Ovako,u pitanju je e6550,na default clocku radi na 2.33Ghz,overclockao sam ga na 2.88Ghz,na vise nemogu jer mi odma maticna disejbla sata i ne prepozna HDD,test sam radio u cod4,prije toga cpu testao sam e2200 def. clck 2.22Ghz OC 3.1Ghz, sa e2200 imao sam od 111-250fpsa(low sve,rez 1280x1024) to i nije toliko loše jer ima 512kb kesa po svakoj jezgri -.-,ali e6550 ima 2Mb po svakoj jezgri i logicno trebao bi biti puno jači od e2200,i idem sad testat e6550 i vidim odma nesto mi cudno,50-80fpsa,ja nisam vjerovao,resetiram komp idem ja ponovo probat kad ono od 200-250fpsa,i sad sve super,igram ja par dana i samo odjednom padne opet sam od sebe,i to na 30-100,i resetirao sam bios i komp jedno 10 puta al dzabe,updejta i gpu driver i win7 updejtan ali opet isti problem,to mi nikako nije jasno! Ima li itko kakvo riješenje il nešt?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I sad sam eo bas pratio malo gpu usage i temperature,temperature su oko 50C,ja mislim da to nije strasno,ali sto se tice gpu usage,nikad mi na dual coru nije koristilo 99%,jer je to nemoguce,graficka je hd 6870 i da je dual core goni na 99%,nemoguce,bas tamo di pada fps,tamo i raste gpu usage,al da naraste na 50% ili 70%,nego odma na 99%,ja mislim da je to neki problem do nje ili do napajanja,nesto od njih dvoje,ili mi graficka ne dobiva dosta voltaze ili napajanje ne daje dosta! neznam stvarno vise!
Evo slike jedne,znaci uopce mi nije jasan taj gpu usage,ako je nesto krivo sa voltazom recite ako u sto sumnjate
http://postimg.org/image/mvvk28g29/