Haha igra jim je crashala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne daju mi se neki novci za proxy koji ću jednom-2 puta koristiti
Upiši u google mexican vpn pa traži.
Na dva koja imaju:
Mislim da ti imaju i Free trial, pogledaj malo upotrijebi the power of google.
Očito ne shvaćaš razliku između public proxy i private vpn. Ukucavanje kartice i svojih podataka preko public proxy mora da si lud. Idealna security kombinacija bi ti bila da možeš nać dedi server u meksiku pa stavit open vpn.
I da malo sigurnosti košta nešto novca a onome kome je svejedno će upotrijebit public proxy.
Ti si pitao ja sam odgovorio tako da se nemoj žalit.
PUMPA!!????
ja imam 7 frendova koji imaju pristup beti?možda MOHovci
Sad je protivnički tim plavi ili šta,jer ovaj u jetu je samo na plave pucao?
Sad je protivnički tim plavi ili šta,jer ovaj u jetu je samo na plave pucao?
Ako spectata kineskog igrača onda je protivnički team plavi.
Sta kazu tavaroši ruski koliko je kod njih BF... ? Ne radi taj elite. Morat cu nekog nac da mi to pikne.
Znam da je malo tko sumnjao, ali svejedno, sada su sve kockice na mjestu M16A3 je sigurno u igri!
http://i.imgur.com/Vhujs7J.jpg
:-)
Paracel Storm mapa
Sta ne dodaju ovaj ostatak otoka :D
Paracel Storm mapa
Sta ne dodaju ovaj ostatak otoka :D
Možda će se koristiti za rush mode di ćeš ić i uništavat po tim otočićima m-comove.
Kakva je konačno situacija s tim Meksikom?
E hebiga meni je sad ovo malo razočaranje, ovaj Levolution aka destrukcija.
nabrijavaju tu hebenu "destrukciju" okoliša, a kad ono samo destrukcija one zgrade u Šangaju i sad ovaj ratni brod, uglavnom kakva destrukcija ovo je samo animacija destrukcije zgrade iz prve mape i ratnog broda uz popratne vizualno-zvučne efekte, fiziku igre, te manji utjecaj igrača na te potpune destukcije, samo određenih zgrada vozila, onako kako je zamislio DICE.
Ova "ostala destrukcija" rušenje kuća mostova to je isto kao iz BF3 ili Bad Company 2 i to nije ama baš ništa posebno po meni,....
Puno veću destrukciju imaju igre mislim ove: ARMA, Red Faction,... (ali nemoju nekakav utjeca fizike)
Ali opet za koji klinac nemožeš srokati ostale zgrade samo one koje oni "dozvole" ili za sad samo mogu (zbog engina ili potrebe za jačim hardware-om), a možda ih nove next-gen konzole koče (zbog potrebe u 1080p + 60 fps-a)
Kad sam vidio prvu "destrukciju" zgrade već sam vidio ponavljanje efekta "destrukcije" (rušenja samo jedne zgrade koja je najveća), a zašto ne bih odigrao drugačiju taktiku i srušiju neku drugu zgradu ili više njih,....
Uglavnom da nebi bilo da sam nešto krivo rekao ili krivo uočio, imam pitanje za ekipu koja je igrala BF4 Alpaha da li ste kojim slučajem uspjeli srušiti ostale zgrade, ali ono potpuno rušenje do fakin temelja ala TWINS.
A valjda će biti bolje možda u finalu bude rušenje svega, ali čisto sumnjam jer to će biti zadatak za Frostbite 4 ili 5, samo da se zaradi, iako velike pohvale dajem na neke integracije koje su igrači htjeli vidjeti u Battlefield 3 a implemetirali su ih u Battlefield 4 (Spectator, Commander,.....)
Ćao
Evo nam i FAMAS- a. Nadam se da će biti bolji nego u BF3.
:/ baš ste me nahajpali da i ja kupim BF4 sa svim ovim sličkama i videima i komentarima.
Uzeo sam preko South afrika, cca 224kn.
Procedura za one poput mene koji su paranoični (s dobrim razlogom):
slično kao kod Cyber-a; prvo sam izbrisao cookije, odradio preko proxija odabir igre i par puta checkout do trenutka kad upita za login i pass.
u tom trenu gasim proxy, upisujem login podatke, pita me za način plaćanja (samo kartica je ponuđena).
Upisao sam sve svoje normalne podatke iz HR.
Nisam spremio način plaćanja.
Stisnuo da plati i nakon pola sata se igra pojavila u order history sa valutom plaćanja ZAR (404,09 ZAR).
:/ baš ste me nahajpali da i ja kupim BF4 sa svim ovim sličkama i videima i komentarima.
Uzeo sam preko South afrika, cca 224kn.
Procedura za one poput mene koji su paranoični (s dobrim razlogom):
slično kao kod Cyber-a; prvo sam izbrisao cookije, odradio preko proxija odabir igre i par puta checkout do trenutka kad upita za login i pass.
u tom trenu gasim proxy, upisujem login podatke, pita me za način plaćanja (samo kartica je ponuđena).
Upisao sam sve svoje normalne podatke iz HR.
Nisam spremio način plaćanja.
Stisnuo da plati i nakon pola sata se igra pojavila u order history sa valutom plaćanja ZAR (404,09 ZAR).
A kako to da ti imaš igru u order history a ostali nemaju?
dali imas u order historyju pod origin profile a ne po my games
dali imas u order historyju pod origin profile a ne po my games
Na webu (origin) u my account, pod Order history.
Prilikom kupnje je pisalo da ce se lova skinut sa kartice kada igra postane dostupna. Origin klijent trenutno nemam tu di jesam, a kad se vratim sa godisnjeg ce provjeriti u klijentu.
evo sad sam na live cahtu bio i izvuko sam system requirements:
Minimum requirements
Dual core CPU (Intel Core i5 or AMD “Bulldozer”).
At least 2 GB main system memory
Graphics card with at least 256 MB of VRAM and support for DirectX 10
20+ GB of harddrive space
Windows Vista
Recommended:
Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
Windows 7 64-bit operating system (Windows 8 is supported as well)
20+ GB of free harddrive space
EDIT: kad sa ga pito kad izlazi beta nije mi znao rec datum
Ovo je kružilo po internetu već neko vrijeme...a beta ti izlazi 1.10 za premiume, 4.10.za ostale.
evo i lvlcap breakdown:
evo sad sam na live cahtu bio i izvuko sam system requirements:
Minimum requirements
Dual core CPU (Intel Core i5 or AMD “Bulldozer”).
At least 2 GB main system memory
Graphics card with at least 256 MB of VRAM and support for DirectX 10
20+ GB of harddrive space
Windows Vista
Recommended:
Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
Windows 7 64-bit operating system (Windows 8 is supported as well)
20+ GB of free harddrive space
EDIT: kad sa ga pito kad izlazi beta nije mi znao rec datum
da mi je molim te znat odakle je izvukao ovu nebulozu
1.) ne postoji dvojezgreni i5 procesor
2.) pod minimum i recommended se moraju navesti modeli obaju proizvodaca, pogotovo od AMD-a posto ce on bit ''bolje optimiziran'' za BF4
3.) ovi minimum requiremesnts su preslabi