Visa Electron Verified by Visa 3D Secure

poruka: 2
|
čitano: 6.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Visa Electron Verified by Visa 3D Secure

Imam problem s uplatom direktno s Visa Electron kartice (valuta u USD) na jednu rusku stranicu (iznos u ruskim rubljama). Naime, cijeli proces ide dobro do faze kada dolazim do Verified by Visa gdje sve stane: zovem banku, kažu nisu dobili nikakav zahtjev za transakciju, a s karticom je sve u redu, nikakvih blokada, ima dovoljno sredstava i nešto ne valja s trgovcem. Kontaktiram trgovca, oni kažu s naše strane je sve u redu, muči vas Verified by Visa 3D Secure, kontaktirajte banku. Međutim, banka mi danas cijeli dan nije znala pomoći i dati odgovor na pitanje zašto mi se ni ne pojavljuje Verified by Visa za ukucati password i ostalo, nego jednostavno mi izbaci bijeli ekran s porukom "Processing transaction...", a u URL-u stoji "https://3dauth.mbu.hr/ACSPareq/ProcessPareq.aspx"
Dakle 3D secure timeout.

Zna li netko rješenje za to? Sutra bi me iz Erste banke trebali zvati da riješe problem, ali sve im nekako ne vjerujem da mogu riješiti. Da li je moguće da Verified by Visa blokira transakcije prema Rusiji? Puno ljudi je uspjelo nekako riješiti taj problem vrlo jednostavno s tom stranicom, ali vidim masu ljudi na internetu da se žali upravo na tu vizinu autorizaciju.

Što se mene tiče, nebi trebalo biti problema jer sam sve dobro ukucao, probao sa nekoliko različitih browsera, nego jednostavno kao da je autorizacija nije moguća.

Trenutno sam u Erste, da li bi otvaranje računa u Sberbanku (ruska banka) možda pomoglo? Iako je i tu opet verified by visa koji nije u nadležnosti banaka?

Prilažem neke screenshotove da vidite o čemu se razi pa bih bio beskrajno zahvalan ako mi netko može pomoći! 

prva prva
druga druga
treca treca
15 godina
neaktivan
Re: Visa Electron Verified by Visa 3D Secure

Hola,

prema mom iskustvu, mislim da je problem u - banci. Naime, Erste banka i nije neka najnaprednija banka što se tiče novih tehnologija.

Također mislim da nacionalnost i pripadnost banke (npr. Ruska) nije ključ za rješavanje tvog problema.

Savjetujem ti da se obratiš Zagrebačkoj Banci. Oni imaju daleko najnapredniji tehnološki sustav u hrvatskoj (namjerno malim slovom). Pod tim mislim, pakete, tehnološka rješenja, statuse kartičnih sustava (kartica)....uglavnom, njihova kartica bi mogla otkloniti tvoj problem. Tehnološki su stvarno pri vrhu ažurnosti.

Odmah iza njih, po mom mišljenju, bila bi Privredna banka.

Napominjem da nisam ljubitelj niti jedne od tih banaka i da je ovaj komentar čisto objektivne prirode.

Sve ostale banke; RBA, Splitska, Erste i ove druge manje banke, jedva da su do koljena ovim, gore navedenim, pljačkašima (po primjeni novih tehnologija, naravno, o tome govorimo, zar ne?). 

Služba za korisnike Služba za korisnike
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 19:16 (R2R).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice