Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.181.637
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
rooswelt1991 kaže...
rambox kaže...

Bok svim birtašima, sretna nova 2013 i ovim putem kaj drugo no eto početak nove godine je crn itekak ti bokca.Uglavnom petero ljudi poginulo u prometu, večinom mladi ljudi šta reč žalost do daske a opčenito kaj se tiče hrvatske ne piše nam se dobro.Nevinašce

Kak bude bilo osjetit čemo na svojoj koži itekak, i da tu je naš formalan ulazak(za kojem bumo pošteno platili) u onu smotanu EU na staklenim nogama živili.{#}{#}

Svjesno se ukrcavamo na Titanic {#}

whisper2311 kaže...

ma budemo isli raditi van i bok .. svicarska dojcland i te spike a vamo samo za praznike haha ...

Nekako mi se čini da hrvati uglavnom idu u Kanadu, što je, nažalost, i moj plan nakon što završim fakultet....

U Kanadu ide onaj ko ima uvjete a njih večina nema,Nevinašce nije to njemačka/švicarska jel za kanadu trebaš ulaznu vizu a na tome bi mnogi pali iz ovog i onog razloga a tu ne mislim jel neko osuđivan.Bilo koja država za koju ti treba ulazna viza, to je ko minsko polje recimo i dosta te kontroliraju pogotovo Kanada to sigurno.{#}

whisper2311 kaže...

nije bitno gdje si sve dok ti je dobro ... a tu vise nije dobro zato gremo ca 

Pošto večina ne može ča,{#} morat če ič prilagodba i šparanje na svakoj strani znaš kak se kaže obična mačka ne voli vodu ali pliva bez frke kad ju baciš u Jarun. Znači puno ljudi u hrvatskoj morat če sljedit primjer mačke, ali na polju kako preživit ili plivat u krizi i sa što manje love jel uostalom svako ko puši cigaretline ne može kukat da nema love fučkaj ga.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
17 godina
whisper2311 kaže...

Što jest žalosno, ali izgleda da nema boljih opcija...

Najviše od svega mi je žao što naša država uopće ne podupire da se nešto radi, sve imaju neke strateške "planove", a kad čovjek pokuša pokrenuti nešto, ubiju ga u početku sa svim živim i neživim porezima i davanjima.

Sve veće svjetske firme izbjegavaju upravno nas zbog takvih stvari....

Čovjek i da ima ideju, prije će je progurati na vanjsko tržište, nego kod nas, što je katastrofalno....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

Pošto večina ne može ča,{#} morat če ič prilagodba i šparanje na svakoj strani znaš kak se kaže obična mačka ne voli vodu ali pliva bez frke kad ju baciš u Jarun. Znači puno ljudi u hrvatskoj morat če sljedit primjer mačke, ali na polju kako preživit ili plivat u krizi i sa što manje love jel uostalom svako ko puši cigaretline ne može kukat da nema love fučkaj ga.{#}

:) ma slažem se sa tobom u potpunosti...

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=L2b5IpkYH2w&NR=1
14 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Sretna vam nova forumaši, puno sreće i zdravlja

Uff, meni dosta loše počinje, ovih dana idem na operaciju. Zanima me od vas koji ste bili na općoj anesteziji kakav je osjećaj kad se probudite ? Kolega iz razreda mi kaže da mu je bilo mučno cijeli dan, gori osjećaj od pijanstva, a to stvarno ne želim :D.

steam:hcplankton
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Sretna vam nova forumaši, puno sreće i zdravlja

Uff, meni dosta loše počinje, ovih dana idem na operaciju. Zanima me od vas koji ste bili na općoj anesteziji kakav je osjećaj kad se probudite ? Kolega iz razreda mi kaže da mu je bilo mučno cijeli dan, gori osjećaj od pijanstva, a to stvarno ne želim :D.

nikad..kuc kuc u dvo..fala bogu...a čuj...kad se probudiš reci nek ti donesu litru rakije pa da bar znaš od čeg ti muka.. :))) što će ti vaditi??{#}

14 godina

Mogao sam ići i na lokalnu, ali ipak ne, dobit iglu u leđa mi se baš i ne sviđa, a i mama mi svejedno nebi dala zbog raznih priča...

A vadim neko s*anje zvano pilonidalna cista koja me nikad nije bolila ni smetala ali se treba vaditi. Nakon operacije slijedi 2 tjedna ležanja, stalnog ispiranja područja i par mjeseci bez ikakvog treniranja jer ostave otvorenu ranu. A sve zbog male dlačice :D.

Google pics probably NSFW

steam:hcplankton
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 13:36 (Keops).
14 godina
Ekipa imam problem, hitno trebam pomoc.
Maloprije idem upalit laptop, dodje mi do onog Windows XP loga i blue screen. I tako negdje 10 puta. Nemogu uci ni u Safe Mode.
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
Linux...
Stručnjak za odmaganje...
14 godina
Ma nebi to bio problem samo da mogu spasit nekako podatke s harda, ali nece mi uopce uc ni u safe mode da spasim sve pa da reinstaliram Windows ( Linux )
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
mario.L_hr kaže...
Linux...

+1.

Sretna nova narode!

Swedish latin super funk.
17 godina
Tomek.Klc kaže...
Ma nebi to bio problem samo da mogu spasit nekako podatke s harda, ali nece mi uopce uc ni u safe mode da spasim sve pa da reinstaliram Windows ( Linux )

Live verzija linuxa, slax ili tako neka, onda uđi pomoću linuxa u sustav i spasi što trebaš sa diska....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Linux LiveCD (Ubuntu ,Mint .....) ,bootaj PC s njim ,kopiraj sve bitno na drugi disk/particiju i izbriši tu Windows particiju.

I onda ,clean install Windowsa (ili Linuxa).

rooswelt1991 kaže...

Live verzija linuxa, slax ili tako neka, onda uđi pomoću linuxa u sustav i spasi što trebaš sa diska....

Ma da ,zakaj ne odmah Arch .... {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 14:23 (kizo2703).
14 godina
Jel mogu nekako bootat preko USBa? Da stavim taj neki Linux na USB pa da namjestim da boota s USBa?

Znaci samo sve bitno prebacim s :C na :D particiju, i to ce sve ostat spremljeno?

Nemojte mislit da trollam, jos sam pocetnik pa pojasnite učeniku. :)
17 godina
kizo2703 kaže...
Tomek.Klc kaže...

Linux LiveCD (Ubuntu ,Mint .....) ,bootaj PC s njim ,kopiraj sve bitno na drugi disk/particiju i izbriši tu Windows particiju.

I onda ,clean install Windowsa (ili Linuxa).

rooswelt1991 kaže...

Ma da ,zakaj ne odmah Arch .... {#}

Možda ne zna kak to ide sa LInux, pa eto mu onda dole osnovne upute i nema frke. Kaj se tiče podataka ako ima samo C particiju, onda podatke može kopirati na USB Stick ili vanjski disk kaj drugo.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/hard-disk-error/122778.aspx?page=0&jumpto=2390189&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
neaktivan

Ljudi, sretna vam Nova godina :D

I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
15 godina
odjavljen

Sretna nova.

Može nekva preporuka što jeftinijeg 64 gb SSD-a?

Kak bi definirao ŠIRE?, Frend: Bočno dulje (c) Highway Star
16 godina
neaktivan

Dobro veče. Sretna Vam Nova Godina i želim vam sve najbolje. Nello.

Nenad
14 godina

Jel mi može netko preporučit neki Linux koji po mogućnosti ima manje od 700mb?

Linux bi bootao s CD-a da udjem u laptop u kojem su se srušili Windowsi tako da spasim neke podatke.

MORA imati manje od 700mb zato što mi je krepao DVD/RW čitač i sad u kompjuteru imam samo CD/RW. 

Tako da mogu pržit samo obične CDe od 700mb.

16 godina
moderator

puppy...

~160mb

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Jel mi može netko preporučit neki Linux koji po mogućnosti ima manje od 700mb?

Linux bi bootao s CD-a da udjem u laptop u kojem su se srušili Windowsi tako da spasim neke podatke.

MORA imati manje od 700mb zato što mi je krepao DVD/RW čitač i sad u kompjuteru imam samo CD/RW. 

Tako da mogu pržit samo obične CDe od 700mb.

Slax, ubuntu, kubuntu  itd...

Nenad
16 godina
neaktivan

Hvala svima što ste mi čestitali za Novu godinu.

Sada se povlačim i puno Vas sve svi skupa pozdravljam.

Laka Vam noć i mirne snove Vam želim. Nello.{#} {#}

Nenad
14 godina
Opet ja imam problem. Jučer sam friško instalirao Win XP, ali slika mi nije preko cijelog ekrana. Probao sam reinstalirat ali opet isto. Znaci s obje strane ekrana imam nekih 2cm crnine.

Kako da to rjesim,
15 godina

Skini odgovarajući driver za grafičku i postavi nativnu rezoluciju.

BTW: Dobar dan svima.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

bolje odrezat višak ekrana :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
XXX-Man kaže...
mario.L_hr kaže...

bolje odrezat višak ekrana :)

Ubodnom ili kružnom pilom?

Šta ima kod tebe?

14 godina
neaktivan

dan..uff bura

15 godina
whisper2311 kaže...

dan..uff bura

A ti lijepo veš na štrik i iskoristi buru.{#}

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
whisper2311 kaže...

dan..uff bura

A ti lijepo veš na štrik i iskoristi buru.{#}

i pršut..haha..

15 godina
whisper2311 kaže...

i pršut..haha..

Pršut pošalji busom za Zagreb već ću se nekako snaći oko sušenja.Smijeh

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
whisper2311 kaže...

i pršut..haha..

Pršut pošalji busom za Zagreb već ću se nekako snaći oko sušenja.Smijeh

dabome...evo hp expresom šaljem...{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice