Mislim da je @M4X platio direktno preko visa poklon kartice u meksiku..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napravio sam preorder jucer i jos mi se nije igra pojavlia pod my games. Koliko sati/dana je potrebno da se igra pojavi na racunu kad napravis preorder? Transakcija je uredno prosla ,sve mi pise na paypalu.
Napravio sam preorder jucer i jos mi se nije igra pojavlia pod my games. Koliko sati/dana je potrebno da se igra pojavi na racunu kad napravis preorder? Transakcija je uredno prosla ,sve mi pise na paypalu.
Znaci uspio si sa paypalom?
Restart Origina i Battleloga i pojavila mi se odma.
Preko Americkog vpn-a sam isao kupit tak da platim umjesto 110€ -110$. Nije mi se dalo zajeba*at sa meksikom,a ameri daju da kupis prek paypala. Kad placao paypalom onda sam u tom trenutku napravio diskonekt tak da platim normalno sa svojim ip-em i sve je pisalo success. Mene sam zanima kolko dugo treba sad igri da se pojavi na originu?
Preko Americkog vpn-a sam isao kupit tak da platim umjesto 110€ -110$. Nije mi se dalo zajeba*at sa meksikom,a ameri daju da kupis prek paypala. Kad placao paypalom onda sam u tom trenutku napravio diskonekt tak da platim normalno sa svojim ip-em i sve je pisalo success. Mene sam zanima kolko dugo treba sad igri da se pojavi na originu?
Virus je kupio preko Brazila. Na Originu (web) vidi "Order History". Virusu se tamo nalazi igra iako nije vidljiva na Originu i Battlelogu.
A u tri penisa...
Evo ga opet..
Svake godine dode ko neka gripa.
lol
Mene sam zanima kolko dugo treba sad igri da se pojavi na originu?
Zasto pitas ako ne citas odgovore?
Jel uspio neko preko mehika s PBZ-ovom poklon karticom?
Meni još beta nije stigla
EDIT:vama kojima su prošle transakcija dali van je naslov neki LU luksemburg trasakcije ?
svaki dan od 14.15 do 16.15 CET livestream na njihovoj stranici... map: Paracel Storm
http://www.battlefield.com/battlefield-4/gamescom-live-stream?&websso=1
Jeste li skužili, Firestorm izgleda da če biti večernja mapa dok če Caspian biti smješten na jesen .
http://www.battlefieldlatam.com/ preko ovoga sam uzeo. prije toga pokrenuo elite proxy i sve ostalo kao inace.
A ti se sjetis na vrijeme javiti....
Kad odem ravno na meksicki Origin, onda su na odabir samo kartice....
Kako ja mrzim Origin :)
E još da je naći free elite proxy
Jeste li skužili, Firestorm izgleda da če biti večernja mapa dok če Caspian biti smješten na jesen .
Jojo, oman mi se čini da će biti neka pustinjska oluja preko njega, a metro se da srušiti zid između B i C.
Stručnjaka koji me thumba stalno hvala, bar znam da me čita, pusica.
Jel mi oce netko uzeti BF4, nek mi se javi na PM... Ja mu dam svoj origin i sve i uplatim lovu na racun.
Počeo je stream od bf-a :)
Počeo je stream od bf-a :)
može
Več 10 minuta vrte reklame....
Paracel Storm mapa
ajme majko što će da se glisira!
Gliser = novi tenk!
Hehe, cura mi radi tortu, ja sam si spojio lap na tv i fino na velikom screenu izguštat malo.
Život je nekad lijep!
Mapa mi izgleda lijepo i jedva čekam da se zabije onaj brod,.
I btw. čini mi se da se defib sada mora punit prije reva
Slika na loading screenu se mjenja
Plavi filter is back yeaaaahhhhhh
Plavi filter is back yeaaaahhhhhh
Gdje? Kad nema oluje nema nikakvog filtra. A dok je oluja ionako mora biti malo.
Edit: Jeli on to potvrdio training area?
Nemoguci su,vec sam na 3. stranici proxy-a i svi crkavaju,morat cu nekog ko to zna zamolit.
Gledam ovaj livestream sad,pre dobro izgleda.
Nemoguci su,vec sam na 3. stranici proxy-a i svi crkavaju,morat cu nekog ko to zna zamolit.
Gledam ovaj livestream sad,pre dobro izgleda.
Isti problem,nigdje proxya koji radi.
Jučer sam našao,ali danas ništa
Šta plačete za proxy jesus, uzmite si za par dolara meksički vpn i obavite to kako treba ako već muljate onda muljajte kao pr0.
Ne daju mi se neki novci za proxy koji ću jednom-2 puta koristiti