Pozdrav,
pošto je Battlefield 3 na putu, a konfa je vidla i bolje dane odlučio sam za početak OC procesora.
Uzeo sam Xigmatek Aegir SD128264 (košta 379 kn, al neka akcija pa ga dobio za 319 kn). E sad pošto nisam baš najbolje upućen u OC svijet, hladnjak sam kupio na blef, odnosno došao u Links i rekao da mi preporuče neki dobar cooler za taj proc i da odgovara na novije generacije jer mislim u bližoj budućnosti promijeniti konfiguraciju.
Vidim da ovdje ima iskusnih overclockera pa vas molim za mišljenje dal je ovaj hladnjak ok ili da ga mijenjam za nešt drugo jer je još u kutiji.
Drugo pitanje je koliko se ovaj procesor da clockirati, znači nije mi bitno da rušim rekorde nego onak da radi stabilno full time i dal bude igriv Battlefield donekle barem na minimalnim detaljima.
Računalo mi koristi uglavnom za rad (Photoshop, InDesign... i Battlefield 2 ) za to je bila do sad i više nego dovoljna ova konfiguracija.
Ostale komponente su: neka DFI matična, Chieftec 550 W napajanje, ATI Radeon 4870 grafička sa 512 MB memorije i 4 GB rama.
Tnx!