AMD Athlon temperatura?

poruka: 5
|
čitano: 1.059
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
AMD Athlon temperatura?

Ovako;

svoj tvornički athlon 3200+ sa 2.0ghz san OC-a na 2.5ghz standardno pomocu FSB-a u biosu.

Diza san ga postupno na 2.1,2.2...do krajnje željenih 2.5ghz i rušija mi se redovito preko 2.3 sa temperaturon oko 48C dok nisan prije uru ipo kupija termalnu pastu Nexus 30%silver i skoro slomija prst odvajajuci (stock) cooler :)

voltažu san mu stavija na 1.350V,mobo se drži na 32C.

Sada drži temperaturu  oko 37C,benchmark u Everestu pro i radi stabilno (kucnem o drvo)

Pitanje je;koja temperatura bi bila optimalna za njegov rad u trenutnim uvjetima a preko koje nebi smija prilazit?

Fala van unaprid na pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AMD Athlon temperatura?

Ta je voltaza preniska za 2,5GHz.. Ja svog Athlona tjeram na 2,4GHz sa 1.5V.. Voltazu stavi na 1.45-1.55 pa javi rezultate..Namigiva

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
15 godina
neaktivan

diga san na 1.4 i to je max. u biosu.Stabilan je zasad,ne gusi se recimo na cod modern warfare 2 (ige su najbolji benchmarkSmijeh ).

Samo me i dalje malo temperatura zeza,oko 42-45C pod opterecenjem a neznan da li je to u okviru prihvatljive radne temperature

16 godina
AMD Athlon temperatura?
do 55 u loadu je prihvatljivo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

diga san na 1.4 i to je max. u biosu.Stabilan je zasad,ne gusi se recimo na cod modern warfare 2 (ige su najbolji benchmarkSmijeh ).

Samo me i dalje malo temperatura zeza,oko 42-45C pod opterecenjem a neznan da li je to u okviru prihvatljive radne temperature

lol normalno da je meni je temperatura na 3300mhz-a 52c a na obično 45c barem je tako bilo na stoch coolerom

sad imam ac64 sad mi je 39c na 3300 sa opterečenjem.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice