Zaboravljeni password email adrese

poruka: 35
|
čitano: 72.826
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Zaboravljeni password email adrese
Kolacic kaže...

Pokusao sam davno povratiti mail  pristup na hotmail iako sam znao lozinku i sve ostale podatke. Ne razumijem sto se dogodilo sa hotmail-om. Bilo mi je nemoguce pristupiti racunu.

Imam isti naziv racuna,istu sifru na gmail-u i hotmail-u. Ovaj od gmail-a jos uvijek koristim dok je hotmail otisao u  vjecna lovista. 

Možda se nisi ulogirao jako dugo a postoji pravilo da se automatski briše acc u koji se niko nije ulogirao bubam 6 mjeseci.

10 godina
neaktivan
Silent horror1992 kaže...
Kolacic kaže...

Pokusao sam davno povratiti mail  pristup na hotmail iako sam znao lozinku i sve ostale podatke. Ne razumijem sto se dogodilo sa hotmail-om. Bilo mi je nemoguce pristupiti racunu.

Imam isti naziv racuna,istu sifru na gmail-u i hotmail-u. Ovaj od gmail-a jos uvijek koristim dok je hotmail otisao u  vjecna lovista. 

Možda se nisi ulogirao jako dugo a postoji pravilo da se automatski briše acc u koji se niko nije ulogirao bubam 6 mjeseci.

Stvar je da sam taj mail koristio za vise stvari nego ovaj na gmail-u. A ne znam,volio bih da mu mogu pristupi i sad nakon svih ovih godina jer ima par mail-ova koji me zanimaju. 

16 godina
Čitatelj kaže...

Epic tema

-ni blizu.. tj 'slučaj' kad juzer zaboravi pass je uobičajeno, no kad zaboravi mail .. priznat ćete to je epic.

-za usporedbu, čovjek dođe do vrata i traži ključ.. možda nađe, možda izgublen, ali kad ne zna gdje su vrata, tad je problem ipak veći.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
7 godina
neaktivan
ihush kaže...
Čitatelj kaže...

Epic tema

-ni blizu.. tj 'slučaj' kad juzer zaboravi pass je uobičajeno, no kad zaboravi mail .. priznat ćete to je epic.

Hehe...ali ta juzer(ica) je zapamtila password (i djelomično email) pa je ipak uspjela nekako doći i do email adrese koja joj je ionako samo trebala kao username za sasvim drugu priču.

Učiteljica sam samo zbog slave i para. ;)
15 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

Nakon 270 dana neaktivnosti Microsoftov račun ističe, a nakon 360 dana, račun se nepovratno briše i ponovno je dostupan za registraciju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice