- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sudy netko ti je naslinio kabal.....
Jutro.
Štakor????
Ne znam što je, ali nešto je
Štakor????
nello se vidim još nije otrijeznio od izlaska.....prije pas nego štaki...
thuglife - avatar ti je mrak
sudy...ja znam što je kad mi usb ne radi,ovo moje mladunče sve živo žvače pa me eto asociralo da je netko i tvoj kabal požvakao--hihi..
Zahvaljujem. :)
jutro....
ovo nije fer,vidila temu i ja taman krenila napisati kako sam i ja to isto i pobrisali,stvarno ne poštuju ljudska prava...
btw bilo je preko 20 "slažem se"(jedna prigodna za tog dečka)...
Bok svim birtašima, uh kakve su sad to perverzne fotke moram te prijavit pod hitno nema druge fučkaj ga.
aaaa ne mogu vjerovati a onu susidu bez grudnjaka nju nisi prijavio ha???
:p

A di ima sisatu? A?
Ko če još prijavljivat susidu bez grudnjaka malo sutra taman posla.
Ko če još prijavljivat susidu bez grudnjaka malo sutra taman posla.
joooj..joj... evo ti još jedna(mito) ne čitaj..gledaj...
Ja kad idem poslat mail preko t-com-a i čudim se kako je blokirana i nemože se slat a primati mogu , a kad sam vidio zbilja su T-com su promjenili postavke za slanje. Novost je uvedena enkripicija na mail. I uspješno sam novu postavku složio.
Whisperica daj malo pripazi na naš tlak i šečer jer ove slike uspješno ih podižu...
Lijep pozdrav svima. Čujemo se.
Whisperica daj malo pripazi na naš tlak i šečer jer ove slike uspješno ih podižu...
Ma nema frke pa nisi još u penziji, ko drugo ta fotka ima grešku jel ta haljina je trebala bit znatno više dignuta fučkaj ga.
Lijep pozdrav svima. Čujemo se.
Ok bok pa ne ideš na ljetovanje kolko znam brzo buš se vratil nazad kaj ne.
Kad smo več kod Top Gun filma, s obzirom na tvoje godine možda ga nisi nit gledal ko zna jel. Uglavnom kaj sam htel reč eto one famozne uvodne scene u tom filmu, koju bije glas kao jedna od najboljih filmskih Intro-a uopče normalno.
Mene ste oduvijek vi zagorci fascinirali sa tim govorom, it's so cute :D
Ma nema frke pa nisi još u penziji, ko drugo ta fotka ima grešku jel ta haljina je trebala bit znatno više dignuta fučkaj ga.
pa nisam baš tak nepristojna,,ti zamisli da je podignuta,nesmin radi tibya.. on nam ima slabi srčani mišić

pa da..srčani.. evo priznao je da mu tlak raste i šečer i što ti ja znam što sve ne..
pa da..srčani.. evo priznao je da mu tlak raste i šečer i što ti ja znam što sve ne..
Večer svima. i ja isto... al niski tlak stalno imam.....
Večer svima.što ima kod vas ja evo najeo se pizze stara pravila ocu umrijet,cigara u ruci i boca vode od 2l kod mene...
Večer svima.što ima kod vas ja evo najeo se pizze stara pravila ocu umrijet,cigara u ruci i boca vode od 2l kod mene...
buš pukel??buuuuum... nevalja ti tak najesti se kasno..,pogotovo ne vodu piti vele da se žabe izlegu v trbuhu..
buš pukel??buuuuum... nevalja ti tak najesti se kasno..,pogotovo ne vodu piti vele da se žabe izlegu v trbuhu..
Hhahahaha mudrijašica očito imamo u bircama. hahahahahaha
Ma nebum smirilo je se stanje vjerovatno nikotin djeluje-..
Nekako sumnjam da si mislila na boldano.