Hladnjak za jači o.c na 955 be

poruka: 6
|
čitano: 1.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

evo trebao bi bolji hladnjak za o.c na 955 be u cjenovnom rangu 300 400 kn sad imam 4,1 temp pod opterećenjem 62 - 63 to je max za ovaj proc pa bih želio jači hladnjak znam da ima tema ali ni u jednoj se konkretno nije naveo neki dobar hladnjak ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uzmi neki scyte model mugen ili mine npr. odlično hlade.Imaš u linksu za 350-400kn.Na toj freq če ti bit oko 50 c full load tempa.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sycthe Mugen 3.323 kune,ostatak novaca sacuvaj.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina

i mislio sam ;) hvala uzimam mugena 3 samo pitanje negdje sam pročitao da mu je težina 1 kg ilitako neš pa kako ću stavit na matičnu a da ne pukne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hladnjak za jači o.c na 955 be
Over(C)lock kaže...

i mislio sam ;) hvala uzimam mugena 3 samo pitanje negdje sam pročitao da mu je težina 1 kg ilitako neš pa kako ću stavit na matičnu a da ne pukne ?

Nece puknuti,ima backplate.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

ok .. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice