Pozz ljudeki!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro
Pa možda... ja znam da trebam apdejt kavom...
mislim da ti ne bi trebalo, vidim da u zadnjih 6 mjeseci imaš čak 37 postova, 16 više od mene :p
mislim da ti ne bi trebalo, vidim da u zadnjih 6 mjeseci imaš čak 37 postova, 16 više od mene :p
Ma to je nemoguće. Sigurno je neki bug...
Pa možda... ja znam da trebam apdejt kavom...
evo lega, tu smo negdje
pozdrav svima btw :)
E hvala...
Pozz ljudeki!
Bok svim birtašima, hm malo si nekak pospana na fotki pa kaj nema koja veselija fotka.
Jutro
Čemu tolko veselje, kaj si opet pobral susedove šljive pa sad uživaš jel.
jutro...baš gledam control panel, možda bi trebao kakav apdejt (-:
Pa treba da deinstaliraj to smeče Adobe Reader, pa onda instaliraš ovaj dole program pa u instalaciji izabereš Free verziju i eto rješeno.

zanimljiv software...morat ću ti naručiti sladoled (-:
Dobar dan svima...
I što vi mislite, kada će ljeto?
Ovako je sasvim ok.
Sto se mene tice nikad :P

Zar nemaš kalendar u blizini. Ljeto je prošlo....
Dobar dan svima....
Stigla mi danas tipkovnica COOLERMASTER Devastator. Malo je glasna dok se tipka, pa ne znam baš kako će susjedi hrkat dok ja navečer budem tipkao...
Stigla mi danas tipkovnica COOLERMASTER Devastator. Malo je glasna dok se tipka, pa ne znam baš kako će susjedi hrkat dok ja navečer budem tipkao...
Bok svim birtašima, pa naguraj malo vate ispod svake tipke i eto nema frke.A kaj s ovim mišem jel kolko ja vidim uz tu tipkovnicu ide i mišonja.
Bok svim birtašima, pa naguraj malo vate ispod svake tipke i eto nema frke.A kaj s ovim mišem jel kolko ja vidim uz tu tipkovnicu ide i mišonja.
Pa to sam prvo mislio na poslu koristiti, ali nekako mi se sviđa ovo plavo svjetlo...

Jutro
Jutro
Daj pogledajte koliko je sati, što nije u redu s vama dvojicom, to se ne može spavati bar do 7?
Dobro jutro svima...

Dobro jutro svima...
Što nije uredu s vama ostalima kad u 6 još spavate????
Što nije uredu s vama ostalima kad u 6 još spavate????
Tko spava tada sam još radio i završavao izvješća za jutro.
A sad sam zrel za kinderbet.
Jutro
Daj pogledajte koliko je sati, što nije u redu s vama dvojicom, to se ne može spavati bar do 7?
Dobro jutro svima...
Pa popio bi ja kavu i u 5:30 ali britija nije radila
jel ima koji bauštelac ovdje,logično?curi mi voda iz stropa,ne bih nikad ni skužio da mi je za bocu rakije nije trebalo sat vremena,logično

Tako tako malo vježbe ujutro.
Dobro jutro.
Tako tako malo vježbe ujutro.
Dobro jutro.
Kad dva tjedna za redom jedeš variva, ujutro te malo potjera...
Kad dva tjedna za redom jedeš variva, ujutro te malo potjera...
Istina, kako je malo potrebno za jutarnju sreću...
Istina, kako je malo potrebno za jutarnju sreću...
Najljepši način za započeti dan.
Najljepši način za započeti dan.
I napraviti mjesta za fruštik.