To si ti na slikama ? :D
Batista trebali bi kakav bench odvrtiti tvoj Linksys protiv mog samo što moj već ima Linux frimware
Batista trebali bi kakav bench odvrtiti tvoj Linksys protiv mog samo što moj već ima Linux frimware
trebal bi ja puno toga...
Da ja u punom sjaju.
Svjetlis ko da te Robi pukom slucajnoscu spojio na napon :)
Odskijaj.
trebal bi ja puno toga...
Da prestati piti ugledaj se na Robija on je trijezan
trijezan 24/7 već dugo dugo .. i niš mi ne fali, osim što nekad znam biti malo živčan jer više ne pijem
Da ja u punom sjaju.
Svjetlis ko da te Robi pukom slucajnoscu spojio na napon :)
Odskijaj.
Bas si dijete...
trijezan 24/7 već dugo dugo .. i niš mi ne fali, osim što nekad znam biti malo živčan jer više ne pijem
Robi, kaj si onom gore dal TU ? Vidis da blebece bedastoce... :P
Evo ti TD jer govoriš neistinu sam govoriš kako si na nekakvim feštama kako se pripremaš za neku i onako sam govoriš da si pijan
Krešo, samo se ti zaje*avaj preko teamviewera
Evo ti TD jer govoriš neistinu sam govoriš kako si na nekakvim feštama kako se pripremaš za neku i onako sam govoriš da si pijan
Kada ces putovat s postenjem po svijetu ko ja onda ce i tebe ljudi zvat na feste... :)
Kada ces putovat s postenjem po svijetu ko ja onda ce i tebe ljudi zvat na feste... :)
Neka hvala te tvoje fešte mi netrebaju ja sam barem trijezan a ne kao ti svaki drugi dan je fešta i na toj fešti se naravno uvijek mora piti zar ne ?
Neka hvala te tvoje fešte mi netrebaju ja sam barem trijezan a ne kao ti svaki drugi dan je fešta i na toj fešti se naravno uvijek mora piti zar ne ?
Samo reci jedan razlog zakaj ne bi ? Opce me ne poznajes i ne znas kako na mene alkohol djeluje, nikad se nisam ni sa kim posvadjal u alkoholiziranom stanju.
I na moje feste ne idu djeca... Tak da se ne trebas bojat pozivnice :)
Samo reci jedan razlog zakaj ne bi ? Opce me ne poznajes i ne znas kako na mene alkohol djeluje, nikad se nisam ni sa kim posvadjal u alkoholiziranom stanju.
Ja ni nisam rekao da si se sa i kim posvađao ja sam te samo pitao to je tvoja stvar vidim da ti to smeta kad te netko pita nešto u vezi alkohola tako da mi se ne da više sa tobom o tome razgovarati.
Neka mi se sad skine NFS World update i odoh igrat.
Ja ni nisam rekao da si se sa i kim posvađao ja sam te samo pitao to je tvoja stvar vidim da ti to smeta kad te netko pita nešto u vezi alkohola tako da mi se ne da više sa tobom o tome razgovarati.
Mene da to smeta ? Najvjerojatnije sam zadnji covjek kojeg to smeta... Da je mene sramota kaj sam pijan ne bi dolazil na forum piskarat... Za svadju sam naveo jer je to jedna od najgorih stvari kroz koju se alkohol moze manifestirat.
Ja na forum dodjem iz zajebancije isto kao i na festu se proveselit s prijateljima.
Ne trebas odmah bjezat iz rasprave...
batista i rajderu - koji vam je K - de oladite! ovo je mjesto za zahebanciju a ne za svađu.
batista i rajderu - koji vam je K - de oladite! ovo je mjesto za zahebanciju a ne za svađu.
Normalna temperatura kod mene. Samo mu odgovaram na pitanja i ispravljam krive izjave.
Robi ja sam uredu i nisam ljut ovo je za mene normalan razgovor,i Batista ne bježim iz rasprave nego ja sam spomenuo nešto u vezi alkohola a ti si nama počeo pisati bedastoće ako hoćeš razgovarati dobro meni ne smeta :)
Robi ja sam uredu i nisam ljut ovo je za mene normalan razgovor,i Batista ne bježim iz rasprave nego ja sam spomenuo nešto u vezi alkohola a ti si nama počeo pisati bedastoće ako hoćeš razgovarati dobro meni ne smeta :)
Citiraj samo jednu bedastocu. Jel to nesto bilo zlonamjerno mozda ?
Evo ovo kakve pak veze to ima sa feštama i alkoholom jesi možda htjeo meni nešto reći u vezi toga ?
Evo ovo kakve pak veze to ima sa feštama i alkoholima jesi možda htjeo meni nešto reći u vezi toga ?
A to te piknulo :) Kaj ne velis odmah...
Rekao si da tebi moje feste ne trebaju, ja sam se samo nadovezal da tebe jos ne mogu zvat radi tog razloga.... :)
Rekao si da tebi moje feste ne trebaju, ja sam se samo nadovezal da tebe jos ne mogu zvat radi tog razloga.... :)
Nije me to piknul nego mi je to samo bilo glupo jer nevidim nikakve veze sa alkoholom ,nebi ja ni došao jer ti kad si pijan veće si dijete nego ja :)
Nije me to piknul nego mi je to samo bilo glupo jer nevidim nikakve veze sa alkoholom ,nebi ja ni došao jer ti kad si pijan veće si dijete nego ja :)
Dobro ti znas kaj sam ja htel rec. Nisam nist rekel, a da nema glavu i rep, ponovit cu ti opet. Ti si rekao da ti moje feste ne trebaju (ne znam zakaj moje), ja sam rekel da tebi necu poslat pozivnicu jer si jos maloljetan (dam se kladit) pa se iz toga razloga ne trebas brinut.
Djeca ne bi smjela imat nikakve veze s alkoholom, tebe sam imenovao djetetom posto nemas 18 god.
Baš ste djeca...
Ljudi, jel mi se isplati kupovat cooler za procesor ako ne namjeravam clockat?
Baš ste djeca...
otišli su sada svako sisati svoju dudu - jedan na dudu s crnim vinom, a drugi na dudu s coca colom
Ljudi, jel mi se isplati kupovat cooler za procesor ako ne namjeravam clockat?
hladiji procesor će duže živit, pa ako namjeravaš isti proc koristit više od 5 godina isplati se
Tražim ovakvu sliku, ali ne fotografiju ove statue, nego neku ''pravu''
Probaj pretražit s njim
BTW jel znate neki dobar program za snimanje videa na desktopu...dakle video capture software