Arma III

poruka: 763
|
čitano: 170.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Arma III

moze invite na simekzcro@gmail.com. AKo netko ima. Da vidim kakva ce mi stiaucija biti sa konfom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Arma III

može i meni jedan invite na pm.hvala.

15 godina
Arma III

Wow, pa ovo izgleda grafički famozno !

Jel mi moze netko rec jos par rijeci o principu multiplayera? Dakle otoka je pun baza u kojim se nalaze timovi drugih igraca, nakon spawna u svojoj bazi ja s ekipom dolazim do bilo koje od drugih i tamo dolazi do bliske borbe?
Nije mi princip jasan, da li postoje gamemodovi u kojima se igra samo na malom podrucju mape kao i ostali fps-ovi ili igra funkcionira na principu wow-a npr (glup primjer).

Dakle relativno mali boroj servera s velikom kolicinom igraca, ogroman otok i onda se po voji tokom dana ude na server i ido po otoku pokusavajuci osvojit neprijateljske baze?
Znam da su glupa pitanja al stvarno ovo mi je tek uvod u armu. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Jel mi moze netko rec jos par rijeci o principu multiplayera? Dakle otoka je pun baza u kojim se nalaze timovi drugih igraca, nakon spawna u svojoj bazi ja s ekipom dolazim do bilo koje od drugih i tamo dolazi do bliske borbe?
Nije mi princip jasan, da li postoje gamemodovi u kojima se igra samo na malom podrucju mape kao i ostali fps-ovi ili igra funkcionira na principu wow-a npr (glup primjer).

Dakle relativno mali boroj servera s velikom kolicinom igraca, ogroman otok i onda se po voji tokom dana ude na server i ido po otoku pokusavajuci osvojit neprijateljske baze?
Znam da su glupa pitanja al stvarno ovo mi je tek uvod u armu. 

Osoba koja radi MP game mod odlučuje gdje će što biti, koliko čega i kakav tip igre će se odvijati. Sve što si naveo je moguće, ovisi samo o mission makeru. Znači može se i na malom području igrati, a može se i preko cijele mape, ima svakakvih game modova zato što popularne game modove (misije) uglavnom rade sami igrači - to je jedna od čari ove igre. Ti kada dođeš online, dočeka te hrpa različitih misija, jednostavno nađeš tip koji tebi odgovara. Ako voliš borbu na manjim prostorima probaj Blitzkrieg, ako voliš preletavati preko cijele mape da bi se negdje tamo borio probaj Air Cavalry. Na kraju krajeva, možeš i sam napraviti misiju po svojem ukusu, zato služi editor - [CO30] Crooks and Hookers {#}

I possess a skill to google.
15 godina
Arma III

Zakon, kao modding communty omogucuje besplatne dlc-ove bez kraja :)

Ono sto sam tio pitat je da li postoji game mod u kojem se igra ne restartira, nego se vis eitmova nalazi na jednom otoku i drzi baze, i to se tako stalno odvija, dakle bez restartanja mape i nove igre?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 14:11 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Ono sto sam tio pitat je da li postoji game mod u kojem se igra ne restartira, nego se vis eitmova nalazi na jednom otoku i drzi baze, i to se tako stalno odvija, dakle bez restartanja mape i nove igre?

Tebe znači zanima CTI tip misija (conquer the island), to su obično dugotrajne misije koje mogu trajati danima, a postoje i organizirane kampanje gdje misija lako može trajati i tjednima. Neke od tih misija teoretski mogu trajati neograničeno ali ipak je ovo virtualni rat, jedna od strana uvijek prevagne. {#}

Pogledaj ovaj video, ima odgovora i na tvoja pitanja:

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 14:26 (Minoza).
15 godina
Minoza kaže...
athlon64 kaže...

Tebe znači zanima CTI tip misija (conquer the island), to su obično dugotrajne misije koje mogu trajati danima, a postoje i organizirane kampanje gdje misija lako može trajati i tjednima. Neke od tih misija teoretski mogu trajati neograničeno ali ipak je ovo virtualni rat, jedna od strana uvijek prevagne. {#}

Pogledaj ovaj video, ima odgovora i na tvoja pitanja:

Now that"s what i"m talking about!

12 godina
neaktivan
Arma III

Pozdrav ekipa, evo prvi put komentiram/pitam na ovom forumu, nadam da će te imati strpljenja i odgovoriti na par pitanja vezanih za Armu 3.

Jako me zanima ova igra, kratko sam igrao dayZ od Arme2 ali sam imao oko 10 fpsa u gradu što je bilo neigrivo (ali koliko sam upučen imali su problema sa AI-om što je gutalo previše fpsa i još nekih stvari, nesjećam se). Stoga cijeli koncept, stil igre mi se sviđa te bi jako želio zaigrati ovu Armu 3 ali se bojim za fps. 

Konfiguracija moga kompa: AMD Radeon HD 6670, 2gb rama, procesor mi je intel core 2 duo, ne znan da li je još što vrijedno spomena, samo pitajte ali po minimalnoj konfiguraciji bih trebao moći zaigrati, jedino je pitanje kolko fps-a bi imao sve na low. Da li netko vec igra ovo sa sličnom konfiguracijom kompa ?

U slučaju da po vašim komentarima bude igrivo na mom kompu imam ponudu mijenjanja ako je neko zainteresiran.

- Mogu ponuditi Guild Wars 2 (cijena igre je 340kn tako da bi dosta uštedili)

- Mogu ponuditi Left 4 Dead 1 & 2 ( na odvojenom su steamu)

- Dobili bi Dotu2 kao besplatan bonus, imam oko 20+ inviteova za Dotu2 na 2 steama.
Naravno, neide ovo sve zajedno, GW2 i L4D idu odvojeno dok Dotu 2 dobivate kao bonus besplatno, što god vi odlučili uzeti.

Ako budem mogao pokreniti ovu igru ostaviti ću podatke od mog msn-a ili skype-a pa ako koga zanima ova zamjena može se javiti.

0 3 hvala 0
15 godina
Arma III

Konfa ti je škovace, nema šanse da ces ista igrat na normalnim postavkama sa 6670.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Evo konačno probao Alphu lite i mogu reći da me infantry dio stvarno oduševio,a i scuba također.Kako Armu II nisam previše igrao malo se moram priviknuti na kontrole vozila.Mislim da ću uskoro uzeti punu verziju
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Arma III

Ja svima preporicujem da kupuju sada !

Jer kasnije ce poskupit, a ovako dobite i alfu, betu i cijelu igru za nesto manje od 200Kn.

Probao sam zaigrati, iskreno serveri su trenutno u rasulu, ali se da igrati.

Na mojoj konfi (U potpisu) igram ugodno skoro sve na ultra (osim textures jer se ne vidi bitna razlika) i iskljucim motion blur (samo smeta) i AA na 2x smaa standard.

No za sada je nesto lose optimizirana, vrlo je CPU-zahtjevna.

nadam se da ce rijesiti ovaj mali problem sa performansame do bete.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Konfa ti je škovace, nema šanse da ces ista igrat na normalnim postavkama sa 6670.

A da li bi kojim slucajem sve na low mogao, bar da je igrivo da ne trza svako malo :)

15 godina
Miracool kaže...
athlon64 kaže...

A da li bi kojim slucajem sve na low mogao, bar da je igrivo da ne trza svako malo :)

Probaj, ali neces se usrecit. Upgrejdaj grafu ako ti se igra.

17 godina
neaktivan
Arma III

Evo prije par dana je izasao DEV beta update za Alfu(to morate ukljucit u opcijama igre u Steam-u).

Znaci novi update donosi bolje performanse cca 20 fpsa vise na mojoj konfi i mislim da ispravlja neke sitne bugove.

Zasad ima svega nekoliko servera koji podrzavaju tu verziju;ti serveri imaju tag [DEV].

Da li ima kakva nasa grupa na steamu za armu3?

Evo tko zeli moze me dodat na steam pa cemo bacit koju rundu.

http://steamcommunity.com/id/_viper_

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 20:10 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
viper kaže...

Evo prije par dana je izasao DEV beta update za Alfu(to morate ukljucit u opcijama igre u Steam-u).

Znaci novi update donosi bolje performanse cca 20 fpsa vise na mojoj konfi i mislim da ispravlja neke sitne bugove.

Zasad ima svega nekoliko servera koji podrzavaju tu verziju;ti serveri imaju tag [DEV].

Wow pa to su poprilicno optimizirali. Ajde pa fiinalna bi mogla jako dobro izgledat i ne bit tako zahtjevna.

13 godina
viper kaže...

Evo dodao sam te na steamu

Mozete i mene dodati http://steamcommunity.com/id/vandalzd

Ako netko zeli mozemo se naci na tsu od mog klana, meni je dosadilo samome igrati...

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
14 godina
Arma III

Ostao mi je jedan Arma 3 Alpha lite invite, pa slobodno se javite...

Edit: Oslo clanu skylore

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 21:22 (disibio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mislite li bi bilo zainteresiranih za sljedeću ponudu:Origin account sa BF3(Standard),BF1942,Fifom 2010,Fifom 12+50kn paypal ili paysafecard

robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
Arma III
Changelog..ako nekog zanima

12-03-2013

* Cross-joining default and Development branch disabled in MP
*Ifrit config class names changed to O_Ifrit_F and similar
*Various artwork fixes and tweaks in materials, textures and passenger animations
*Active Development branch is now indicated in the main menu
*Showcase: Helicopters - little optimization and conversation timings
*Various other showcase fixes
*Multiple crash opportunities fixed
*First tests of shadow improvements

13-03-2013

*Versioning revised (0.50 for default and 0.51 for Development | was 0.11 yesterday)
*attachTo repaired

15-03-2013

* Vehicle passenger animations should now be synchronized a little better (not fully fixed)
* TRG iron-sights remodeled after feedback
* Further support for custom skins on helmets for community
*Compass and watch re-sized
*Collimator sights are now default primary on combined optics (Ctrl + RMB is the default switch)
* Camera shake on 6.5mm ammunition removed
*Aiming of Rook pistol improved
* DAGR and DAR missile tweaks
*Server browser UI overlapping fixed in some places
*Squad URL is no longer automatically upper-cased (and thus broken)

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Arma III

Ako se nađe jedan alfa lite key za mene, kažem ako, pošaljite mi u p.p.

Kupim pivo nekomu ;)

Da probam kako igra izgleda prije no što se odlučim i ja kupiti.

0 0 hvala 0
13 godina
Arma III

3 invite code.a mjenjam, dajem... sta god.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Arma III

A nemam sta drugo :) Alpha Lite. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arma III

Imam 3 Arma Lite invite koda.

Ko treba - pm

www.kolarek.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arma III

Postoji li podrška za LAN? Ili ako ne sada, hoće li barem u finalnoj verziji?

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Arma III

Decki gdje igrat i kada. Pun mi je kufer ovih noobcina sta igraju. Hebemu osvajamo selo i moj meni spici metak u glavu. Sta se ovi iz CoD.a i ostalih gluposti nabijaju na ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cinco44 kaže...

Postoji li podrška za LAN? Ili ako ne sada, hoće li barem u finalnoj verziji?

Ima podrška za LAN koliko znam

robimarko@gmail.com
16 godina

Ne brini se.

Arma brzo isfiltrira rushere

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
15 godina
neaktivan
Arma III

Meni baš gušt na PvPu zalegnem ko zadnji kemper i samo ih skidam jednog po jednog dok trče ko kokice po terenu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arma III

Jel ostalo slucajno jos nekom invite kod?

Hvala

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arma III

Arma 3 - Community Guide: Basic Infantry Combat

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice