to govoriš u svoje ime jel?
Ups, mislim da sam dosegel limit. Ne bum vise bacal takve forice.
to govoriš u svoje ime jel?
Ups, mislim da sam dosegel limit. Ne bum vise bacal takve forice.
LOCK!
Ajmo u nespavalice!
Dobro jutro.Sretan vam drugi dan ramazanskog Bajrama(oni koji ga slave)
Danas imam pred predsat Užas
Danas imam pred predsat Užas
nije ni meni ništa bolje
danas je katastrofalan dan
TCOM opet nešto mulja na svojim korisničkim stranicama.Sada tj prije 2 mjeseca su promijenili način mjenjanja internet paketa,pa tako ako trenutno imam flat rate i promijenim u 15gb,odmah mi se to sljedeći dan počinje obračunavati a ne ko prije kada je to vrijedilo za početak idučeg mjeseca.Zanima me ako sam u istom mjesecu promijenio paket,koliko če me to sada koštati,hoču li platiti i cijenu flat-ratea i 15gb za isti mjesec?
dobro jutro....opet pada kiša
dobro jutro....opet pada kiša
potpisujem
Da bar kiša padne u subotu kada nema škole: To mi daje dodatnu inspiraciju i ugođaj za surfanje netom..
TCOM opet nešto mulja na svojim korisničkim stranicama.Sada tj prije 2 mjeseca su promijenili način mjenjanja internet paketa,pa tako ako trenutno imam flat rate i promijenim u 15gb,odmah mi se to sljedeći dan počinje obračunavati a ne ko prije kada je to vrijedilo za početak idučeg mjeseca.Zanima me ako sam u istom mjesecu promijenio paket,koliko če me to sada koštati,hoču li platiti i cijenu flat-ratea i 15gb za isti mjesec?
prijeđi na iskon - tamo je sve flat, a cijene su 30-50 posto jeftinije.
dobra dan svima
prijeđi na iskon - tamo je sve flat, a cijene su 30-50 posto jeftinije.
dobra dan svima
na bnet PRELAZIM čim prođe ugovor.
na bnet PRELAZIM čim prođe ugovor.
..ili bnet.
Jutro, opet radni dan... :/ Jbg, moram da idem, adios muchachos...
koja je razlika između i5 650 i phenom II x4 955 black edition.. Koji se preporuča za rad u video obradi itd...?
ps.. jedan čovik mi je reka da će novi intel i9 procesori moć na socket 775.. Naravno ja kažem ti si puka, ali je reka da mu je prijatelj istraživa i reka da će stvarno moć lol
jutro djedice...do sad se spava a??
koja je razlika između i5 650 i phenom II x4 955 black edition.. Koji se preporuča za rad u video obradi itd...?
ps.. jedan čovik mi je reka da će novi intel i9 procesori moć na socket 775.. Naravno ja kažem ti si puka, ali je reka da mu je prijatelj istraživa i reka da će stvarno moć lol
taj je bogami pukao, ako tako bude ovu matičnu ću imati još 10 godina
nemoj se ni nadat
intel i9 će najvjerovatnije x58 čipset koristit.. A jel može tko odgovorit na ovo: koja je razlika između i5 650 i phenom II x4 955 black edition.. Koji se preporuča za rad u video obradi itd...?
Jutro narode
AAAAAAAAAAAAAAAA yebem ti kišu mutavu....trebam ić do HG-šrota
....mater im lijepu poljubim, već tri dana me ne zovu za novo napajanje
Jutro narode
i u mene je ružno vrijeme već 5 dana
Jutro narode
i u mene je ružno vrijeme već 5 dana
Ma de....nek ide i to vrijeme u PM...dojadila mi više kiša
EDIT: @joze znam...i ja to kažem, al jbg tamo sam nosio svoje sadašnje napajanje (pod Moj PC) na servis jer je nešta zujalo/lupkalo i nisam ga dobio više od mjesec dana, kreteni nisu prenijeli moje napajanje u novi sustav jer su ga mijenjali i ono moje ostalo u starom -.-""" ali sad trebam ga zamijenit sa ovim
a kreteni me ne zovu već tri dana -.-"""""""""""""