Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.785
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Može jedna retardirana molba?

Ak mi netko može pogledati zadnjih nekoliko mečeva?

Sjećam se da sam jednu pobijedio u Gun Msteru, al mi se čini da sam to sanjao 

Ovu si pobjedio:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/603304616569301248/349418125/

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja cucer pobjedim ali i izgubim u isto vrijeme xD

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Baka, Antraks i ekipa koja govorila da je netcode slabiji možda je do toga što su smanjili damage koji puške uzmu kad nekoga gađaš u tijelo ili ruke/noge, dok su headshot još malo pojačali. Plus mjenjali recoil, suppresion, damage na daljinu itd. Barem tako kaže xfactor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 9:41 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Odigrao jednu na brani ... bilo je ok i zabavno , malo za promijenit... mada je meni osobno bolji Scavenger mod :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Baka, Antraks i ekipa koja uvijek vajna možda je do toga što su smanjili damage koji puške uzmu kad nekoga gađaš u tijelo ili ruke/noge, dok su headshot još malo pojačali. Barem tako kaže xfactor.

Ispravio sam ti...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Ispravio sam ti...

Još si mogao staviti ovo:

17 godina
Friday kaže...

Dobro jutro ekipa!

Server je upravo restartan (volume možda ne bi bilo loše da se svako jutro restarta sam?). Odigrao sam sinoć par partija GM-a i na šangaju je lagalo za popizdit. Jel još nekome?

+1

mene odbilo od ograde kada sam ju preskakao na Flood zonu par metara unaza... nakon one shot smrti bilo je lagano alt+f4

otišao na  PTG i tamo mi std super radi, očito moj isp i provider za server su u nekoj zavadi! Omerta

17 godina
amater_2 kaže...

Jutro curke.

Meni je ovaj peč sjeba igru. Jučer mi zbloka komp na lokerina na našem serveru. FPS mi je bio "0"!!

Neznam, viditi ćemo danas kako će se ponašati. Ako bude ko sinoć mislim da ću se skroz prebaciti na Vičera.

pred 2 peča je meni pomoglo da sam obrisao config i ponove podesio sve! 

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

MG4 su dosta sjebali kako mi se čini.

Nije mi jasno zašto su napravili tako puno izmjena na oružjima? Pa jel to toliko sve bilo loše, ili?

Ima negdje službena izjava zašto su mjenjane karakteristike oružja?

Ni meni nije jasno.

Ako su išli po vajnanju korisnika, onda su najčešće spominjana AEK i MG4. Ali nisu ni baš toliko OP da je čak i njih trebalo mijenjati.

MG4 je samo malo trebalo sjebat, tj povećati rasipanje na daljinu iz stojećeg položaja! 

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
mene odbilo od ograde kada sam ju preskakao na Flood zonu par metara unaza... nakon one shot smrti bilo je lagano alt+f4

otišao na  PTG i tamo mi std super radi, očito moj isp i provider za server su u nekoj zavadi! Omerta

Možda da nađeš nekoga tko se kuži u kompjutere i mreže pa da ti malo pogleda o čemu se radi?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Možda da nađeš nekoga tko se kuži u kompjutere i mreže pa da ti malo pogleda o čemu se radi?

Bude mali od strica. Veli da puno čita Bug 

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Ma nešto je jučer bilo u qurcu. Na šangaju Ivanec me ubije i odmah nakon pola sekunde njega netko ubije. Lik mu ostao stajati a oko njega njih 3-4 pucaju ko sumanuti u njega i ne kontaju da nije više živ

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Ma nešto je jučer bilo u qurcu. Na šangaju Ivanec me ubije i odmah nakon pola sekunde njega netko ubije. Lik mu ostao stajati a oko njega njih 3-4 pucaju ko sumanuti u njega i ne kontaju da nije više živ

Cijelo vrijeme jučer su likovi jučer ostajali stajati nakon killa... retardardacija žešća!

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ako imate BF4db. Plugin iskljucite ga. Taj vam plugin provjereno uzrokuje lagg

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

To mora voljum napraviti. Ja sam samo jednu stvar jučer uspio napraviti - yell poruke "Ivanec is gay, please be kind to him" kad se on spojio na server

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

To mora voljum napraviti. Ja sam samo jednu stvar jučer uspio napraviti - yell poruke "Ivanec is gay, please be kind to him" kad se on spojio na server

Koja duša od admina 

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Baka, Antraks i ekipa koja govorila da je netcode slabiji možda je do toga što su smanjili damage koji puške uzmu kad nekoga gađaš u tijelo ili ruke/noge, dok su headshot još malo pojačali. Plus mjenjali recoil, suppresion, damage na daljinu itd. Barem tako kaže xfactor.

Ja sam govorio za situaciju prije jučerašnjeg peča.

Što se ubijanja jučer tiče, nisam osjetio drastičnu razliku, tj. ne smeta mi to smanjenje damagea.

Netcode puno bolje radi (govorimo o novom peču) i sve glatko ide kod mene.

Nemam više krešanja, frame dropova niti trzanja.

Umro sam par puta (zanemarivo) u frejmu.

ALI NE MOGU PODNIJETI NIKAKOOOOOOOOOOO da još uvijek umirem od headshota u serijama.

Normalno bi bilo 20% smrti od headshota po rundi ili manje, a ne 40-50% kako se ponekad zna dogoditi.

To mi žedre živcje nenormalno.

Gun master sam bacio jednu rundu - 5 na 3 smo igrali pa nije bilo zanimljivo trčat po Zavodu i tražit žrtve, ali mi se čini da mod kao takav ima potencijala.

Ukratko, zadovoljan sam viđenim, ali sam se valjda zasitio BF4 pa nemam pretjeranu volju igrati kao nekad.

Možda da ubace neki glupi asajment pa da me motiviraju?

1000 killeva sa svakom klasom - bilo što tog tipa - da nije preteško, a da uzima vrijeme.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...

Možda da ubace neki glupi asajment pa da me motiviraju?

Ono tipa traži nešto po mapi i tako? 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Battlefield 4

A zašto su pak uveli ove svijetleće metke? Mislim uzmem jučer bilo koji lmg a imam osjećaj da ispaljujem j.bene žarulje za bor

I vidim da su si ovi iz Dice-a opet utuvili u glavu da naprave assault klasu kao uber master race što se tiče oružja jer kolko vidim više ni pdw-ovi ne pomažu izbliza a izdaleka jedino ak vam se posreći sa snajperom...ali bitno da je fakin ace 23 dobio povećanje metaka na 36 (tako mi barem veli mali blento :D).

A jadni pdw-i koji em su zaključani na jednu klasu, jedu metke ko da nema sutra, i sad su skoro pa beskorisni ako gadjaš nekog koji je dalje nego što možeš baciti šlapu. Već vidim kako se lagano većina inf. mapa pretvara u assault only club baš ko i u trici

Ok, s pokojim izuzetkom likova ko Nex kojima je i dotična šlapa dovoljna da ubiju nekog

Gunmaster je zabavan mod, dobar za zafrkanciju iako bi promjena oružja bila veoma dobrodošla čist da ne dosadi uvijek sa istim igrati. Btw. treba staviti defib kao zadnji kill

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Friday kaže...
ceco22 kaže...

Nema bf4db plugina na našem serveru jer koristimo rconnet, taj plugin je podržan samo na bfrconu. I nema razloga da taj plugin uopće uzrokuje ikakav lag jer je to običan api koji u trenutku spajanja igrača na server samo potegne njegove statse. 

Ceco bfrcon je smeće sam po sebi i on uzrokuje lag na svakom serveru na kojem se koristi neovisno o tome jeli bf4db plugin aktivan ili ne.

Ako je sinoć bilo laga na našem serveru za to je kriv gportal i niko više. Njihovi serveri u zadnje vrime rade očajno i sve više ljudi odlazi od njih.

Šta se tiče novog patcha ne mogu previše komentirati jer sam sinoć odigra samo jednu partiju, ali iz toga šta sam vidija mogu reći da sam sasvim zadovoljan. Hitreg/netcode su funkcionirali savršeno, svaki metak se osjeti kako triba. Nikakvih frame dropova i sve mi radi nekako uglađenije

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Na prvu gunmaster mi je bio dobra promjena ali kada sam vidio, bar je tako sinoć bilo, da većina čeka negdje u ćošku kada će netko naići u trku, jedva sam čekao da završi partija i odem na neki drugi mod. I čisto sumnjam da ću ga opet igrati. Skavendžer je bio bolji jer si morao ići po oružje ovdje sjediš i čekaš.

Totalna debilana su mi oni trejsovi metaka. Pa jbte kao da pucam sa laserom. Em što zaklanja metu em što užasno izgleda. Mogli su staviti barem da je svaki treći ili četvrti metak ovako je smiješno. Puške vidim da su dirali ali nisam igrao dovoljno za neki kompletniji dojam. Zvuk u AN 94 je kao da pucam iz airsoft puške ili sa supresorom nešto frtlj frtlj BEZVEZE!!! I najjača stvar, kažu da idu ka realnosti da su na ACE23 stavili 36 metaka kao u pravom životu Sad ionako OP pušku pojačavaju. Debilno.

Za sad jedina dobra stvar mi je da nema više hedgličanja.

Moj PC  
8 0 hvala 3
13 godina
Arabarran kaže...

Cijelo vrijeme jučer su likovi jučer ostajali stajati nakon killa... retardardacija žešća!

Imam neki čudan feeling da je to bug poslije patcha, i tako će ostati do slijedećeg.. nadam se da sam u krivu, i da je to privremeni glitch!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
amater_2 kaže...

Jutro curke.

Meni je ovaj peč sjeba igru. Jučer mi zbloka komp na lokerina na našem serveru. FPS mi je bio "0"!!

Neznam, viditi ćemo danas kako će se ponašati. Ako bude ko sinoć mislim da ću se skroz prebaciti na Vičera.

Pogledaj si da ti se nije uključio origin ingame, meni je to znalo bit poslije patcheva na par računala.

Danny_5 kaže...

P.S. Tko pametan iz DICE-a je isel sastavljati oruzja za gunmaster?! J... te 3.4x optika na AR-u...

Nisi igrao gm na bf3? Pa poanta gm-a i je da ti da što blesavije složeno oružje (što se attachmenta tiče) i da ti nekog s tim ubiješ ;)

Danny_5 kaže...

E zaboravil sam sitnicu... Jucer su se ljudi na TS-u pitali cemu noz u gunmasteru. Naime, ak te netko knifa uduzima ti se jedan kill...

Ne samo da ti se oduzima kill, nego te ako je isto ko na bf3, automatski downgradea na prethodno oružje.

14 godina
protjeran
Granzon kaže...

A zašto su pak uveli ove svijetleće metke? Mislim uzmem jučer bilo koji lmg a imam osjećaj da ispaljujem j.bene žarulje za bor

I vidim da su si ovi iz Dice-a opet utuvili u glavu da naprave assault klasu kao uber master race što se tiče oružja jer kolko vidim više ni pdw-ovi ne pomažu izbliza a izdaleka jedino ak vam se posreći sa snajperom...ali bitno da je fakin ace 23 dobio povećanje metaka na 36 (tako mi barem veli mali blento :D).

A jadni pdw-i koji em su zaključani na jednu klasu, jedu metke ko da nema sutra, i sad su skoro pa beskorisni ako gadjaš nekog koji je dalje nego što možeš baciti šlapu. Već vidim kako se lagano većina inf. mapa pretvara u assault only club baš ko i u trici 

To nisu svjetleći metci već trailovi koji su u cte-u već neko vrime, brzo se navikne na njih a daju bolji ''osjećaj pucanja''. Metci ne ostavljaju isti trag kod svih oružja, kod lmg-a su najizraženiji.

Pdw su poprilično ojačani ovim updateom, osjetno im je povećan drop off range metka i hs množitelj. Ovim updateom su profitirali više od bilo kojeg drugog oružja

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Nisi igrao gm na bf3? Pa poanta gm-a i je da ti da što blesavije složeno oružje (što se attachmenta tiče) i da ti nekog s tim ubiješ ;)

Ajme, kad se sjetim onog LVG krumpira...

Ah, kad se sjetim zibe...

Freak Show Inc.
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Sto se tice netcoda meni BF4 radi skroz zadovoljavajuce. Zadnji nekoliko mjeseci samo hvalim netcode, sve radi uredno i ok. Ponekad zna biti cudnih situacija ali vrlo rijetko. Uglavnom sam zadovoljan i nemam na sto vajnati osim stare stvari koja mi se ne svidja( mehanika, pucanje/osjecaj pucanja). Znam da su mijenjali puno stvari(damage, suppresion, recoil) i nemam nista protiv sve dok pokusavaju balansirati igru. To je sve ok. Samo sam konstatirao da mi je sinoc igra radila jako lose. Dakle, mjesecima sve ok...i onda sinoc jako lose(lag, netcode, padam u jednom frejmu i tako). Mozda je do servera, dok sve ne sjedne na svoje, podese, optimiziraju. Uglavnom, nemam sto vajnati. GM je ok, promjena...zabavno.

13 godina
Granzon kaže...

Točno to. Wtf?

I sad gledam onaj link koji je stavio C64

http://forum.symthic.com/battlefield-4-technical-discussion/9172-26th-may-2015-battlefield-4-patch-notes-symthic-style/

Oni su na M240B First Shot Recoil multiplayer povećali s 0,5 na 1,4! Skoro TRI puta više! Na jedno od oružja s najvećim recoilom u igri. Zašto??

A ja se čudim kako nikoga ne mogu pogoditi. Imam 20 tak tisuća killova s tim LMG-em..

I što sad? Ispaljivat jedan po jedan metak? Koristiti ga samo na metama koje su bliže od 10 metara i nadati se da me onaj drugi nije vidio (jer sigurno ima pušku koja brže puca).

Ili promijeniti najdraže oružje :(

Volume kaže...

To nisu svjetleći metci već trailovi koji su u cte-u već neko vrime, brzo se navikne na njih a daju bolji ''osjećaj pucanja''. Metci ne ostavljaju isti trag kod svih oružja, kod lmg-a su najizraženiji.

Pdw su poprilično ojačani ovim updateom, osjetno im je povećan drop off range metka i hs množitelj. Ovim updateom su profitirali više od bilo kojeg drugog oružja

Al nešto nije kako treba kod LMG-a. Metak je previsoko i zaklanja pogleda kad ga ispaljuje. Nije "na cijevi" nego mi se čini da je "na optici"

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 10:52 (CyberDemonVZ).
14 godina
Battlefield 4

Samo ću reći ovo za jučerašnje partije:

Kuky 

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
1987veki kaže...

Samo ću reći ovo za jučerašnje partije:

Kuky 

Kemper.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Zanimljivo - smanjili su first shot recoil za SRR 61 sa 2 na 1. A i ovako nije baš nešto puška trzala...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice