Bok svim birtašima, sretna nova 2013 i ovim putem kaj drugo no eto početak nove godine je crn itekak ti bokca.Uglavnom petero ljudi poginulo u prometu, večinom mladi ljudi šta reč žalost do daske a opčenito kaj se tiče hrvatske ne piše nam se dobro.
Kak bude bilo osjetit čemo na svojoj koži itekak, i da tu je naš formalan ulazak(za kojem bumo pošteno platili) u onu smotanu EU na staklenim nogama živili.
Svjesno se ukrcavamo na Titanic
ma budemo isli raditi van i bok .. svicarska dojcland i te spike a vamo samo za praznike haha ...
Nekako mi se čini da hrvati uglavnom idu u Kanadu, što je, nažalost, i moj plan nakon što završim fakultet....
U Kanadu ide onaj ko ima uvjete a njih večina nema, nije to njemačka/švicarska jel za kanadu trebaš ulaznu vizu a na tome bi mnogi pali iz ovog i onog razloga a tu ne mislim jel neko osuđivan.Bilo koja država za koju ti treba ulazna viza, to je ko minsko polje recimo i dosta te kontroliraju pogotovo Kanada to sigurno.
nije bitno gdje si sve dok ti je dobro ... a tu vise nije dobro zato gremo ca
Pošto večina ne može ča, morat če ič prilagodba i šparanje na svakoj strani znaš kak se kaže obična mačka ne voli vodu ali pliva bez frke kad ju baciš u Jarun. Znači puno ljudi u hrvatskoj morat če sljedit primjer mačke, ali na polju kako preživit ili plivat u krizi i sa što manje love jel uostalom svako ko puši cigaretline ne može kukat da nema love fučkaj ga.