Overclocking INTELA

poruka: 44
|
čitano: 5.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Overclocking INTELA

Kako sam se ja odlučio na overclock htio sam pitati: u everestu čitam temperature od CPU ili CPU jezgra 1 i 2?

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Overclocking INTELA

CPU 1 i 2 citaš makar ti realtemp još najtocnije cita kod intela

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Overclocking INTELA

ok tnxNamigiva

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Overclocking INTELA

Meni su jednaka ocitanja na everestu, speedfanu i realtempu, samo sto speedfan malo kasni za realtempom, sekundu-dvije, ali vrijednosti su iste.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Overclocking INTELA

Samo da pitam...meni everest i speedfan pokazuju jednake temp. a realtemp 5C manje.Koji program najtočnije pokazuje,tj, kojem vjerovati?Neodlučan

Intel q6600, EP45-DS3R,Sapphire 4850,Cheiftec 650w,640gb hdd, 4gb ddr2 ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Overclocking INTELA
iwan kaže...

Samo da pitam...meni everest i speedfan pokazuju jednake temp. a realtemp 5C manje.Koji program najtočnije pokazuje,tj, kojem vjerovati?Neodlučan

realtempu
Only God (& mod) can judge me
16 godina
neaktivan
Overclocking INTELA

Kako da napravim overclocking procesora E4500 kad nemam cpu clock ratio.Sve sam probao ali ga ne mogu pronaći,u čemu je problem. Prva slika je moj cmos setup,a druga je skinuta sa interneta.

Intel core 2 duo E4500,2x2.2 ghz Mb gigabyte 945P-DS3,s775 Ram 2GB PC5300,667Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.10 250GB,16MB GF 8500 GT 512MB Thermaltake VE7000BWS Soprano DX FortroN BlueStorm 500w Samsung SM 940NW 19" LCD Vodeno hlađenje Thermaltake big water 745

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imaš al si toliko ljen da pogledaš što ti piše...

aj ponovno usporedi ove dvije slike....

a ako ne skužiš...bolje ništa ne diraj...

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
16 godina
neaktivan
beziljy kaže...

imaš al si toliko ljen da pogledaš što ti piše...

aj ponovno usporedi ove dvije slike....

a ako ne skužiš...bolje ništa ne diraj...

Nisam ljen nego se ne razumijem u takve stvari pa sam pitao da mogu nešto naučiti u vezi overclockinga.
Intel core 2 duo E4500,2x2.2 ghz Mb gigabyte 945P-DS3,s775 Ram 2GB PC5300,667Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.10 250GB,16MB GF 8500 GT 512MB Thermaltake VE7000BWS Soprano DX FortroN BlueStorm 500w Samsung SM 940NW 19" LCD Vodeno hlađenje Thermaltake big water 745
16 godina
neaktivan
Razer kaže...
E8200 @ 5.28GHz, 5. mjesto u svijetu. Ima lufta, kočila je ploča.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=483235
 vrlo pohvalno Razer superiska 5,28.. ;)
17 godina
neaktivan

slazem se sa beziljyem. pogledaj ponovo slike, pa ako ne skuzis nista nemoj dirat. ako nisi lijen onda si intelektualno skroman...

17 godina
neaktivan
MEGATON kaže...
 Nisam ljen nego se ne razumijem u takve stvari pa sam pitao da mogu nešto naučiti u vezi overclockinga.
 ne želim vrijeđat...

ali ako želiš nešt naučit:
 - prvo kreni s poznavanjem engleskog...(a u tom leži i odgovor na tvoj prijašnji post)
 - pa onda s učenjem pojmova i bios-a...šta koji znaći i kako i za što ga koristit.... a o tome ima tona tema na ovom forumu...
 - više volje za potragom "rješenja"....jer se sistem neće sam overclockirat
If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina
MEGATON kaže...

Kako da napravim overclocking procesora E4500 kad nemam cpu clock ratio.Sve sam probao ali ga ne mogu pronaći,u čemu je problem. Prva slika je moj cmos setup,a druga je skinuta sa interneta.

Mala natuknica,pomoć, disable znači onemogući :)
Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 15:45 (peraja).
16 godina
neaktivan
Overclocking INTELA

Hehe i moga ljubimca sam naclockao, najme bio je jedan tvrdi orah

Riječ je o E6600, 2.40GHz

Podigao sam ga sa ASUS P5Q-E pločom na 3.6GHz (400 x 9, FSB 1600MHz), uz 1.6V

Procesor radi stabilno sa trenutnim temperaturama od 40C u idleu do oko 70C u loadu, hlađen sa Coolermaster Gemin II S-om

Još jedan

Riječ je o Celeron D330, 2.66GHz

OC-ao sam ga sa Asrock 775S61 pločom na 3.82GHz (191 x 20, FSB 764MHz), bez dizanja voltaže

Procesor radi stabilno, sa temperaturama od 45C idle do 75C load, a hladi ga Coolermaster Gemin II S

Naravno ima još Intelovih procesora koje sam clocknuo, ali ova dva su trenutno u upotrebi

http://fotoforum.forumotion.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice