koja je razlika izmedju ta dva...razmisljam o mugenu 2.....trenutno imam mugen 1 i neznam promjenio sam procesor...na 1.4 v ( e 6300 pentium ) temperature mi idu do 100 stupnjeva...kuciste mi je antec 900 rade i ful tesko stavljam taj cooler..pa sta je moguce da dobro ne ulovi se za procesor..cvrsto bude spojen za maticnu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
razlika između njih nije velika
ali da ti je cpu 100 stupnjeva več bi ti crko
to mora da je snezor u bananani jer jos nisam vidio tako visoke temperature s relativno niskom volazom...
a sta da ti kazem...6 mjeseci sam imao e5200 koji mi je radio na 1.52v 3650mhz..s tim coolerom...no onda nisam korisio real temp i te programcice nego asus probe..i tamo su tem zvucale normalno..al ovo na real tempu je ludilo sa ovim novim procem a mislio sam da mogu na 4ghz...ploca je asus pq5 pro
a sta da ti kazem...6 mjeseci sam imao e5200 koji mi je radio na 1.52v 3650mhz..s tim coolerom...no onda nisam korisio real temp i te programcice nego asus probe..i tamo su tem zvucale normalno..al ovo na real tempu je ludilo sa ovim novim procem a mislio sam da mogu na 4ghz...ploca je asus pq5 pro
stavio sam tanak sloj paste zalman bijele na proc
Jel stavljao itko mugen 2 na socket 1155 intel?