Alien Shooter hit?

poruka: 8
|
čitano: 2.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Alien Shooter hit?

svi smo culi za nasu dobru staru alien shooter u 2 nastavka, glavnog lika biramo (nemaju imena) tj. spol : Muski, Zenski (svaki ima svoje sposobnosti)

oruzje nam je na raspolaganju ali je skupo :D

mozete trial naci na Big Fish Games sto je legalno, a imate na Rapisdshareu punu rusku verziju :D tj u rapidshare kucajte Alien_Shooter.rar jer nesmijem davati linkove

igra pocinje vasim ulaskom u ogromnu podzemnu zgradu u kojoj se nalazi virus koji je ubio sve u toj zgradi, vi trebate uci i eliminisati svaki izvor ovoga virusa pa i njegove posljedice

igra je veoma zarazna, trazio sam full verziju vec 5 mjeseci i na kraju sam je nasao

imate i cheatove naravno kao i u svakoj igri koji vam mogu veoma posluziti, nije npr. infinite health ili invincibility nego imate na raspolaganju da dodajete ammo oruzju, da imate 1000 HP od mogucih 100, da imate svo oruzje itd...

ovdje takodjer pisite kakvi su vam dojmovi o igri

Evo vam opcije svega sto se tice alien shootera:

takodjer ovdje mozete staviti slike smijesnih trenutaka :D evo jedan moj, ko uspije ovo pobiti sa Dual Berretama dam mu 10.000KM na ziro racun

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 15:58 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Alien Shooter hit?

mitko nema nikakve dojmove? a ni hvala za download :D

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alien Shooter hit?

Prije par godina sredio si ja koljeno i zapeo 2mj doma.

Fala Bogu dosadno za poludit, a jos ljeto pa pitam ja frenda da mi sudne nesto za comp (igru,filmove,muziku).

Drugi dan on dofura DVD sa 500 igra gore. Jedna je bila Alien Shooter :) - vise mi nije bilo dosadno.

Igra je zarazna a i kraj je prejak kad svi oni alieni nahrle na tebe.

Thx sta si bacio download site, sad cu da je skinem.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Alien Shooter hit?

nema na cemu uzivaj :D

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alien Shooter hit?

igro sam demo verziju na stari komp igra je preluda

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alien Shooter hit?

Luda igra, igrao demo, a sad skidam ovu koju si ti stavio. Več sam ti stavio hvala.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alien Shooter hit?

Link u prvoj poruci je uklonjen radi dojave da se radi o ilegalnom downloadu.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Alien Shooter hit?
scorpion667 kaže...

Link u prvoj poruci je uklonjen radi dojave da se radi o ilegalnom downloadu.

nisam znao :S, ali nema veze, ipak nisam postovao pravila i zasluzio sam zuti
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice