Area 51-kako dalje?

poruka: 8
|
čitano: 973
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Area 51-kako dalje?

Dakle, molim da mi odgovori netko tko je igrao ovu igru pa zna: dakle, na više-manje samom početku moram ugasiti reaktor. Ne mogu doći do njega jer mi se na putu prepriječe 'energetske' barijere, a iza njih stoje ljestve preko kojih mogu doći do napajanja. Kad god krenem prema njima, ubije me napon. Nije bug, a na internetu nisam našao nikakve codove...pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Area 51-kako dalje?
hehe. tu sam se i ja patio. ali sam skužio nakon nekog vremena. moraš ić prema njima i onda skakat i mislim da se moraš i saginjat da izbjegneš te "munje". i onda kad dođeš skroz do kraja ideš lijevo i tamo nađeš sklopku i isključiš.
17 godina
neaktivan

Moraš točno ih preskakati i doći do prostorije iza tih barijera ....bitan je tajming kad kreneš na preskakanje barijera..gledaj ih

i računaj kad krenuti s preskocima..kad uđeš u prostoriju penji se gore i dalje je sve lako.ja sam došao do On Boarding tamo negdje pred kraj

i odustao sam jer nemam živaca uništiti ono glavno čudovište jer to je nepremostivo bez nekih kodova koji ti daju unlimited life.Ako to netko ima neka ti

pošalje.Uglavnom dobra zabava.

Private
17 godina
neaktivan
Area 51-kako dalje?

Hvala ljudi...nisam se uopće nadao da će mi netko odgovoriti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Area 51-kako dalje?

Ja sam igru vrlo lako prošao, al bogami, morat ćeš se pomučit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Area 51-kako dalje?

Evo...opet sam zapeo. Moram pronaći karticu koja otvara vrata a nemam pojma gdje da je nađem. Uspio sam samo pokupitii ruku stražara i prisloniti je za čitač otiska...ali ne funkcionira...a tip iz ekipe mi stalno govori: pronašđi karticu, pronađu karticu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako: kad staviš ruku na prvi dio s bilo koje strane i stisneš da se otvori  brzo moraš i na drugi dio brzo stisnuti i to je to.

S jednom tom rukom otvaraš vrata a ne s dvije ali moraš biti brz da dok ruka ne padne stisneš i drugu stranu.Samo tako se otvara prostor u koji uđeš

i pazi tamo ti je jedan mutant.Dalje ćeš lakše.

Private
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 19:10 (Private).
17 godina
neaktivan
Area 51-kako dalje?

Ajme super...što bih ja bez ove pomoćiSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice