ZAMP- uvijeti plaćanja

poruka: 6
|
čitano: 945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ZAMP- uvijeti plaćanja

poz!
e ovako radio bih možda koncert s jednom osobom koja je solo s gitarom u prostoru zatvorenog tipa + osoba je iz BiH... zanima me ako itko provjereno zna koliko bi harača na to ZAMP tražio i kako to ide...

hvala!

p.s. molim samo provjerene informacije, i da bio sam na njihovim stranicam i nisam ništa skužio (teško meni laiku u pravu)

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
18 godina
moderator
RE: ZAMP- uvijeti plaćanja

Ta osoba bi sama svirala, ne bi koristila playback s tudjim pjesmama, ne bi se pustala nikakva muzika (s CD playera, radija...)? Ne kuzim sto bi onda trebao platiti ZAMP-u, tim vise ako ta osoba nije ZAMP-ov clan, odnosno ako ZAMP ne stiti i njezina autorska prava.

Ovo je neprovjerena "informacija" - nije zapravo ni informacija nego samo zdravorazumsko razmisljanje. Tesko da ces ovdje nacin nekog da ti da "provjerenu informaciju".

17 godina
neaktivan
Znam ali evo čuo sam se s kolegom koji kaže da oni uzimaju 10% od upada bilo kojeg giga, ili fiksno se dogovorimo, ono ljudski ko s Jocom Amsterdamom
18 godina
moderator

Hm... Sudeci prema onome sto im pise na sajtu, zaista uzimaju 10% od ostvarenih prihoda.

17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

poz!
e ovako radio bih možda koncert s jednom osobom koja je solo s gitarom u prostoru zatvorenog tipa + osoba je iz BiH... zanima me ako itko provjereno zna koliko bi harača na to ZAMP tražio i kako to ide...

hvala!

p.s. molim samo provjerene informacije, i da bio sam na njihovim stranicam i nisam ništa skužio (teško meni laiku u pravu)

Možeš im se javit na zamp@hds.hr sa tim pitanjem, mada ako će sav materijal biti vaš i niste članovi HDS-a apsolutno je glupo da plaćate išta, jer bi se po tome svaki put kada netko vani zapjeva trebala plaćat naknada ZAMP-u.

Hope that helps.

17 godina
neaktivan
hvala ljudi, javim ako bude neki update ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice