CPU 1 i 2 citaš makar ti realtemp još najtocnije cita kod intela
ok tnx
Samo da pitam...meni everest i speedfan pokazuju jednake temp. a realtemp 5C manje.Koji program najtočnije pokazuje,tj, kojem vjerovati?
Samo da pitam...meni everest i speedfan pokazuju jednake temp. a realtemp 5C manje.Koji program najtočnije pokazuje,tj, kojem vjerovati?
Kako da napravim overclocking procesora E4500 kad nemam cpu clock ratio.Sve sam probao ali ga ne mogu pronaći,u čemu je problem. Prva slika je moj cmos setup,a druga je skinuta sa interneta.
imaš al si toliko ljen da pogledaš što ti piše...
aj ponovno usporedi ove dvije slike....
a ako ne skužiš...bolje ništa ne diraj...
imaš al si toliko ljen da pogledaš što ti piše...
aj ponovno usporedi ove dvije slike....
a ako ne skužiš...bolje ništa ne diraj...
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=483235
slazem se sa beziljyem. pogledaj ponovo slike, pa ako ne skuzis nista nemoj dirat. ako nisi lijen onda si intelektualno skroman...
Kako da napravim overclocking procesora E4500 kad nemam cpu clock ratio.Sve sam probao ali ga ne mogu pronaći,u čemu je problem. Prva slika je moj cmos setup,a druga je skinuta sa interneta.
Hehe i moga ljubimca sam naclockao, najme bio je jedan tvrdi orah
Riječ je o E6600, 2.40GHz
Podigao sam ga sa ASUS P5Q-E pločom na 3.6GHz (400 x 9, FSB 1600MHz), uz 1.6V
Procesor radi stabilno sa trenutnim temperaturama od 40C u idleu do oko 70C u loadu, hlađen sa Coolermaster Gemin II S-om
Još jedan
Riječ je o Celeron D330, 2.66GHz
OC-ao sam ga sa Asrock 775S61 pločom na 3.82GHz (191 x 20, FSB 764MHz), bez dizanja voltaže
Procesor radi stabilno, sa temperaturama od 45C idle do 75C load, a hladi ga Coolermaster Gemin II S
Naravno ima još Intelovih procesora koje sam clocknuo, ali ova dva su trenutno u upotrebi