Ogulinci su OP u ispijanju alkohola.
Astri se baš vidi na faci da je neka dobrica, garant pazi i da na cvit ne ugazi kad šeta...
Astri se baš vidi na faci da je neka dobrica, garant pazi i da na cvit ne ugazi kad šeta...
Ma ne, koliko sam ja skužio, njege jebu pune linije na cesti. Kaže Špelac da zapinje za njih sa prednjim branikom.
Ma ne, koliko sam ja skužio, njege jebu pune linije na cesti. Kaže Špelac da zapinje za njih sa prednjim branikom.
Ma, to samo na mjestima gdje ovi iz Hrvatskih cesta ne štede na boji, pa onda linija malo ojača.
Kakvoj prednosti?
Sum, to je općepoznata stvar
Kakvoj prednosti?
Znam iz iskustva, iz Ogulina sam
Još ako si željezničar... Znaš kako kažu, ako je krava bolesna i neće da pije, stavi joj konduktersku kapu na glavu, počet će odma piti...
Špelac je mučki provokator .
Ara je baždaren iznad prosjeka.. Utace u sebe ko vodu... Mačkica
Zapravo ti je Dama dobrica,samo toči,pazi na sve nas i brine da nismo žedni.
Pa vidi ga koliki je, i bolje da je dobrica!
Mudonja ovi misle da mogu popit Da ih pozovemo na jedan beer war? Ja i ti predstavljamo gerijatriju protiv cilog xct-a. Neka malo vide kako se to radi
Kakvoj prednosti?
Znam iz iskustva, iz Ogulina sam
Još ako si željezničar... Znaš kako kažu, ako je krava bolesna i neće da pije, stavi joj konduktersku kapu na glavu, počet će odma piti...
Jesi odlepršao iz Og ili još gledaš babe po špici?
Špelac je mučki provokator .
Ara je baždaren iznad prosjeka.. Utace u sebe ko vodu... Mačkica
Bil sam žedan, došao sa fuša, pobogu!
Pa vidi ga koliki je, i bolje da je dobrica!
Zamisli da je kontra takav..... ne bi bilo ugodno kad bi kroz TS potegnuo iza uha!
Mudonja ovi misle da mogu popit Da ih pozovemo na jedan beer war? Ja i ti predstavljamo gerijatriju protiv cilog xct-a. Neka malo vide kako se to radi
Poštedit ću dečke muke i sam se pojaviti.
Na proljeće svrati do Paklenice
Mislim, možete obojica. samo jedan po jedan, da ne bi ki dobil dvaput
Ako nekoj strani bude trebalo pojačanje, javljam se. Žestice su mi jača strana (84) ali može i piva.
Pobjegao u obećanu zemlju - Rijeka. Mada se povremeno vratim, vidjet šta ima u BNu i Jazz...
Zdravo momci!
Astra na onoj slici izgleda kao da je upravo završio sa kemoterapijom!
Kad me mater rađala prvo je limenka provirila... Naći ćemo se mi kad tad, nema ti sa stolice dok ne padneš ja ti kažem
Ako nekoj strani bude trebalo pojačanje, javljam se. Žestice su mi jača strana (84) ali može i piva.
Pobjegao u obećanu zemlju - Rijeka. Mada se povremeno vratim, vidjet šta ima u BNu i Jazz...
U Jazbini sam kuvan i pečen. U Bluju navratim kad je neki koncert sl.
Kad me mater rađala prvo je limenka provirila... Naći ćemo se mi kad tad, nema ti sa stolice dok ne padneš ja ti kažem
Limenka je za pičkice!
Pravi bećari potežu iz krigle.... brže teče
Zdravo momci!
Astra na onoj slici izgleda kao da je upravo završio sa kemoterapijom!
Hebote - nema te cijeli da i onda .
Kako ti bi Dama reko - peder
Može.
Može bilo što samo da ima alkohola u sebi.
Limenka je za pičkice!
Ako je tako onda ćemo bit bećari do kraja i spojit se na bačvu od 25 litara, neka ide slobodnim padom pa ko živ ko mrtav...
Limenka je za pičkice!
Ako je tako onda ćemo bit bećari do kraja i spojit se na bačvu od 25 litara, neka ide slobodnim padom pa ko živ ko mrtav...
Bećari piju rakijustinu a ne pivo :)
Bećari piju rakijustinu a ne pivo :)
Šta god triba, pivu sam spomenija s obzirom na Daminu sliku
Opet spamate.
Šalim se,samo vas strašim.
Ma ne šalim se.
Ajde, posla sam ti PP da se malo smiriš, ovaj, mislim uzbudiš.
O nabijem te, već gledam koji vrag i šta to danas pišemo a da inače nismo
Spasio si ih patnje ovaj put.
Triple post? Kršiš pravila. Očekivao sam više od tebe, Pirat.
Molin te nemoj više ovo radit
Spasio si ih patnje ovaj put.
Vasa dobrota je neizmjerna .