koliki je rizik da dignem taj proc koji radi na 2.0 na 2.66 ?
oce li pregrijavat se?
koliki je rizik da dignem taj proc koji radi na 2.0 na 2.66 ?
oce li pregrijavat se?
mislim da se nece pregrijavat... al za svaki slucaj pazi na temparaturu, vani je vruce...
kloko sam ga na 2.66 .. al nakon prvog restarta windowsi se nisu htjeli dic i pojavio se neki error koji me preusmjerio u BIOS da vratim stare postavke...nek ostane na 2.0...ko ga *ebe
pa moj susjed ga tera na 3.2 ghz sve stabilno prije nego kaj klokaš spusti memorijski množioc na najniže nemogu se sjetit koji je najniže i onda stavi fsb na 400 mhz i overclokao si ga i možeš se malo igrat spustit napon da smanjiš grijanje i potrošnju
problem je u maticnoj mislim...ne podrzava klokanja il tak nekaj
nemogu uopce taknuti fsb..
dizao sam cpu clock na 266 i RAM-e na 500 i nekaj (533) mislim i radilo sve dok nisma restarto...odk dodjem doma s posla budem postao kaj tocno mogu kaj nemogu dirati u BIOS-u
koja je matična valjda trebaš gore staviti cpu fsb manual a ne auto manual znači da ga ti stavljaš na koliko hoćeš a auto defaultno kak je
pa mislim da bi bez beda trebal jer moj 2140 (1.6) vozi na 3.04 sa stock coolerom :)
pa mislim da bi bez beda trebal jer moj 2140 (1.6) vozi na 3.04 sa stock coolerom :)
dok dodjem s posla postat cu sve u detalje...pa onda molim savjeti...