voipu ko da si mi žena!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

Ideš u posetu svojima u Beograd? 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ideš u posetu svojima u Beograd? 

Ide kod kevinih u šabac!

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice