Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 238.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
disturbedHR kaže...
naxeem kaže...

CB je napredniji i dosta 'finiji'. A to da je klijent stari je poznata činjenica...

Finiji a stariji?
naxeem kaže...

...jer je službeno izjavljena već nekoliko puta.

Treći put, gdje?
 Na službenim forumima.

Evo ti i citat iz maila:

First of all, remember that you are playing a beta version of Age of Conan, where we on purpose are stressing our servers to simulate a hectic launch environment. This means that you may experience technical issues as you start playing.
Simulating launch is what final stress testing is all about, but we will monitor all of this closely to make your experience as good as possible.

Ukratko: problemi su namjerni.

A zašto uopće patchiraju i zašto uvijek nije najnovija verzija: zato što ovakav softver nije monolitan. Možeš imati 50 različitih buildova sa 50 različitih konfiguracija završenih i nezavršenih dijelova  različitim stadijima.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
naxeem kaže...

ugl problemi su puno veci od onoga cemu su se nadali i debelo su svjesni da su sjebali stvar. Mogu se sada vaditi na raznorazne stress testove ali da su ovaj preview (da ovo je islo van radi previewa da sto vise ljudi preordera - to svatko sa 3 grama mozga moze sam zakljuciti) igre zeznuli, zeznuli su ga do jaja.

To sto u closed bedi igra radi fino ne znaci apsolutno nista jer je to bijednih par postotaka ljudi koji inace misle visiti po serverima tako da je moja pretpostavka da je u closed beti ono sto je TO BE buduca verzija koja je neoptimizirana za puno vishe igraca, a ovo sto je u open beti je AS IS, neka verzija koja je predvidjena da radi sa puno vishe igraca ali ocigledno da to ne radi dobro.

A zamislite josh su ljudi bili i navuceni da PLATE File Planetu za skidanje jer nije bilo alternative... clap clap...

A i po 100 ti put stress test price padaju u vodu jer LJUDI NE IGRAJU TU OPEN BETU jer im ne RADI ni BLIZU kako treba. Dakle NISTA od STRESS TESTA.
17 godina
neaktivan
Genie kaže...
naxeem kaže...

ugl problemi su puno veci od onoga cemu su se nadali i debelo su svjesni da su sjebali stvar. Mogu se sada vaditi na raznorazne stress testove ali da su ovaj preview (da ovo je islo van radi previewa da sto vise ljudi preordera - to svatko sa 3 grama mozga moze sam zakljuciti) igre zeznuli, zeznuli su ga do jaja.

To sto u closed bedi igra radi fino ne znaci apsolutno nista jer je to bijednih par postotaka ljudi koji inace misle visiti po serverima tako da je moja pretpostavka da je u closed beti ono sto je TO BE buduca verzija koja je neoptimizirana za puno vishe igraca, a ovo sto je u open beti je AS IS, neka verzija koja je predvidjena da radi sa puno vishe igraca ali ocigledno da to ne radi dobro.

A zamislite josh su ljudi bili i navuceni da PLATE File Planetu za skidanje jer nije bilo alternative... clap clap...

A i po 100 ti put stress test price padaju u vodu jer LJUDI NE IGRAJU TU OPEN BETU jer im ne RADI ni BLIZU kako treba. Dakle NISTA od STRESS TESTA.
 Pretpostavka je majka zajeba, a sada da ti fino objasnim:

- i prije nego je krenula OB, najavili su stress test
- beta nije vani samo za preview
- ljudi igraju betu
- ja znam barem 6 ljudi i sebe (7) kojima beta radi bez ikakvih problema. Ako ja u tako uskom krugu ne nailazim na probleme, kako onda možeš zaključiti da betu nitko ne igra?
- na serverima ima dosta ljudi koji se žale, ali probleme riješe ss postavkama i problemi su uglavnom ne-kritični bugovi
- klijent je star mjesec dana i većina bugova je popravljena odavno.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
naxeem kaže...
 Pretpostavka je majka zajeba, a sada da ti fino objasnim:

- i prije nego je krenula OB, najavili su stress test
- beta nije vani samo za preview
- ljudi igraju betu
- ja znam barem 6 ljudi i sebe (7) kojima beta radi bez ikakvih problema. Ako ja u tako uskom krugu ne nailazim na probleme, kako onda možeš zaključiti da betu nitko ne igra?
- na serverima ima dosta ljudi koji se žale, ali probleme riješe ss postavkama i problemi su uglavnom ne-kritični bugovi
- klijent je star mjesec dana i većina bugova je popravljena odavno.

a sto je onda citanje bez razumjevanja?

- ne pricam o CBu nego o OBu.
- svi koji igraju OB imaju probleme minimalno sa lag spikeovima koje se pojavljuju svakih 5 sekundi (doslovno)
- nakon max prvog ili drugog fajta ljudi izlaze van jer sve to jednostavno nema smisla
- ako su bugovi davno popravljeni zasto na prijavljenje bugove na tome starome klijentu FN odgovara.. ah joj sranje, da popravicemo to?
17 godina
neaktivan

- i ja pričam o OB

- nemaju svi probleme s lag spajkovima niti se pojavljuju konstantno. Ima ih i to je normalno i očekivano

Još jednom: beta nije demo.

17 godina
neaktivan

Otvorena beta ima probleme.

Zatvorena beta ima probleme.

Gdje je "novi" klijent da mi je znati... tko njega testira?!?

17 godina

Dark Age of Camelot (nakon 7 godina) ima probleme Smijeh

17 godina
neaktivan

Nitko nije rekao da problem nema. Ima ih i WoW nakon 4 godine.

To je BETA. B E T A. Da problema nema bilo bi čudno. Da se igra ne ruši random bilo bi čudno. Kužiš?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 12:26 (naxeem).
17 godina

ha..blago onima bez spajkova.. Plač ja sam probao na sva 4 servera i koma...

a sve ostale on line igre (WoW, EvE, IL2, Red Orchestra itd) mi rade savrsheno...

a cak sam sve i reinstalirao i spachao dva puta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Genie kaže...

ha..blago onima bez spajkova.. 

Dali imaš još kakvih problema? Questovi? Rušenje ili disconnectanje? Memory leek?
17 godina
neaktivan
Genie kaže...

ha..blago onima bez spajkova.. Plač ja sam probao na sva 4 servera i koma...

a sve ostale on line igre (WoW, EvE, IL2, Red Orchestra itd) mi rade savrsheno...

a cak sam sve i reinstalirao i spachao dva puta

Odakle ti ideja da je Conan igra?

Čekaj.. ti supoređuješ igre stare nekoliko godina s betom igre koja izlazi tek za mjesec dana?

To je po mom mišljenju ludost.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 14:52 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Evo adrenalin mi skoci kada citam ovo, dobro vam covjek kaze, OVO NIJE DEMO, vec TEST čiji je cilj opteretiti sve maximalno!!!

---Kome se ne svida neka odj*** od ovog topica i ne sere vise, pogotovo ti GENIE, ti si majmun bez mozga i gledas na sve pesimisticno! SAVRSENSTVO NE POSTOJi, samo idiot trazi iglu u plastu sijena!!! vCekaj da izade konacna verzija pa onda pljuj!!!

...Neki ljudi vole sve popljuvat, pa koliko god dobro bilo!!! Takve osobe mi se gade, nije im mjesto ovdje!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovakav stil komunikacije neće se tolerirati. Ne možeš čovjeka nazvati majmunom bez mozga i toliko psovati. Također, to što ti se on gadi, nije razlog da on nije tu. Na to ima jednako pravo kao i ti i svi ostali. Ti čak i malo manje zbog rječnika.

17 godina

Ljudi ovo je test NJIHOVOG hardwarea pa sta ne citate sta sam prije napiso?

Igram mu ude glatko kad iskljucim shadow i stavim na low sada, al inace u novijem clientu mogu igrat na high bez problema a to je zato sto je stariji client neoptimiziran i taj se client koristi da sto vise napregne NJIHOVE servere da bi vidli kako to NJIHOV hardware moze izdrzat u kaoticnim uvjetima.

Al mislim ono ak bas ocete se vatat tu za nekakve slamke, slobodno...Ja cu igrat AoC i uzivat u njemu a vi se svadjajte ko je u pravu.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@Luka - ignore

@Ostali:

bed je u tome sto su stvari malo dublje od sluzbene verzije, a pogotovo sto se neke izjave tipa stress test odredjenim ljudima koji su prosli slicne stvari dok su sami izdavali slicne proizvode (hint: me) nemoze bash uvaliti svakakav bullshit.

nebitno je sto AoC klijent u closed beti radi dobro. Zasto? Pa iz jednostavnog razloga.. pa i komad koda koji ima 10 klasa i napisan je u mjesec dana super radi pod opterecenjem A (testnim) i opterecenjem B (produkcija) i tu su fundamentalni problemi.

Nema sretnijeg od mene ako ce to raditi barem polu kako spada na dan releasa.... ali sve mi je fishi i smrdi mi na velike probleme kada nahrupi hrpa ljudi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Al mislim ono ak bas ocete se vatat tu za nekakve slamke, slobodno...Ja cu igrat AoC i uzivat u njemu a vi se svadjajte ko je u pravu.

Vrijedi i za mene!

Naxeem, svaka cast, ništa neočekivano od tebe!;)

...A Genije, vidim da si ultrapametan, i sam si sudjelovao u proizvodnji slicnih stvari i tamo popio svu pamet svijeta pa se ja ovdje nemam sto vise mijesat!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 16:06 (Luka).
17 godina
neaktivan

Genie, a na čemu sličnom si ti to sudjelovao? - Jer, eto, ja sam izdavao enterprise softver (kao dio tima, naravno) i kroz nekoliko beta faza prolazilo je nekoliko verzija klijenata i situacija je bila jako slična ovome.

Naime, Beta 1 je bilo testiranje funkcionalnost i imalo je otprilike 35 major releasova (a.X.c.d) s različitim segmentima u istom inkrementu. Beta 2 je imala oko 20 major releasova  s tim da su u pojedinim izdanjima neki moduli bili iz bete, a neki čak iz Alfe. U jednom dijelu Beta 2 testiranja koristili smo parsing modul iz alfe (interno testiranje) baš zato jer smo namjerno testirali starije rutine.

Stress test smo obavljali Betom 1 iako je Beta 2 bila noviji klijent, što zbog drugačije implementiranog debuggera, što zbog drugačije implementiranih modula povezanih s opterećenjem.

Na kraju je ukupno beta testiranje imalo oko 150 verzija u kojima su naizmjence bile izmiješane sve moguće verzije alfa i beta kôda.

I vjerovao ili ne, pečirali smo i klijente i server čak u starijim izdanjima jer je to bilo jednostavnije nego gurnuti cijeli modul ili ne daj Bože klijent novijeg datuma.

Uostalom, bilo kakve probleme s opterećenjem ti vidiš isključivo kroz lag i rušenje servera. Svemu ostalome ionako nemaš pristup.

Daj prouči ovo:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4f/Develstages.svg

http://en.wikipedia.org/wiki/Software_release_life_cycle#Beta

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 16:58 (naxeem).
17 godina
naxeem kaže...

Na kraju je ukupno beta testiranje imalo oko 150 verzija u kojima su naizmjence bile izmiješane sve moguće verzije alfa i beta kôda.

I vjerovao ili ne, pečirali smo i klijente i server čak u starijim izdanjima jer je to bilo jednostavnije nego gurnuti cijeli modul ili ne daj Bože klijent novijeg datuma.

HAHAHAHAHAHAHA,

ne ne vjerujem ti da je bilo na kraju sve uspjesno

Jer zamisli, proshao sam i kroz tu tvoju opisanu "tehniku" jer smo bili mlad tim i sve se s*ebalo (naravno).

citaj malo:

http://en.wikipedia.org/wiki/Game_testing

There is no "gold standard" method for game testing, and most methodologies are developed in-house, by individual video game developers and publishers. And, methodologies are refined from time to time and may differ for different types of games (for example, the methodology to test a MMORPG will be different from the testing for a casual game). But outlined below is a typical methodology of game testing.

• Identification: Incorrect program behavior is analyzed and identified as a bug.
  • Reporting: The bug is reported to the developers using a defect tracking system. At minimum, the circumstances of the bug and steps to reproduce are included in the report. Developers sometimes request additional documentation such as real-time video of the bug's manifestation.
  • Analysis: This step of the process involves the developer responsible for the bug, such as an artist, programmer or game designer. It is outside the scope of the game tester's duties, though if there are inconsistencies in the bug report, the tester may be approached to provide more information or evidence.
  • Verification: After the developer claims the bug to be fixed, it is the responsibility of the tester to verify that the bug no longer occurs. Not all bugs are addressed by the developer. Reported bugs may be claimed as features (often expressed as "NAB" or "not a bug"), and may also be waived (given permission to be ignored) by producers, game designers, or even lead testers, according to company policy.
  • Regression testing: As game development progresses, closed bugs are checked again to ensure that they have not regressed, or re-manifested. For example, a programmer might undo a fix, having forgotten why the change was made in the first place. Though tedious, this type of testing is important since unexpected changes to code can cause old problems to resurface in the same or different ways.
  • Standards testing: Consoles manufacturers such as Nintendo, Sony and Microsoft have standards they require to be met for games for their platforms. Not all manufacturers standards are alike and some testers are dedicated only to ensuring these standards are met.

Testiranje i bug tracking je kao i software development cycle.. naime IDESH PREMA NAPRIJED! Baby Steps.. ali IDESH! NE VRACAS SE NAZAD!
17 godina
Genie kaže...

Testiranje i bug tracking je kao i software development cycle.. naime IDESH PREMA NAPRIJED! Baby Steps.. ali IDESH! NE VRACAS SE NAZAD!

Ja sam radio 2 veća projekta, online šaltersko bankarstvo (noćna mora) i web banking (malo opuštenija varijanta iz raznih razloga) i moram se složiti s ovim...situacije kad smo se vraćali unazad su bile iznimka a ne pravilo, i iznimno rijetke

Naravno, nema puno veze sa razvojem igara, ali opet ne vidim nekog velikog razloga za vraćanje unazad
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 20:56 (segregator).
17 godina
neaktivan

Ne znam što ti je tu smiješno, s obzirom da ne postoji gotov softver. Taj softver još uvijek nosi naziv beta btw. :D)

Što se testiranja tiče, itekako ideš naprijed. Ne znam na kolikim si projektima radio, ali često se dešava da usred bete dijelove 'popravljenog' kôda u potpunosti discardaš i napišeš iznova.

Što se testiranja unatrag tiče, itekako se testira tako. Kod monolitnog softvera na koji očito misliš, ni ne možeš ništa drugo, ali kada imaš softver od milijun linija kôda s listom od preko 200 osnovnih featuresa, jednostavno nemaš baš takvu slobodu.

Imali smo upravo situacije kao ovdje: izdaš u testiranje verziju 0.23.491.10, QA odjel propusti betu kroz šake i šalje je na testiranje. Za to vrijeme razvoj ide dalje i provodiš whitebox/blackbox testiranje za vrijeme kojeg napreduješ kroz 0.23.492.1.. .13... i tako 200 rebuildova, dobiješ verziju 0.23.494.x i onda stane dolaziti feedback od beta tima kako u verziji 0.23.491.10 ne valja feature X u modulu D. Tada kreneš patchirati 0.23.491.10 i patchiraš ga na 0.23.491.20 s tim da patchiraš samo modul D, a module A, B, C i E ostaviš na starome. Vratiš QA odjelu novo, pathciraš, dobiješ feedback da ti sada ne valja komunikacija A-D iako je D sam po sebi u redu. U međuvremenu si napredovao s nekim modulima i na 0.23.498.1, a s nekima si da popraviš zajeb u 0.23.491.20 morao otići na build 0.22.900.x jer je tamo interface bolji za A-D....

Kužiš? MMO ovog tipa razvija više desetina grupa developera. Verzija i buildova je milijun, a segmenata za build stotine. Ne razvija to jedan forumaš Genije sam pa da ima konzistentan tracking cijelog programa. Tu se radi o multitaskingu nekoliko timova i konstantnoj sinkronizaciji i krpanju problema.

Uzmi u obzir da ovakav projekt uvelike ovisi o tisućama kombinacija hardvera i softvera na kojima se vrti i da to komplicira sistem do bola. Da imaš stotine situacija kada je apsolutno nedokučivo zašto se neki bugovi javljaju i to samo na 2% računala s čak identičnim hardverom.

Funcom u pozadini ima sigurno barem tisuću buildova klijenta i servera. Za bete se biraju klijenti koji u nekakvom kompletu imaju optimalan omjer radi - ne radi featuresa i stabilnosti s umjerenom količinom bugova.

Sinkronizacija cijelog projekta u stadiju bete apsolutno ne neisplativa za svaki klijent, pa se daje najnovije moguće sinkronizirano što je uglavnom dosta stara verzija globalno.

Nemoj hihotati i kreveljiti se ako ti principi razvoja kompleksnog softvera nisu jasni. Ispadaš smiješan.

segregator kaže...
Genie kaže...

Ja sam radio 2 veća projekta, online šaltersko bankarstvo (noćna mora) i web banking (malo opuštenija varijanta iz raznih razloga) i moram se složiti s ovim...situacije kad smo se vraćali unazad su bile iznimka a ne pravilo, i iznimno rijetke

Naravno, nema puno veze sa razvojem igara, ali opet ne vidim nekog velikog razloga za vraćanje unazad
 Pročitaj malo ovo moje posljednje i razmisli. Možda je tvoj tim bio mali ili su zadaci i kompleksnost sustava bili jednostavnijeg tipa, ali vraćanje unatrag kakvo sam opisao priličn o je često u procesu razvoja igara.

Konkretno u mom primjeru radi se o sustavu za jedan ISP. Kombinacija nekoliko tehnologija i operativnih sustava sa 4 veća podsistema i otprilike 25 manjih sistema (od 20-30 ne sjećam se više). Tim od preko 15 programera u 2 države. Ponekad više puta dnevno buildovi i refreshovi i pucanja unatoč tisućama stranica dokumentacije.

Ako dodaš tome da je to grafika koja mora raditi na stotine različitih sistema i tisuće varijacija na temu, nije lako ne vraćati se unatrag.

Naravno, ovdje se ne radi o vraćanju cijelog projekta nego sitnijih dijelova. Čak i banalan razlog da ne šalju baš svaki build na verifikaciju i u divljinu dovoljan je da se beta testerima isporučuje nešto starija verzija.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 21:08 (naxeem).
17 godina

Samo kontrola leta i vojne aplikacije su zahtjevnije od online bankinga (bar tako je tvrdila ekipa iz Unisysa s kojom smo radili  Cool ). Mislim da smo bili prva banka u hr kod koje je uopće bilo moguće uplatiti novce u ST, a da netko podigne istu tu lovu 3 sekunde kasnije u ZG :)

Plus, ostaje činjenica da nam je bankarstvo toliko komplicirano da je tip (Sikh, faca sa turbanom kojeg sam morao voditi okolo na ručak i večeru i objašnjavati policiji da on nema veze sa eksplozijom u Rijeci Smijeh ) pao u nesvijest...naime, njegov prethodni projekt za bank of Oman je imao 35 transakcija, a naš je imao oko 250 :)

Anyway, mi smo radili tako da je sve što je išlo u testiranje bilo zamrznuto, a mi smo radili na transakcijama koje su se vratile sa testiranja ili na potpuno novim stvarima. Bilo je naravno i međuzavisnosti jer ipak je Powerbuilder jedan od prvih objektnih alata

17 godina
neaktivan

Zvuči uzbudljivo. Imao sam priliku krenuti u razvoj fly-by-wire sustava za Airbus (jedna Splitska tvrtka), ali kako još studiram nisam se htio niti javljati i upuštati u nešto ozbiljnije i trajnije.

Što se tiče uplate, ja i dalje ne znam banku koja procesira uplatu tako brzo. :D

Zamrznuti projekt je OK ako si možeš priuštiti vremenski i financijski da se čeka. Kada imaš rok u prošloj godini onda nema čekanja, sve se radi u hodu. Ne može svatko priuštiti da timovi čekaju beta testere.

17 godina
naxeem kaže...

Zvuči uzbudljivo. Imao sam priliku krenuti u razvoj fly-by-wire sustava za Airbus (jedna Splitska tvrtka), ali kako još studiram nisam se htio niti javljati i upuštati u nešto ozbiljnije i trajnije.

Što se tiče uplate, ja i dalje ne znam banku koja procesira uplatu tako brzo. :D

OTP (dok sam ja još radio tamo: Dalmatinska) banka. Nažalost, očito marketing nije dobro odradio svoje, full online aplikacija je krenula negdje 1995-te, a ja i dalje vidim u nekim bankama (da ih sad ne imenujem) da ljudi dolaze i pitaju da li su stigli novci koje im je netko poslao prije 2 dana :)

Nego, nitko mi još nije odgovorio na važnije pitanje od ovog beta prepucavanja: gdje mislite igrati, USA ili EU?

17 godina

EU

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.massively.com/2008/05/05/player-vs-everything-age-of-conan-closed-beta-impressions/ Closed beta impresije. dobre.

"I don't regret pre-ordering at all, and I'm telling you right now that you will not be disappointed with this game. Don't be dissuaded by all of the open-beta buzz about poor performance and crashing. The game I've been playing is stable, gorgeous, exciting, and excessively fun. If they have the content to back up their 80 levels, this game could really be the next big thing.

I hope I'll be seeing all of you in Hyboria."

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 22:34 (Sims).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobra konstatacija Sims.

Što se odabira tiče, EU, naravno. Ne vidim razlog za trpit 250-300ms pinga ako mogu 40ms. Populacija će biti ogromna na obje strane.

17 godina
naxeem kaže...

Dobra konstatacija Sims.

Što se odabira tiče, EU, naravno. Ne vidim razlog za trpit 250-300ms pinga ako mogu 40ms. Populacija će biti ogromna na obje strane.

Ja igram DAOC na USA serverima, a ima i dosta Europćana tamo, jer vjerovao ili ne problemi sa serverima i pingom su bili veći na EU serverima. Amerima se štošta može zamjeriti, al kad se radi o lovi onda su najjači, sve radi puno bolje nego u EU (doduše, DAOC je bio smješten u Francuskoj, Njemačka bi sigurno bila bolji izbor)
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
 Amerima se štošta može zamjeriti, al kad se radi o lovi onda su najjači, sve radi puno bolje nego u EU

Funcom je europska tvrtka pa će valjda imati više razumijevanja za Europu.
Također ću na europski server.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2008 0:09 (disturbedHR).
17 godina
neaktivan

Fileplanet dijeli beta keyeve!

Treba se samo registrirati, ne treba platiti članarinu.

Tko misli upasti neka se požuri.

Ako nakon upisa podataka dobijete bijelu stranicu sa porukom o grešci refreshajte dok zahtjev ne prođe.

Update: gotovo Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2008 0:51 (disturbedHR).

0 0 hvala 0
17 godina

Neznam zakej bi iso na US server kad mogu na EU di ce sigurno biti pun k balkanaca a i susjeda evropljana nam. ^_^

Amerikance mrzim iz dna duse, i nebi mogo s njima provest 2 minute u nekakvom raidu. Jedva ih podnosim na forumima...

Osim toga, konekcija ce mi bit sigurno bolja na EU serverima.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice