Sad mi je drago što nisam već preorderao, jer da jesam popušio bi te puškice koje se dobe za neku siću više (kad je bal, nek je bal) , ako budem preordeao to će biti mjesec dana prije izlska igre.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne vidim što je tako strašno u njima..
Ma nije ništa strašno, al jeb*emu nije ovo free-to-play igra da ti naplaćuju svaki metak...
Ako već plaćam 50€ za igru, očekujem da imam pristup istim oružjima kao i svatko drugi.
Kakav je to kompetitivni FPS u kojem imaš na raspolaganju oružja koja ovise o tome u kojoj zemlji si ga prednaručio?
Samo zbog toga je totalno lejm bez obzira što sigurno ti packovi neće davati nikakvu prednost, jer valjda nisu toliko retardiani.
Sad mi je drago što nisam već preorderao, jer da jesam popušio bi te puškice koje se dobe za neku siću više (kad je bal, nek je bal) , ako budem preordeao to će biti mjesec dana prije izlska igre.
misliš kad je bal nek je maskenbal xD
E nemoj da te čuju neki u mojoj bližoj obitelji. Nema do zastavine papovke kad se ide u lov. 
I nije suppressor nek FLASH suppressor. Znači da prigušuje bljesak a možda i onaj trag koji metak ostavlja u igri. A po tom tragu je meni u igri najlakše naći nekog snajpera. Tako da bi to moglo biti prilično korisno.
Aj da više neki mp gameplay izbace za taj Call of Battlefield ;)
Ma nije ništa strašno, al jeb*emu nije ovo free-to-play igra da ti naplaćuju svaki metak...
Ako već plaćam 50€ za igru, očekujem da imam pristup istim oružjima kao i svatko drugi.
Kakav je to kompetitivni FPS u kojem imaš na raspolaganju oružja koja ovise o tome u kojoj zemlji si ga prednaručio?
Samo zbog toga je totalno lejm bez obzira što sigurno ti packovi neće davati nikakvu prednost, jer valjda nisu toliko retardiani.
Meni ovo uopce ne zvuci prelose. Sto sam dobio sa COD_om kad sam ga preordao? nista. Kad je igra izasla dobio sam lag i pun kufer bugova i dva tri dlc-a koje naplacuju. u konacnici COD ce koštat puno vise nego BF3 ciji je preorder sad vec jeftiniji od COD-a. Nadam se da nece potpuno podlegnut activisonovom nacinu muznje love. ali za sad nije toliko strasno bar meni. Po meni ce ove pi.darije bit cisto kozmeticke prirode i nece utjecat previse na igru i balans oruzja. sve u svemu vidjet cemo
Aj da više neki mp gameplay izbace za taj Call of Battlefield ;)
Na ovogodišljem E3-u ce pokazati live demo multiplayer. Bar samo tako negdje procitao.
ali za sad nije toliko strasno bar meni. Po meni ce ove pi.darije bit cisto kozmeticke prirode i nece utjecat previse na igru i balans oruzja. sve u svemu vidjet cemo
Poluautomatski shotgun s 12 metaka u spremniku i municijom koja probija metal mi baš mi ne zvuči kao kozmetika. Više mi zvuči kao nešto s čim možeš počistiti kuću od mučke đubradi bez da uopće ulaziš unutra. :)
ali za sad nije toliko strasno bar meni. Po meni ce ove pi.darije bit cisto kozmeticke prirode i nece utjecat previse na igru i balans oruzja. sve u svemu vidjet cemo
Poluautomatski shotgun s 12 metaka u spremniku i municijom koja probija metal mi baš mi ne zvuči kao kozmetika. Više mi zvuči kao nešto s čim možeš počistiti kuću od mučke đubradi bez da uopće ulaziš unutra. :)
Ali ce u standardnom arsenalu postojat nesto vrlo slicno sa vrlo slicnim damage-om. to ti kazem:)
Meni ovo uopce ne zvuci prelose. Sto sam dobio sa COD_om kad sam ga preordao? nista. Kad je igra izasla dobio sam lag i pun kufer bugova i dva tri dlc-a koje naplacuju. u konacnici COD ce koštat puno vise nego BF3 ciji je preorder sad vec jeftiniji od COD-a. Nadam se da nece potpuno podlegnut activisonovom nacinu muznje love. ali za sad nije toliko strasno bar meni. Po meni ce ove pi.darije bit cisto kozmeticke prirode i nece utjecat previse na igru i balans oruzja. sve u svemu vidjet cemo
ja te bugove i lagove nisam tolko primjetio u bl, bilo ih je al ne tolko kolko svi flejmaju po njemu, ali isto tako kazem da je to treyarch i da nisi mogo ocekivat puno od njih :D te se isto tako veselim i MW3 i BF3...nadam se da ce bit oboje dobro da imamo sta igrat a ne da bf fanboyevi flejmaju po cod-u ak vam se igra ne svidja nemojte je igrat i bok
Ako aludiraš na DAO 12, koji mi je BTW u BF2 najdraže oružje, nemoj se nadati premoćnom oružju.
Spor reload i slab damage su bile njegove glavne značajke i nije bio omiljen. Slično očekujem i u BF3.
A inače, platio bi 5€ samo za DAO da ti budem iskren. ;-)
Za BF3 ću još vidjeti, ali sigurno uzimam CoD MW3. Meni je CoD uvijek bio super, bez obzira na mape koje je trebalo uzimati s DLC-om. Kod CoD-a znaš kako stvari idu, znaš što očekivati i što ćeš dobiti. Nikako mi se ne sviđa ovo što EA radi s igrama i način na koji žele postati Activision i pretvoriti neku franšizu u CoD. Pokušali su s MoH-om, nije im uspjelo pa sad žele s Battlefieldom. Nadam se da će BF3 biti BF2 samo noviji. Ali znajući EA, bojim se i s kupnjom ću čekati do prvih komentara.
Ako aludiraš na DAO 12, koji mi je BTW u BF2 najdraže oružje, nemoj se nadati premoćnom oružju.
Spor reload i slab damage su bile njegove glavne značajke i nije bio omiljen. Slično očekujem i u BF3.
A inače, platio bi 5€ samo za DAO da ti budem iskren. ;-)
Ma mislim po meni svi mi ionako samo nagađamo. Praktički ništa ni ne možemo znati 100% dok sve to ne isprobamo u akciji.
Al ono, moramo nešto raditi. Ima još puno do izlaska pa bar da vrijeme brže prođe 
BTW. DAO 12 svi imamo, samo ga treba otključati. :)
HTC Desire Android
Ako sam igrao bf2 na med high da li cu ovo moci na low??
Šta ti vrijedi igra na low detaljima?
Šta ti vrijedi igra na low detaljima?
A jesi ..... Bolje na low nego nikako :P
Neke nove slike. http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/05/25/BF3-Back-to-Karkand-3.aspx
Obožavam vozila u ovoj igri 
Ovo ću kupiti sigurno za ps3,BC2 je rulao,a ovo će bit presavršeno :D
Ljudi jel ja pre-orderom na Base Hostu limited editiona dobivam back to karkand??
Da bar bude u multiju u gradu navecer borba. :D
Ljudi jel ja pre-orderom na Base Hostu limited editiona dobivam back to karkand??
da
Kad se već čini da su osvjetljenje jako dobro napravili ja bi htio da ubace 2-3 mračnije MP mape.
Recimo ova slika Sharqui Peninsule mi se jako sviđa. Još jednu mračniju urbanu u npr. Parizu nek stave. Da Eiffelov toranj i AA paljba u pozadini stvore romantičnu atmosferu
.
I jednu sličnu Harvest Dayu ali s velikom magluštinom i malom vidljivošću. Pa da se podigne atmosfera i napetost budući da nikad ne znaš što se možda odjednom pojaviti ispred tebe. A i rafali iz LMGa koji osvjetljavaju maglu oko sebe bi odlično izgledali :)
i ja bi ove mračne mape bas cool zgledaju jos da mozes uc u svaku zgradu ajooojj ....
Nemojte se previše veselit, to je concept art, dakle ne in-game slika.
Jesu li verzije igre lockane na regije ili je svejedno gdje igru kupimo?
Ljudi a ova exclusive oružja se moraju posebno kupit ili se dobiju u limited editionu?
Ljudi a ova exclusive oružja se moraju posebno kupit ili se dobiju u limited editionu?
Dobivaš uz limited edition
Jesu li verzije igre lockane na regije ili je svejedno gdje igru kupimo?
Ako su lockane ne regiju mislim da će biti gomila heavily pissed off ljudi koji su igru već prednaručili kod jeftinh preprodavača keyeva...
Ako pitaš za ove preorder bonuse, ti će biti regionalno raspoređeni, s tim da su zasad samo ovi iz UK poznati.
Al ne uz svaki limited edition, da ne bi bilo zabune. Samo oni na kojima piše PWP.