Battlefield 3 ili codmw3?

poruka: 93
|
čitano: 15.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Kako misliš koja je bolja?

To je isto kao da pitaš koje je bolje, naranča ili banana? Svatko ti bude rekao drugačije.

Trebaš probati sam.

MW3 ti je casual shooter. Znači, jednostavne stvari, puno šarenog kontekta; svakakvi modovi i to. Primitivni shooter s standardnima mehanikama današnjih šutera.

BF3 je nešto između realnog i arcade. Vjerojatno su išli na realno, ali su onda makivali ili smanjivali realnost da stvari budu zabavnije, toliko da nebude dosadno.

BF3 3 je malo veči scale polja i kontrola. Kompliciranije i nije baš toliko casual. Zato će MW3 prodati više nego BF3.

E sad što ti više voliš...

Znači, BF3 bi mogao biti nešto između Arme i MW. jedino što mi je smiješno u BF3 je kako vojnici brzo trče sa svom tom opremom xD. Baš su mobilni :D.

Eto, nadam se da sam ti pomogao u izboru. Ali ono kupi obje ako želiš, igre su različite.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3 ili codmw3?
tigerija kaže...

Kako misliš koja je bolja?

To je isto kao da pitaš koje je bolje, naranča ili banana? Svatko ti bude rekao drugačije.

Trebaš probati sam.

MW3 ti je casual shooter. Znači, jednostavne stvari, puno šarenog kontekta; svakakvi modovi i to. Primitivni shooter s standardnima mehanikama današnjih šutera.

BF3 je nešto između realnog i arcade. Vjerojatno su išli na realno, ali su onda makivali ili smanjivali realnost da stvari budu zabavnije, toliko da nebude dosadno.

BF3 3 je malo veči scale polja i kontrola. Kompliciranije i nije baš toliko casual. Zato će MW3 prodati više nego BF3.

E sad što ti više voliš...

Znači, BF3 bi mogao biti nešto između Arme i MW. jedino što mi je smiješno u BF3 je kako vojnici brzo trče sa svom tom opremom xD. Baš su mobilni :D.

Eto, nadam se da sam ti pomogao u izboru. Ali ono kupi obje ako želiš, igre su različite.

a esi vidio u serious sam, kaku on opremu ima pa trci ko klokan{#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
14 godina

Battlefield 3 bolji, Modern warfare 3 zanimljiviji. To je moj stav, za ova dva rivala.

Netko se želi opustiti pa igrati arkadu COD bez obzira na grafiku i sl., dok netko želi više timske igre i realnosti kao što je Battlefield.

O tempora, o mores !

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
iako volim COD,u mw3 koliko vidim nema vecih promjena zato uzmi BF3.
Carb0n

1 0 hvala 0
13 godina

pa ljudi moji ja znam sta cu kupiti (zapravo vec sam kupio preko host game). ma pokrenuo sam ovu raspravu da vidim koliko ima fanova cod a koliko battlefild!

iskreno kada na poslu razgovaram sa ekipom pa se i sam pocnem cuditi kako ekipa zabrije na taj cod.

mislim ja ga odigram ali nema sanse da i dam 10kn za njega. igrao sam do sada sve nastavke u single playeru a u multiplayeru sam igrao samo cod2. recimo onaj zadnji nastavak cod black ops je TOTALNI promasaj od igrice. KATASTROFA. jednom sam ga instalirao i NIKADA vise. evo da vam opisem: igram onu stazu u vijetnamu i neku žuti me kada sa prozora. ono pukne jedan rafal na zatvori one roletne od trstike (kao sakrije se) a ja sa m-16 "stisnem" rafal kada ono on živ. pa kakva je to trstika?! ili sam ja podigao ljestvicu sto se tice igrica. ovo sta ovi rade u cod to je bilo zanimljivo unazad par godina.

pa sada se cudim kako nekome to moze biti zanimljivo (stim da je makar odigrao bbc2 single pl)?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 20:19 (lange).
14 godina
WestOne kaže...
Indestructible kaže...

ziPa, ako vise volis pravi rat, malo sporiji gameplay, a ne krkanluk na serveru, ako vise volis timsku igru, vece mape, vise igraca na serveru, na BF igraju zreliji ljudi, kojima nisu samo vazni killovi, onda je tu BF3

ako vise volis napucavanje, trcanje naokolo po serveru, nebi li se zaradio koji kill ( sto je itekako vazno u cod-u) onda CoD

tesko da ce ti se svidjeti Battlefield, jer to igraju oni vecino koji su poceli od Battlefield 1942, cast izuzetcima.

normalno, svako svoga konja hvali

Za BF3 bi prije reko oni koji su poceli od BFBC2.

pa napisao sam cast izuzetcima

17 godina

Oko čega se ekipa svađa jbt kao da cete vi dobivati kruha od prodaje tih igara... Ja ću taktički kupiti obje pa jbg jednu ću morat prodat i kraj priče.

He who is brave is free.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Dođi u BF3 temu na bugu reći će ti da kupiš BF3.

Dođi u MW3 temu na bugu i reći će ti da kupiš MW3.

samo cu ti ovo zaljepit:

Poruka Čitano

Battlefield 3   6.326    161.336

CoD MW3      775       20.984

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

ziPa, ako vise volis pravi rat, malo sporiji gameplay, a ne krkanluk na serveru, ako vise volis timsku igru, vece mape, vise igraca na serveru, na BF igraju zreliji ljudi, kojima nisu samo vazni killovi, onda je tu BF3

ako vise volis napucavanje, trcanje naokolo po serveru, nebi li se zaradio koji kill ( sto je itekako vazno u cod-u) onda CoD

tesko da ce ti se svidjeti Battlefield, jer to igraju oni vecino koji su poceli od Battlefield 1942, cast izuzetcima.

normalno, svako svoga konja hvali

Jel' to znači ako sam počeo s BF2 da sam izuzetak i vrijedi me pohvaliti? Ako je, hvali {#}

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
15 godina
protjeran
ToMisLaW kaže...

samo cu ti ovo zaljepit:

Poruka Čitano

Totalno nebitno, BOL nije mjerilo niceg. Ali stanje Steam on line servera je:

Brutal Truth \m/
13 godina
neaktivan

Khm Khm koliko je u mojem znanju bc2 nije na stimu niti koristi stimove servere

15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
ToMisLaW kaže...

samo cu ti ovo zaljepit:

Poruka Čitano

Totalno nebitno, BOL nije mjerilo niceg. Ali stanje Steam on line servera je:

CoDnubBFpro ima pravo. Bad Company 2 ne koristi Steam nego EA servere.

FAIL

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Kupljen već BF3..

Također

Mimo ikakvih ukusa - po viđenom - BF3 - bolja grafika (kome je bitno) - i definitivno bolja fizika - po tom pitanju usporedba je jednostavno smiješna ...

Sad opet nekome će se svejedno više sviđati drugo, ali ove dvije stvari su objektivno takve, a meni je ova druga svakako presudna jer je igra zbog toga ipak daleko realisticnija

15 godina
protjeran
CODnubBFpro kaže...

Khm Khm koliko je u mojem znanju bc2 nije na stimu niti koristi stimove servere

A sta je ovo?

http://store.steampowered.com/app/24960/?snr=1_4_4__13

Na listi su trenutno najigranije igre putem Steama, ne moraju biti multi da bi na listi bile. A BC je na Steamu.

Bez obzira, stanje na Game trackeru je mozda u korist BC-a ali samo malo, jer protiv CSS-a i MW-a ipak ne ide ;) 

Brutal Truth \m/
15 godina
neaktivan

Bravo sada ste i bc2 poceli usporedivati,nemozes usporedivati igru koja je na dva "providera" sa igrom koja je na jednom "provideru",to je jednostavno glupo.

I naravno da je cod4 ispred kad ga možeš igrati bez da si kunu dao,za razliku na  bc2 moras imati orginal key,odnosno kupiti ga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 14:39 (shady1024).

3 1 hvala 0
15 godina
protjeran
shady1024 kaže...

Bravo sada ste i bc2 poceli usporedivati,nemozes usporedivati igru koja je na dva "providera" sa igrom koja je na jednom "provideru",to je jednostavno glupo.

I naravno da je cod4 ispred kad ga možeš igrati bez da si kunu dao,za razliku na  bc2 moras imati orginal key,odnosno kupiti ga.

Ti ocito nisi shvatio igru brojeva (ok nisi jedini). BOL nije mjerilo nicega, ponavljam. Najigranija igra je TF2 i CSS, a broj komentara i citanja o tim naslovima na bolu je mizeran. Jel sad jasnije?

BOL forum ne govori nista. Sva sreca pa nikad nije, a nikad ni nece. Da je, svi bi igrali samo lose i razvikane igre.

Brutal Truth \m/
15 godina
neaktivan

"Da je, svi bi igrali samo lose i razvikane igre."

Ajde onda mi reci koje su to "loše" i "razvikane" igre? i zašto su to loše igre,vlastiti ukus ili ti jednostavno znaš da su te igre loše?

1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
shady1024 kaže...

"Da je, svi bi igrali samo lose i razvikane igre."

Ajde onda mi reci koje su to "loše" i "razvikane" igre? i zašto su to loše igre,vlastiti ukus ili ti jednostavno znaš da su te igre loše?

Ako se ne varam nisam rekao ime svojeg favorita. A to nije ni bitno. Bitno je da se broj komentara i citanost nekog naslova na BOLu ne podudara sa statistikom broja igraca i brojem servera u realnosti. Kad bi se oslonili na BOL imali bi krivu sliku. Igraci znaju izabrati za sebe sta je dobro i sto im pase, a brojevi to dokazuju. 

Brutal Truth \m/
15 godina
neaktivan

Ja sam komentirao da nemožeš uspoređivati igre koje se mogu jedino igrati preko Steama sa igrom koju je moguce i koja se u ogromnom broju igra na EADM/origin,krivo si shvatio na što sam mislio.

Na ovaj zadnji post se u potpunosti slažem.i ne shavaćam zašto TD na ono gore,to je bilo pitanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 15:35 (shady1024).

1 0 hvala 0
15 godina
Luka Ivanković kaže...

po meni je cod 4 bio najbolji(od codova mislim), cod2 mi se nesvidja jer svi skacu ko zecevi i dok padaju pucaju snajperom i tako pogode 3 igraca jednim metkom. Codovi su sami po sebi dobri, ali mi se nesvidja zajednica, cim ti je razlika izmedju k/d manje od 50 dobivas poruke tipa n00b njub ili kakve vec postoje, ali ako si slucajno dobar onda dobijes h4x0r ili kako vec, u bf (inace) toga nema

u zabludi si.bas je suprotno.u cod4 svi skacu ko zecevi sprint+jump+spray a u cod2 je malo sporiji tempo i nema tolko skakanja i takvih gluposti.i da 3 igraca s jednim metkom je nemoguce u cod2,tj i dva s jednim metkom je skoro nemoguce jer moraju obadva igraca biti jako ranjena.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 16:17 (BobbyZ).
14 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
Luka Ivanković kaže...

cod2 mi se nesvidja jer svi skacu ko zecevi i dok padaju pucaju snajperom i tako pogode 3 igraca jednim metkom.

u zabludi si.bas je suprotno.u cod4 svi skacu ko zecevi sprint+jump+spray a u cod2 je malo sporiji tempo i nema tolko skakanja i takvih gluposti.i da 3 igraca s jednim metkom je nemoguce u cod2,tj i dva s jednim metkom je skoro nemoguce jer moraju obadva igraca biti jako ranjena.

ok, znas sta mislim, svi skakucu i traze nekakvu bugove u koji ce se zavuc, tamo se prave nekakvi (samoprozvane) pro gejmeri a na monitoru im stoji tabletic, a za moju prijasnju izjavu evov video s onim na sta sam mislio, istina skace se i u codu 4 al ne toko

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
13 godina
neaktivan

kupis obadvije ko ja bc2 i mw2

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da je glupo kupit obje, skini s  pirate baya, isprobaj, koja ti se svidja, kupi{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

mislim da je glupo kupit obje, skini s  pirate baya, isprobaj, koja ti se svidja, kupi{#}

BF3 se neće moć igrat MP falša. A za MW3 možda izađe AlterMW3 ali tek kasno nakon izlaska

15 godina

Brojis li iwnet igrace?

bc2 nick: herdjuro
14 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Luka Ivanković kaže...

BF3 se neće moć igrat MP falša. A za MW3 možda izađe AlterMW3 ali tek kasno nakon izlaska

nek isproba singlplayer

15 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...
roko121roko kaže...
Luka Ivanković kaže...

nek isproba singlplayer

Da, samo šta se Battlefield ne igra zbog Singleplayera. Samo SP nije potpuni dojam o igri. BF3 ima i Co-Op i MP, znači dobio si tek trećinu ukupnog iskustva. Najbolje je odigrat betu kad izađe.

13 godina

da ali  singleplayer ce trajati oko 12 sati igranja (koliko je imao sati igranja cod4?) tako da ce i single biti zanimljivo odigrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lange kaže...

da ali  singleplayer ce trajati oko 12 sati igranja (koliko je imao sati igranja cod4?) tako da ce i single biti zanimljivo odigrati.

Ne znam odakle ti ta informacija, ali ako je to istina... {#}

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
13 godina
roko121roko kaže...
lange kaže...

Ne znam odakle ti ta informacija, ali ako je to istina... {#}

http://www.bug.hr/master/vijesti/battlefield-3-12-sati/107666.aspx

pa nek se sada sakrije codmw3!!

hehehe

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 20:29 (lange).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice