Ljudi trebam pomoć s Anno 1404. Već sam ga igrao i igra je stvarno genijalna. Zbog nekakvih problema, pc je bio na popravku i ja sam ponovno instalirao anno 1404, ali kada uđem u igru - ima tona, nema slike. Što da napravim??
Ljudi trebam pomoć s Anno 1404. Već sam ga igrao i igra je stvarno genijalna. Zbog nekakvih problema, pc je bio na popravku i ja sam ponovno instalirao anno 1404, ali kada uđem u igru - ima tona, nema slike. Što da napravim??
Updateaj drivere, vjerojatno je do njih, pogotovo ako su ti rušili sistem.
Da, no prvo izbriši stare.
E to ti ne znam jer ja imam ATI karticu, pričekaj nekog kolegu sa nVidiom ili pročačkaj na internetu.
skini driver sweeper s neta - besplatan program za uklanjanje starih drivera.
prvo skini nove drivere s neta, pa s njime maknes stare nVidia graficke drivere, resetiras, zatim nasnimis nove drivere, ponovo resetiras i to je to
Prijatelj mi je rekao da ako nešto zeznem s driverima da mogu bacit karticu.... tako da sam sumljiv ...
e blago ti prijatelju i tebi što ga slušaš...
čovjek ti je fino gore objasnio, samo poslušaj i uživaj
Odi ovdje i skini najnovije drivere za svoju karticu. Samo pokreni instalaciju i ona će sama deinstalirat stare i stavit nove drivere. To radim već dvije godine bez ikakvih "ručnih" deinstalacija i sve funkcionira odlično. A prijatelj ti šaplasti kada kaže da driveri mogu oštetit grafičku karticu.
Puno hvala, pokušat ću s ovim!!
Operating system: Windows XP ili Windows XP 64-bit... koji da izaberem??
Ha koje imaš. Dali imaš 32 bitne i 64 bitne.
Gdje to mogu videjti??
Odabrao sam 32-bita, downloadirao i pokrenuo drivere, restartirao PC ušao u Anno i opet isti problem. Pokušat ću ponovno instalirati igricu...
Ponovno sam instalirao igricu, a problem je ostao
E ljudi stvarno trebam pomoć s ovim??
A da otvoriš kučište i očistiš ga od prašine, više stvarno nemam softverskih ideja.
Možda je i napajanje otišlo.
jel mi može pomoć, stao sam na na 4 misiji i trebam proizvesti oružje, jel mi moze netko objasniti kako?????
nepokazuje mi weapon smith sta trebam napravit da bi to dobio
nepokazuje mi weapon smith sta trebam napravit da bi to dobio
Trebaju ti se useliti Patrician. Kad oni dođu dobiješ weapon smithy (mislim da su to dva prekrižena mača) u meniju za graditi.
nekužim i neznam preč chapter 1.....može mi ko pomoć, kak da rješim quest di trebam nest napravit s 10t ribe, nekužim i nemogu preč!
Dal mi neko može pomoć!!!!!!!!!!!!!!
Neznam kako dobit visitor from orient????!!!!!
dali ga ja dobijem sa vremenom ili moram nešto napravit?
Dal mi neko može pomoć!!!!!!!!!!!!!!
Neznam kako dobit visitor from orient????!!!!!
dali ga ja dobijem sa vremenom ili moram nešto napravit?
Moraš napraviti ovo:
Use your honor to buy scrolls from Lord Northburg. Take the scrolls down to Grand Vizier to build your prestige in the Orient.
Ili po naški, kod lorda kupiš svitak sa bodovima koje dobivaš tijekom igre i nosiš ih grand vizier-u. Za prvi svitak od 50 bodova od grand vizier-a dobiješ brod s kojim poćinješ kolonizaciju južnih otoka.
Ili više na linku za wiki.
nego sta je to grand vizier?
Dal je on neki tip ili...
nego sta je to grand vizier?
Dal je on neki tip ili...
On je Sultanov namjesnik (sijedi starac na otoku s orijentalnom palačom)
Kod njega obavljaš sve orijentalne poslove.
Zaćine uzgajam isto kao i ostalo(na farmama)?
i di je taj sultanov namjesnik?
na jugu...
hvala za sve
Hvala svima na pomoći!!!!!!
sad sam "skroz" skužio igru.
Kako se vi nosite sa porezima????
ja sam sve super odigrao izgradio vojsku i sve
kad pogledam a ono porez -590
neznam zać
nije se pomicao dok nisam spao sa 2500 građana na 500 onda sam ugasi bez svea
Pa ako ljud imaju svega previše i viška :) onda slobdono povisiš porez .
Anno ima baš to , moraš održavati ravonotežu .