Je, kaže da je okolo hakira, pa ga je Ivo suspendirao...
Zar nije suspendiran zbog sukoba sa RoTT-om?
on je suspendiran jer je mato
večer, napokon doma,
neke su mi klape danas u mistu,
al mi se ne ide... nažderat se i leć-..
večer, napokon doma,
neke su mi klape danas u mistu,
al mi se ne ide... nažderat se i leć-..
gdje živiš ?
u marini...
ajde pozz, ljudi, idem ja ča na more na 10 dana :D
ajde pozz, ljudi, idem ja ča na more na 10 dana :D
Sretan put......kvarcaj se malo za nas
Danas ne budem spaval bar do 1:00... Kilometar dalje od mene je nogometni turnir i dovukli su neke bijesne zvucnike koji sviraju tak glasno da ja mogu bez problema plesat u sobi...
Jel vama radi prebacivanje slika na forum? Meni neide.
Danas ne budem spaval bar do 1:00... Kilometar dalje od mene je nogometni turnir i dovukli su neke bijesne zvucnike koji sviraju tak glasno da ja mogu bez problema plesat u sobi...
Care for a dance mileddi
EDIT: Weky meni radi
Aj dopeljaj curke pa da i plešeš i dalje i možda koju ljubakaš.....
Ak svira ovak nekaj onda je ok ko ovo dole, no ak je neka mjuza s natruhom narodnjaštva ili slicno ja bi odma poslal inspekciju muriju i podigel tužbu fuckaj ga.
Eh idem ja danas sam dosta uživao. Laka vam noć svima....
Dosta mi je bilo curka za jedno vrijeme :) Jucer je bilo brutala... Sve zbog striperskih gaca u obliku surla i sl. stvarcica :)
Nema narodnjaka, samo zagorsko... U mojem kraju ne mozes napravit festu na selu od takve muzike...
Dosta mi je bilo curka za jedno vrijeme :) Jucer je bilo brutala... Sve zbog striperskih gaca u obliku surla i sl. stvarcica :)
Nema narodnjaka, samo zagorsko... U mojem kraju ne mozes napravit festu na selu od takve muzike...
Ak je zagorsko onda nema prigovora nek samo rondaju.
LOCK!
Evo ja nocim kod prijatelja i cijelu noc samo igram....
Sad sam na Aliens Swarm, a jedno 4 sata radio je Borderlands...
I, zaboravio sam, dobro jutro i otvoreni smo.
jutro i od mene
danas sam opet u gradu pa šibam preko 3g mreže. pa eto samo da vam se javim
i dođite na irc!
šta radiš ?
Dajte... Piz.dim...
poz lega!
Dajte... Piz.dim...
što reći u ovom slučaju, probaj napraviti novu konekciju? očigledno je problem do tvog laptopa. provjeri da li su mrežne postavke dobro postavljene, ako ti je postavljano na statički ip pokušaj promijeniti na dinamički..