ANNO 1404 Dawn of Discovery

poruka: 184
|
čitano: 49.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: ANNO 1404 Dawn of Discovery
Paun14 kaže...

šta je to linen garments i kako se dobiva sad sam na chapter 2 i trebam donjet onom nekom liku a ne znam ništ o ovoj igrici

EDIT:trebam još izgradit weavers hut i hemp plantation a nemam ih na popisu

Trebaš ići na višu razinu stanovništva (broj stanovnika, popuniti sve materijale, smanjiti poreze da se šire i slično) da bi imao pristup tome. A ovaj linen garments, ne mogu se smisliti, ali je li to onaj vrag što se gradi na pustinjskim područjima?

15 godina
neaktivan

možda neznam ali i ako je kak ću naselit pustinjsko područje

15 godina
neaktivan

Isto kao i druge otoke. Napraviš brod (koji ionako već imaš), nakrcaš potrebnim materijalima, i napraviš tamo skladište, pa bi trebao imati mogućnost graditi kućice i te plantaže koje su ti potrebne, koje mogu rasti samo u pustinjskim područjima. Eh da, ako nemaš mogućnost, moraš trgovati za sultanom, davati darove, kupovati sitnice i slično dok ti se ne poveća gore zelena traka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok hvala

15 godina
neaktivan

E da, ako se ne varam, najbrži način za povećavanje tih zelenih traka je izvršavanje questova koje će ti dati sultan. većinom donijeti određene stvari i slično. Ako imaš kakvih pitanja, samo slobodno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

e nekužim kak da pređem prvi chapter. zvuči smiješno ali nekužim quest kada mi piše nesto s 10t fish???????????????

molim pomoć!!!!!!!!!!

Philip-stp
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

e nekužim kak da pređem prvi chapter. zvuči smiješno ali nekužim quest kada mi piše nesto s 10t fish???????????????

molim pomoć!!!!!!!!!!

Znači da moraš napraviti onu kućicu iz koje ribari idu vatat ribu, i da trebaš skupiti 10t zaliha ribe.

15 godina

i sta s tom ribom!

Philip-stp
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

i sta s tom ribom!

Ne sjećam se točno, ali vidim da ti je problem neznanje engleskog. Vjerojatno treba brodom odnijeti na određenu lokaciju.

15 godina

ma idem u skolu, imam pet iz engleskog, ali ja nakupim 10t ribe i odem do one luke dole, predam mu ju i niš se nedesi???.zato vas pitam!

Philip-stp
15 godina
neaktivan

hm, mislim da imaš negdje opciju kada si blizu luke za istovariti taj utovar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda netreba prediati.

Trebaš samo doći blizu luke i  tražit će te da potvrdiš da  mu daješ robu .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

ma idem u skolu, imam pet iz engleskog, ali ja nakupim 10t ribe i odem do one luke dole, predam mu ju i niš se nedesi???.zato vas pitam!

Možda ti ovo pomogne (vidi sl.)

15 godina

hvala....xD...!

Philip-stp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

opet sam zapeo kod zadnje questa!, moram otic na onaj montain nesto i nest napravit, al totalno ne kužim šta....pomoć!

Philip-stp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A da igraš nešto drugo? Izgleda da igra nije pogodna za tebe. A za mountain, mislim da je to ona misija gdje treba spojiti puteve ili napraviti određenu građevinu da bi se došlo do određenih lokacija na otocima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

skidam the seatlers iv!..xD...uspijem priječi sve questove al zadnji nikako,.Neodlučan..........mislim da treba napravit marketplace i market building, i spojit ih s onim bratom!

Philip-stp
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 21:41 (nul-3).
15 godina

rjeseno..fala!!!!!!!!!

Philip-stp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

i jos jedno pitance, kako ce mi sse kuće poboljšavati, sta trebam raditi da bi se one poboljšale, do sad se jesu, i sad kad trebaju sad nećeju???

Philip-stp
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisi ti za takve igre .

Moraš  zadovolji sve njihove potrebe 100 % .

Jednostavno :).

Dali postoji   nešto bilo što   da u annovo enginu   kamera bude slobodna kao i u novim settlerima , možda ne tako slobodna ali da ima veći zoom ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 20:53 (WItcher).
15 godina
neaktivan

Hm, nema previše takvih igara, ali pada mi Caesar 4. Eh da, je li tko isprobao novu ekspanziju za Anno? Onaj Venice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma rjepim ja sve potrebe, napravim crkvu, birtiju otvorim, radna mjesta, porez im smanjim, imaju jela, i u ovom mom gradu, prvom, mi se kuće skroz poboljšavaju a tam neće, i onda sam rješio quest i napravio sve šta treba, al kuće su mi ostale onake stare pa sam dobio manje bodova!

Philip-stp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako mrzim ovu igru iz dna duse :D

igram od 3 popodne onaj scenario kad treba skupit 5000 envoya, sagradit sultanovu palacu il kaj vise... , uglavnom od 9 sati stajem i eto napokon sam stao

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spaws kaže...

kako mrzim ovu igru iz dna duse :D

igram od 3 popodne onaj scenario kad treba skupit 5000 envoya, sagradit sultanovu palacu il kaj vise... , uglavnom od 9 sati stajem i eto napokon sam stao

Upravo je to čar igre.

Kao što lauš kaže :

"..dugim noćima,zorama i popodnevima.":)

16 godina

Ma igra je predobra,meni je bilo malo teže skužiti kako se rade rute,ali sam skužio pa sad netrebam stalno sa brodovima upravljati.

moj e-republik profil/ http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3358359/ ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nemrem nikako dobit one particijane...ili kako li več?...zna li tko, bilo tko!!!Nevinašce

Philip-stp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

moraš imati sve potrebno(meso,zatvor itd.) da bi se uselili i moraš imati određen broj citizena mislim da oko 1000.

moj e-republik profil/ http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3358359/ ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

moraš imati sve potrebno(meso,zatvor itd.) da bi se uselili i moraš imati određen broj citizena mislim da oko 1000.

i smanjiti poreze.

16 godina
neaktivan

da samo trebaju biti sve potrebe citizena ispunjene i najmanji porez

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 0:14 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kaki crni zatvor?

Philip-stp
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice