el je moguce igrat battlefield 2142 offline to jest singleplayer i kako?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš igrati offline sa botovima.
Kako igrat? Pa samo pokreneš igru!
Možeš igrati offline sa botovima.
Kako igrat? Pa samo pokreneš igru!
Tema postoji, ne jedna, vec 4-5 njih...
Kad udjes u glavni meni, imas opciju singleplayer (isto kao multipl. samo protiv botova). Sve ostalo znas da ne mozes pitati ovdje.
Tema postoji, ne jedna, vec 4-5 njih...
Kad udjes u glavni meni, imas opciju singleplayer (isto kao multipl. samo protiv botova). Sve ostalo znas da ne mozes pitati ovdje.
U Battlefieldu 2142 nema pravog Singleplayera, kad moraš biti online
da igraš multiplayer i singleplayer.
U Battlefieldu 2142 nema pravog Singleplayera, kad moraš biti online
da igraš multiplayer i singleplayer.
Ja sam kupio orginal u Algoritmu, još kad je tek izašla igra i trebao sam biti stalno online,
jer se prvo treba ulogirati ,pa dok te on spoji na tvoj račun na serveru, pa rek onda možeš
igrati singleplayer i multipkayer, ali si stalno online.
Ja sam kupio orginal u Algoritmu, još kad je tek izašla igra i trebao sam biti stalno online,
jer se prvo treba ulogirati ,pa dok te on spoji na tvoj račun na serveru, pa rek onda možeš
El se moze igrat offline bez profila?
Meni kad vidi da nisam online, napiše mi "connect to internet".
Nisam dugu igrao ,sutra ču instalirati, pa ču napisati ako je kaj zaj...
Meni kad vidi da nisam online, napiše mi "connect to internet".
Nisam dugu igrao ,sutra ču instalirati, pa ču napisati ako je kaj zaj...
u singleplayeru imas stazu beograd.....a meni je osobno bezze singleplayer jer nemas odredjene neke misije
u singleplayeru imas stazu beograd.....a meni je osobno bezze singleplayer jer nemas odredjene neke misije
kako cu pokrenuti 2142