Nemogu naci BIOS

poruka: 25
|
čitano: 3.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nemogu naci BIOS

Znaci kako i sam naslov govori... Upalim komp i ne pise mi nista da udjem u bios... vec kod paljenja mi se dizu odmah windowsi tak da ne stignem nis stisnutnit nis... neznam u cemu je stvar... evo da jos jednom kazem upalim komp i pise sistem file check i odmah windows xp.. stvarno neznam.. uglavnom komp je dosta star jedno 4 god.. ne mislim na njemu igrat nove igre al bi volio bolje igrat bar malo bolje neke staarije igrice dok ne nabavim uskoro novi komp...

Intel i7 Extreme GTX 295 Asus Rampage II Extreme Cooler Master Real Pro 1250W DDR3 12 GB Da mi je to... :)

0 0 hvala 0
17 godina
Nemogu naci BIOS

pa kad upalis komp,onda stisci brzo tipku  del,i stisci je dok ti ne udje u bios

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemogu naci BIOS

Mozda ovdje da nije sta modificirano, to mi prvo pada napamet...

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nemogu naci BIOS

... tipkaj kod paljenja (prvih 10-tak sec.) DEL (ili F2 ili F10...)

-ako nemaš problema bolje nediraj...

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
17 godina
neaktivan
Nemogu naci BIOS

Lupaj po del ko lud, cim se pocne palit komp...nemam druge ideje...

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nemogu naci BIOS

da evo uspio sam.. hvala

Intel i7 Extreme GTX 295 Asus Rampage II Extreme Cooler Master Real Pro 1250W DDR3 12 GB Da mi je to... :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemogu naci BIOS

uff.

PAzi samo dane dođe kao sljedece: "skurio sam komp, molim pomoc" Smijeh

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LUXX kaže...

uff.

PAzi samo dane dođe kao sljedece: "skurio sam komp, molim pomoc" Smijeh

PoToKTM samo nemoj podesavat voltazu ili gasit ventilatore, ostalo se da popravit/resetirat!!!
Zlo i Naopako
16 godina
neaktivan
Nemogu naci BIOS

da evo me s najgorim vijestima nisam skurio komp. nadam se da nisam.. evo imam amd athleon xp koji normalno radi na 1.75 i ja sam naravno stavio na 1.9 i vidio da je temp ok cca 54 stupnja i ja reko aj moze doc do 2.0 i ja namjesto na 2.0 i sad mi se komp nece upalit.. sve je sam crno.. XD kaj sad trebam windowse rusit ili..?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

da evo me s najgorim vijestima nisam skurio komp. nadam se da nisam.. evo imam amd athleon xp koji normalno radi na 1.75 i ja sam naravno stavio na 1.9 i vidio da je temp ok cca 54 stupnja i ja reko aj moze doc do 2.0 i ja namjesto na 2.0 i sad mi se komp nece upalit.. sve je sam crno.. XD kaj sad trebam windowse rusit ili..?

Uzmi onu bateriju van na matični
tada će se resetirat BIOS
i ponovno je vrati unutra
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 22:02 (Gamer-gts).
16 godina
neaktivan
Nemogu naci BIOS

ok. i onda ce sve biti ok?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Da tada će ti biti sve na normali
bez brige nemaš šta zeznut
16 godina
neaktivan
Nemogu naci BIOS

OK. TNX skoro mi je srce izaslo.. a na koliko da ga onda maximum stavim 1.9?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PoToKTM kaže...

nemoj bateriju odma vratit pusti par minuta i obavezno iskljući pc iz struje inaće nema efekt
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

do toga da li je sigurno ćeš doći samo sa isprobavanjem
i mene je to preplašilo kad nisam mogao upalit računalo(rekao sebi ''ODE''Smijeh)

sada ćeš ubuduće znati
17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Nazad na normalu pošto ocito neznaj kaj radiš.
Prvo se malo informiraj pa onda probaj.
Nema smisla clockat ako  neznaš kak i zašto, kak napravit komp stabilnim, kada dici voltažu i slicne stvari
16 godina
protjeran
LUXX kaže...
PoToKTM kaže...

Nema smisla clockat ako  neznaš kak i zašto, kak napravit komp stabilnim, kada dici voltažu i slicne stvari
 takoje luxx a i taj proc nije baš lagan za klokat
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
giga kaže...
PoToKTM kaže...

nemoj bateriju odma vratit pusti par minuta i obavezno iskljući pc iz struje inaće nema efekt

Gamer-gts kaže...
PoToKTM kaže...

i mene je to preplašilo kad nisam mogao upalit računalo(rekao sebi ''ODE''Smijeh)

sada ćeš ubuduće znati
 Ok. sad cu ubuduce znat.. sutra cu to napravit.. nek se "odmori" malo..  ODE i to sam ja reko..  Smijeh znaci iskopcam iz struje izvatim i natrag stavim bateriju! razumio! hvala jos jednom. Smijeh
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
PoToKTM kaže...

Ja nisam dizo voltazu.. samo fsb.. voltazu se ne usudim dirat! a sto se stabilnosti tice igro sam na 1.9  dva sata i sve je bilo ok. temp. je bila ispod 53... meni se cini stabilno..
17 godina
neaktivan
Nemogu naci BIOS

misliš?

Ide on relativno dobro ak znaš kak.

Imao sam athlona xp 3200+ i bilo je dost zanimljivo s njim.

Kud je išao dost dobro tud je i bilo razlicitih modova(žicom spojit pinove,....) tak da ga se dalo tjerat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gamer-gts kaže...
PoToKTM kaže...

sada ćeš ubuduće znati
 Ok. sad cu ubuduce znat.. sutra cu to napravit.. nek se "odmori" malo..  ODE i to sam ja reko..  Smijeh znaci iskopcam iz struje izvatim i natrag stavim bateriju! razumio! hvala jos jednom. Smijeh
 Nema na čemu za to smo tu mi FORUMAŠI
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

misliš?

Ide on relativno dobro ak znaš kak.

Imao sam athlona xp 3200+ i bilo je dost zanimljivo s njim.

Kud je išao dost dobro tud je i bilo razlicitih modova(žicom spojit pinove,....) tak da ga se dalo tjerat.

da se da. i do koliko si ga doguro?
17 godina
neaktivan
Nemogu naci BIOS

E to više neznam.

Ima to vec dost godina.

Uglavnom prilicno visoko.

Naravno samo za test

24/7 ga nisam imao jako dignutog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a ok je. zanimalo me. ajd javim vam se svima sutra kad slozim i ako slozim.. ja se nadam da budem. Cool

16 godina
neaktivan

evo uspio sam maknut batreiju. i kod phonixa (ak se tak pise) je pisalo " CMOS checksum error - Deafults loaded " i ja stisnuo F1 i kad su se Windowsi digli i đem u akaunt i pise kao nes hardware nije pronađen i pito me tam za neke testove ja sam samo izaso.. cini mi se da je sve ok.. prvo sam zabrijo da je hard al onda se nebi windowsi digli. al ok je zasad ak budem imao jos problema javim! I jos jednom hvala svima!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice