Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.316.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
moderator
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Damn You Auto Correct! - Funny iPhone Fails and Autocorrect Horror Stories

evo i koliko je "odlična" njegova auto correct funkcija...smeće...

nigdje nisam vidio stranicu s tim problemima za android :)

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
15 godina
neaktivan

Rat je kratko trajao jer se protivnička ekipa nije uopće pojavila

Android  WINs

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 13:15 (P4k1).
16 godina
moderator
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
P4k1 kaže...

Rat je kratko trajao jer se protivnička ekipa nije uopće pojavila

Android  WINs

znaju da su nemoćni :D

{#}

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
15 godina
neaktivan

Ljudi moji i drugovi odo ja kod vraga(zubar{#}), možda se vratim živ a možda ne, nadam se da ću vam ostat u sjećanju.

Bit će zeleno ali mene neće biti

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 13:20 (P4k1).
16 godina
moderator
P4k1 kaže...

Ljudi moji i drugovi odo ja kod vraga(zubar{#}), možda se vratim živ a možda ne, nadam se da ću vam ostat u sjećanju.

Bit će zeleno ali mene neće biti

ma preživjet ćeš :D

16 godina
neaktivan

Android je zapravo sprava za knotrolu uma kojom Google stvara vojsku robota(zato se i zove Android) {#}

EDIT

Evo kasnimo malo zbog tehničkih poteškoća

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 13:36 (dj_beni).
16 godina
moderator
dj_beni kaže...

Android je zapravo sprava za knotrolu uma kojom Google stvara vojsku robota(zato se i zove Android) {#}

EDIT

Evo kasnimo malo zbog tehničkih poteškoća

zove se android jer je toliko pametan :D

a iPhone  je sprava za praćenje svega i svačega, to je potvrđeno :D

a ja sam mislio da i dalje čekate da proizvedu bijelu boju {#}

16 godina
neaktivan

To je bio samo bug, i popravljen je brže nego što bi ikad googleovci popravili(ili bolje rečeno obrisali) Market.

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
16 godina
neaktivan

Evo mene s Next cube-om. E to je imalo pravi OS

16 godina
Dobar dan veseli narode...

Dobar dan. {#}

Evo dođem ja malo na bug i otvori se reklama preko cijelog ekrana {#}

16 godina
neaktivan

Trebamo mi podignut svoj server. Bug VIP ili tako nešto.

16 godina

Pa kaj je sad ovo {#}

Je i to neka reklama??? Je i to neka reklama???
15 godina
neaktivan

Ivan m. i ti si znači upozna novu reklamu, koju iako zatrvoriš triba par sekundi dok je zatvori a za to vrime blokira preglednik

evo drugovi vratija sam se, reka je vrag da će se borit za njegov život ali da nije siguran hoće li nakraju preživjeti

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Ivan m. i ti si znači upozna novu reklamu, koju iako zatrvoriš triba par sekundi dok je zatvori a za to vrime blokira preglednik

evo drugovi vratija sam se, reka je vrag da će se borit za njegov život ali da nije siguran hoće li nakraju preživjeti

Ma i meni prvi put iskočio reklame a dosad nije pravio problem... On sam nestane. Hehe eto ja skeniram s lapa HD tune skenira error s hdd-a. Zanimljivo, kako kod quick (brzi) sken našla tri bad a sporije našla 29 bad.

Čekam da završim sken pa ću stavit sliku

Nenad
15 godina
neaktivan

Dobri dan {#}{#}{#}

Ima tko kakvog iskustva sa bux.to {#}

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
16 godina
neaktivan

Probao. Odustao. Treba previše živaca za to.

15 godina
neaktivan

Neisplativo, dosadit će ti već za dva dana

15 godina
neaktivan

jel on radi ok ako radis posteno da ti daju novac ili je to fejk neki

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
15 godina
neaktivan

da al će ti dugo tribat ja sam jedan dolar skoro misec dana skuplja i ne daju na paypal, prije za sad neznam

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 15:24 (P4k1).
16 godina
neaktivan

Ajme kak hdd na lapu jako grije, 48 C

A kod starta bila 21 C

Jedno za 15min će bit gotov sken HD Tune

Nenad
15 godina
neaktivan

meni je do sada na lapu najveća temp hdd-a bila 50 stupnjava ravnih, a procesora oko 70 u idile, prađina se ispuhala tako da mi je sad u idile 50 a hdd 40-42, al to je više do temperature sobe, ova dva dana kad je zahladilo onda su temp bile puno manje

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

meni je do sada na lapu najveća temp hdd-a bila 50 stupnjava ravnih, a procesora oko 70 u idile, prađina se ispuhala tako da mi je sad u idile 50 a hdd 40-42, al to je više do temperature sobe, ova dva dana kad je zahladilo onda su temp bile puno manje

Evo gotov test s HD Tune. Katastrofalno stanje.... Evo tri slikice.

EDIT: Je za takve laptop više i amnje crkavaju a razlog loš vent i hladnjak. A u HG spotu sam vidio neku podlogu što se stavlja ispod laptop a u podlogu ima 2-3 venta da puše u laptop. a cijena 200kn.

Error Error
Windows javlja problem Windows javlja problem
Završni test errora Završni test errora
Nenad
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 16:25 (Nello).
15 godina
neaktivan

Stanje je stvarno katastrofalno a jedni napravit backup i zamjenit disk ili nekako pokušat izolirat te sektore da se ne šire

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Stanje je stvarno katastrofalno a jedni napravit backup i zamjenit disk ili nekako pokušat izolirat te sektore da se ne šire

Jesam a hd tune sam izračunao dokle je bad a ta ima 24gb i pol pa sam stavio kao unllocated a ostali sam napravio jedan na 50gb a drugi 74gba prije bila na testu nakraju nije bio bad a sad ima. Dakle širi se. Najbolje da nabavim ndrug Hdd a taj hdd dobio na poklon. A moram nać neki rabljeni od 80gb do 160gb ak ima za 100tinjak kuna.

Nenad
15 godina
neaktivan

vjerovatno ima, potražiš ovdje na forumu, ja sma bija za sebe tražija na njuškalu i cijene su nenormalne, prodaju ih kao da je disk nov i još u trgovini

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

vjerovatno ima, potražiš ovdje na forumu, ja sma bija za sebe tražija na njuškalu i cijene su nenormalne, prodaju ih kao da je disk nov i još u trgovini

Istina, ma oni to tako računaju da u cijenu uračunaju za poštarinu a lijeni su da plate poštarinu. A ima jedan lik prodaje 80gb za 80kn a 100gb za 100kn

hdd je sata.

Budem ga iskemijao kako da nabavim.

Nenad
15 godina
neaktivan

Nedostajalo mi je ovako svađanje na forumu, imam neki filing da bi moga do večeras koji kartončič popušit.

AAAA ovo budi sjećanja

17 godina
neaktivan

Velika mi je čast da je moj tutorial izabran za poruku dana i postavljen sticky! {#}

15 godina
neaktivan

žučo već ulovljen{#}

16 godina
moderator
P4k1 kaže...

Nedostajalo mi je ovako svađanje na forumu, imam neki filing da bi moga do večeras koji kartončič popušit.

AAAA ovo budi sjećanja

ma gdje se to svađaš?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice