Jel itko od vas igra HAWX?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav!
Vidim da je bio jučer u Nespavalicam neki razgovor o mom avataru,da čujem,šta je to
šta bla tra,našao sam ti novi avatar jer je ovaj pre fensi
odgledaj prvih minutu i pol..
jesi gledao film uopće?
...pa već sam ti napisao da nisam...btw evo jedan mali citat, a ti češ valjdfa znati od kud...
"...a zašto ne bi otišao u striptease lokal, naime tamo gdje je umberto eco još šezdesetih našao platona, ili sjeo
u kino da na filmu proucavaš jacquesa lacana, ili se kod woody allena raspitao za freuda, odnosno waltera benjamina
slušao na koncertima laure anderson..."
imam i ja novi avatar
Ovaj sad?Promijenio sam ga navečer
Kaj znaci čikara ? Uglavnom ne misli se na pepljaru jer sam taj izraz pronasel u receptima...
Haha
A vidio sam da si jučer stavio neku u nehrkalicama,al neznam da je stavim jer nije pravokutna
...pa već sam ti napisao da nisam...btw evo jedan mali citat, a ti češ valjdfa znati od kud...
"...a zašto ne bi otišao u striptease lokal, naime tamo gdje je umberto eco još šezdesetih našao platona, ili sjeo
u kino da na filmu proucavaš jacquesa lacana, ili se kod woody allena raspitao za freuda, odnosno waltera benjamina
slušao na koncertima laure anderson..."
žižek?
...nije, iz arkzina davne ,97...o prepsici između mandića i lasića...napisao boris buden...
...nije, iz arkzina davne ,97...o prepsici između mandića i lasića...napisao boris buden...
e hebi ga,te godine sam rođen
...solly...zabolavio da imas tlinajst...
Kaj znaci čikara ? Uglavnom ne misli se na pepljaru jer sam taj izraz pronasel u receptima...
Dobar dan svima.
Nama u Zadru je to šalica.

...solly...zabolavio da imas tlinajst...
stariš
...heh...neka samo potraje...

...a kaj će mi policija...ne pada mi na pamet da ih zovem...

ja sam ga tuko
...gadan je on...nadam se da više nije ljubomoran na moj avatar...

...ma razbio i mene i staklo...
...ma razbio i mene i staklo...
..ajd reci bar da sam ti to oprostio kad već traćaš..
..ajd reci bar da sam ti to oprostio kad već traćaš..
...sad ja tračam, a sam si se hvalio...