EVo doso BF3 a ja se jos nisam spremio,nisam skupio jos novac za novi comp itd pa bi htio okusati malo overclockati ovo grafu da vidimo kakve ce rezultate dati.Znaci kako overclockati,kojim programom i dokle.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I dobiti češ 5 fraemova više.
I dobiti češ 5 fraemova više.
Pa 5 pa 5 ako naguram mozda do 10 za BF3 je dobro :D
Da uredu ali do koji taktova itdi ako mozes napisati.
Klokaj i proc, bf3 traži procesorske snage
Taj tvoj CPU ide do 3,4 GHz samo sa FSB increase (bez core voltage diranja) uz stock cooler...no:
And no wonder—Battlefield 3's single-player campaign doesn’t care if you’re using a $130 Core i3 or $315 Core i7. It doesn’t care if you come armed with two Hyper-Threaded cores or four Bulldozer modules. It just. Doesn’t. Care.
In fact, after getting a little overzealous swapping out Lynnfield-, Clarkdale-, and Sandy Bridge-based chips, I tried one AMD CPU and decided to call it a day. Any reasonably-modern processor is going to be held back by graphics long before hamstringing performance itself.
http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-13.html
Ne,trazi graficke snage.Nije kao prethodnik BC2.
Ne,trazi graficke snage.Nije kao prethodnik BC2.
Koliko sam ja primjetio na većem taktu imam puno manje frame dropove. Proc mi je prvo bio na stocku 2.8 ghz jer nisam imao cooler. Jučer sam nabavio cooler i digao ga na 3.8 i razlika je stvarno poprilična
A kako si ti to primjetio ?? ( Placebooooooooooooo )
OK onda jeli moze mali tutorial step by step kako clockati cpu,posto bas nisam neki pro u tome hvala.
OK onda jeli moze mali tutorial step by step kako clockati cpu,posto bas nisam neki pro u tome hvala.
Pročitaj ovo.
http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/uputstvo-kako-overclockirati-core2duo-procesore/384.aspx
Princip je gotovo isti samo kod Quad procesora moraš više paziti oko napona.