ArcheAge MMO Sandbox by TRION

poruka: 115
|
čitano: 21.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: ArcheAge MMO Sandbox by TRION
Ronky kaže...
kexzoR kaže...
Backdraft kaže...

svi cekaju, patron ti samo daje priority u queue al opet se ceka ako je masa ljudi, izgleda da su nesto zajebali sa serverima malo prije pa su svima dali 1 dan patron status :D

ja sam dobio patron status do 2.11. ali nisam ga kupio

Kako uopće znaš kad imaš patron status? Tj gdje to piše?

patron status ti pise gore lijevo crvenim slovima kada udjes u character select.

13 godina
protjeran

evo frend je cekao vise od 6h da udje u igru i sad mu je izbacilo neki error...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da ću pričekat par dana prije nego krenem igrat igru dok se ne riješi to s queue cekanjem.

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Probajte ući u igru ujutru, ako ima neko da ne spava, ja sam je juče igrao do lvl 10, u 6 ujutru sam ušao u igru, nije nikakav que bio.

Darko

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Mislim da ću pričekat par dana prije nego krenem igrat igru dok se ne riješi to s queue cekanjem.

Nema se tu šta rješavat, ogromna je navala, ljudi igraju, igra je megapopularna.......nije to nikakav problem. Splasnut će navala naravno ali treba vremena, ja sam čekao 7 sati danas, i izlevelao do 11 levela lika. Nisam ni površinu zagrebao.

13 godina

Ljudi probajte ujutro uci u igru, ja oko 10 idem i nema problema sa cekanjem, pa onda pustite komp upaljen dok ste u serveru ako morate negdje ici. Prema meni je to bolje tako napravit nego kasnije ulazit u igru i cekat tamo 5-6 sati da udete u server.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zvonimir110 kaže...

Ljudi probajte ujutro uci u igru, ja oko 10 idem i nema problema sa cekanjem, pa onda pustite komp upaljen dok ste u serveru ako morate negdje ici. Prema meni je to bolje tako napravit nego kasnije ulazit u igru i cekat tamo 5-6 sati da udete u server.

sad ce te automatski kickat ako si afk,moj frend je cekao queue 5h,igrao malo,otisao u teretanu i kickali su ga :D

12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Zvonimir110 kaže...

sad ce te automatski kickat ako si afk,moj frend je cekao queue 5h,igrao malo,otisao u teretanu i kickali su ga :D

Koje je vježbe radio u teretani?

15 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...
kexzoR kaže...
Zvonimir110 kaže...

kickali ga iz teretane jer je dirao mladiće pod tušem

12 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...
Neznalica121212 kaže...
kexzoR kaže...
Zvonimir110 kaže...

kickali ga iz teretane jer je dirao mladiće pod tušem

Gdje ih je dirao? {#}

10 godina
neaktivan

Jel mi moze netko ko vec igra ovo odgovorit na neka pitanja:

Je li igra open world PVP (znaci jel mogu klat hordu ili alliance kao u wowu, samo ih negdje sretnem i paf paf)?

End game content?

Cilj u igri (npr. ko u wowu: najjaca oprema,mount...itd)?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako neplacas pretplatu ,igra ti je nesto kao demo

limitirano sve vs pretplate

nemos nista ni industriju ni skupljanje a samim tim ni trade

a to povlaci da nemozes ni end game jer ti treba brod i ko zna sta sve ne

fini mamac za privuci pretplatnike i nista vise

inace je meni gluplje napravljeno od  rifta ,misije doslovno zatupljene ,ubi 2 -3 i to uradis  bang bang i to je to

i drze te u pocetnoj zoni gdje nema nicega 15+ lvla

ako hoces nesto drugo moras pitati ili citati guide

igra cisto smece --amen

1 3 hvala 0
11 godina
protjeran

....

Radiš trejd, kupiš 2 apexa i imaš patrona na 1 mjesec. Neznam zašto je ljudima teško uraditi trejd i kupiti 2 apexa tj parton status da mozes sve raditi. A sve što radiš u igri dobivaš exp, čak i kad napraviš pack za trade dobiješ exp. Ima ljudi koji trejdaju cijeli dan i to ne jer moraju nego iz zabave. Neki imaju sada 50 apexa samo od trejda, a kasnije ih mogu prodavati po večim cijenama ili imati patrona 2 godine.

www.mmo-balkan.com www.archeage-balkan.com
16 godina

Ja 80% vremena u igri provodim čačkajući po vrtu i onda radeći trade runove između dvije početničke zone na istočnom kontinentu. Da u igri nema trade i farmanja i svega toga sumnjam da bih ju uopće igrao, meni je baš zbog tradea igra zabavna i interesantna. Level sam 22 i od toga sam bar 16 dobio samo farmanjem i tradanjem.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
humb kaže...

ako neplacas pretplatu ,igra ti je nesto kao demo

limitirano sve vs pretplate

nemos nista ni industriju ni skupljanje a samim tim ni trade

a to povlaci da nemozes ni end game jer ti treba brod i ko zna sta sve ne

fini mamac za privuci pretplatnike i nista vise

inace je meni gluplje napravljeno od  rifta ,misije doslovno zatupljene ,ubi 2 -3 i to uradis  bang bang i to je to

i drze te u pocetnoj zoni gdje nema nicega 15+ lvla

ako hoces nesto drugo moras pitati ili citati guide

igra cisto smece --amen

LOL limitirano sve vs pretplate...................hahahah veću retardriranu izjavu od ove nisam vidio, jesi li ti troleru uopće igrao igru? Ne postoji MMO koji je više prilagođen free to play igračima od ovoga. Troleru vrati se u Trolandiju.

17 godina
neaktivan
RaZiii28960 kaže...

Je li igra open world PVP (znaci jel mogu klat hordu ili alliance kao u wowu, samo ih negdje sretnem i paf paf)?

Ne samo da možeš klat suprotnu frakciju, nego možeš i svoju.

10 godina
neaktivan

Skinuo sam igru, dosao do lvl 10 i SUPER JE! Zarazna, questovi nisu dosadni. Ako netko kaze nije kao npr. u GW2 onda prica gluposti. U GW2 dode event i sad napadaju neki tamo mehanicari i ti njih koljes i puni se ona crta od eventa. To je isti k. samo ovdje su brojevi a tamo je crta. Takoder, ako koljes svoju frakciju dobijes ban ili tako nesto, to je samo napravljeno da bude realisticno... Al' vjeruj mi, ne zelis klat svoje........

Igra ocjena: 8/10 

15 godina
neaktivan
RaZiii28960 kaže...

Skinuo sam igru, dosao do lvl 10 i SUPER JE! Zarazna, questovi nisu dosadni. Ako netko kaze nije kao npr. u GW2 onda prica gluposti. U GW2 dode event i sad napadaju neki tamo mehanicari i ti njih koljes i puni se ona crta od eventa. To je isti k. samo ovdje su brojevi a tamo je crta. 

haha mislim strasno , arche age questovi = gw2 questovi ? uozbilji se molim te ....

11 godina
protjeran

A jeste našli pričati o questovima. U roku 7 dana ako ste hardcore igrač bez trade itd ste lvl 50. U 7 dana questovi su gotovi, dalje farmat oružje ili se zabaviti s jednim od npr podvodnim miningom ili treasure hunt

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 20:46 (TheThing).
10 godina
neaktivan

add me! lvl 23 paladin, nick: Eddell,trazim guild :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 0:41 (Mawnster).

0 0 hvala 0
16 godina

Igramo brat i ja na Aier EU, lvl 30 primeval i abolisher (Nuiani). U nekakvom Honor guildu smo pojma nemam kakvi su :D ..igra je super, dosta velika i komplicirana na prvu, ali prvoklasna - dojmila me se puno više nego recimo Wildstar ili GW2. Inače sam jedan od veterana WoW-a (vanilla-mop, oko 8 godina igranja, ne na trenutnom accountu iz potpisa - ovaj je samo za D3 trenutno, prodao sam u nakon WoTLK main account).

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -II- Bnet: Gaap#2615
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 13:21 (mrsmith).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Tako bi tia igrat ovu igru ali 15 fps u gradovima mi ubije volju za igrom.

youtube.com/summercroatia

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Kog briga za gradove i fps u MMO  igri.........potpuno nebitna stvar u igri gdje se sve vrti oko craftinga, trejdanja i uzgajanja farmi. Čak su i questovi nebitni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 23:45 (Ronky).
12 godina
neaktivan
Ronky kaže...
Neznalica121212 kaže...

Kog briga za gradove i fraps u MMO  igri.........potpuno nebitna stvar u igri gdje se sve vrti oko craftinga, trejdanja i uzgajanja farmi. Čak su i questovi nebitni.

Nekog je briga nekog nije. Naravno da je bitno, nije mi gušt igrat kad trza igra, pa da je i super mario

youtube.com/summercroatia
11 godina
protjeran

Pa stavi sve na off/low i pod options-funcionality stavi da ti prikazuje 50 ljudi umjesto po defaultu 200!

14 godina

pozz ljudi, jel pobro tko ban? 

evo ja jesam :D , vrag zna zasto, taman drugi mjesec patron kupljen na njihovoj stranici, i puff. dobro da nisam iso jos 20 eura na kredite potrosit 

inace neznam sta sam mogo skrivit, dal je borderless mod, dal mozda otic afk i svakih 5 min se pomaknut da ne izgubim que za jury dok kuham rucak. 

ugl, bas bezveze.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ako su te krivo banali samo odeš na support najbolje na live chat ili otvoriti ticket. Inace za svaki mod ce te banati.

14 godina

smjesna stvar je, da nemos otic na suport sa bananim accountom :D , nit live chat koristit jer si, banan. 

no poslao sam mail al ne nedam se prevsie ni prebrzo, kazu 17 tisuca accounta je banano. normalno da sa tim njihovim automatskom scriptom ima i neduznih.al ima i puno pravih krivaca koji na isti nacin zele da ih se od bana. uglavnom, njesra.

inace, nemam sta tu sad vama opravdavat il ne, al nisam nit jedan bot hack il sta vec sam mogo koristio. sumnjam na afk udaranje traning dummy da ne dobim kick sa servera.

0 0 hvala 0
16 godina

Ma support u ovoj igri je blagi užas. Banaju ljude za gluposti dok je igra prepuna raznoraznih botova i hackera kojima ništa ne rade.  Botovi koji iste milisekunde čim se oslobodi claimaju zemlju iako nisu ni blizu, botovi koji se teleportaju i rade trade runove itd. Uglavnom užasno sam se razočarao s igrom te sam prekinuo pretplatu i prestao igrati, kao i brdo ljudi iz moje guilde. Igra koja je dosta obećavala je propala zbog nesposobnosti XL Games, koji su izgleda zapustili ovu igru kako bi radili na drugoj, i Triona. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
14 godina

meni je samo smjesno kako sam popio ban isti dan kad mi se obnovio patron :D , malo je falilo da potrosim jos tih 20 eura dodatno na kredite.. uff

al sad me samo muci sta su mi podaci ostali u tom bananom accountu, od kreditne kartice, a nema nikakvu zastitu trosenje, znaci jednom kad stavis karticu, mos kupovat bez dodatne provjere dokle god ima novca na kartici. ....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice