Ma sad ja gledam poruke opet..napisao si da ti NE daje opciju nova poruka ili odgovori,,ali..tvoje poruke se tako i prikazuju,,kao nova poruka,nema navoda..možda si mislio da ti fali ono citiraj...jer ako si išao na citiraj onda to fali...sad ispravi me ako griješim....možda ti ne vidiš preko mobitela onako kako mi vidimo..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To su tebi ukinuli jer kad se napiješ šalješ svašta na pp...
:)
čovjek neće da ga se smeta...
...a gdje vidiš rubriku omogući privatne poruke :O
Pozdrav :)
Eto i whisper je dobila kapicu.
Nije htjela perverznu sliku, ali razumijem.
Za ženu u tim godinama
Za ženu u tim godinama
ma...pa ja sam ti rekla da to nije za vaše oči..ima tu maloljetnih dječaka..
da..te godine..pffp..pff.pfff...mislim da je ledeno za bikini i ine stvari..to pak na ljeto budemo furali
Za ženu u tim godinama
ma...pa ja sam ti rekla da to nije za vaše oči..ima tu maloljetnih dječaka..
da..te godine..pffp..pff.pfff...mislim da je ledeno za bikini i ine stvari..to pak na ljeto budemo furali
Opaaaa sigurno te djeca obožava, hehehehe .
...a gdje vidiš rubriku omogući privatne poruke...slijepa i površna po običaju... :p
tu vidim..
vrati kockicu malo višlje :)))
@nello.... tiby pije a ti pijan..
tu vidim..
vrati kockicu malo višlje :)))
...nikad nisi znao-la postavljati slike, uvijek promašiš :) :p
Ovdje se ne zna ko pije a ko plaća
...da, k'o u pravom bircu...još i falsificira moje poruke, ubacuje nekakve spoiler-e... ;)
@nello.... tiby pije a ti pijan..
Ja pijan? Loooool A čime bi pio mkad nisam pijan,a?
Ovdje se ne zna ko pije a ko plaća
Aj ovaj put ti sad plačaš a nevidim da si kome dijelio piće! E!
Khmm...
padat će snjeg ljudi moji...
padat će snjeg ljudi moji...
Pa nek pada... barem neće bit jako zima... A ovako bez snijega još hladnije...
bome, zima stiže sve brže i brže prognoza za slijedećih sedam dana i nije baš za one zimogrozne brrrrr... al, dobro, to je i očekivano vrijeme :) malo snijega, malo cvokotanja, ali sve to 'izliječi' dobar kakao ili topla čokolada :D
Dobar dan svima...
@Tiby [TUT za novu poruku na Androidu]: Upaliti mobitel i pokrenu ti web preglednik. Otići na BOL Forum i odabrati temu u kojoj se želi napisati nova poruka. Ovo do sada je sve jasno, sada slijedi najbitniji dio. Provjeriti koji je zid nosivi (ako nema u blizini nikakvog nosivog zida, žurno pronaći jedan) i odmjeriti od zida 3,14 m (odmjeriti točno bez šmiranja). Pozicionirati se na odmjerenu udaljenost. Uzeti mobitel u ruku (s otvorenom temom u koju se želi postati novi post), zamahnuti (zamah za srednje jaki udarac) i izbaciti mobitel prema zidu, ciljati da pogodi zid gornjim lijevim kutom. Čim pogodi zid trkom do mobitela i pritisnuti tipku Nova poruka (koja se pojavila) i otipkati tekst. Postupak ponoviti kod svake nove poruke.
Dobar dan svima...
@Tiby [TUT za novu poruku na Androidu]: Upaliti mobitel i pokrenu ti web preglednik. Otići na BOL Forum i odabrati temu u kojoj se želi napisati nova poruka. Ovo do sada je sve jasno, sada slijedi najbitniji dio. Provjeriti koji je zid nosivi (ako nema u blizini nikakvog nosivog zida, žurno pronaći jedan) i odmjeriti od zida 3,14 m (odmjeriti točno bez šmiranja). Pozicionirati se na odmjerenu udaljenost. Uzeti mobitel u ruku (s otvorenom temom u koju se želi postati novi post), zamahnuti (zamah za srednje jaki udarac) i izbaciti mobitel prema zidu, ciljati da pogodi zid gornjim lijevim kutom. Čim pogodi zid trkom do mobitela i pritisnuti tipku Nova poruka (koja se pojavila) i otipkati tekst. Postupak ponoviti kod svake nove poruke.
ma mislim...sad kad se ne upiša od smijeha neću nikad...tiby ovo ti je profesionalac molim te poslušaj ove tople preporuke za slanje poruka..
Kod mene je jedino ovako radilo. Zar misliš da bi ga varao? Istina nešto sam češće morao mijenjati mobitele.
'Si izgorio po glavi?
To su tebi ukinuli jer kad se napiješ šalješ svašta na pp...
:)
Sredi si malo taj profil, vidiš da ti kaos vlada...
Ima li netko ideju zašto mi Python ne želi prepoznati Pygame? Instalirao sam Python 3.2 i Pygame za Python 3.2 i dalje neće, probao sam sve moguće napraviti no ništa. Zna li netko možda zašto?
...sad će neki zlobnici ovo komentirati u stilu, Jurra nam opet neke mudrosti šera, ali bmjug:
svijet je kaos, treba razderati knjigu koja ga prikazuje kao kozmos, treba istresti lažljivaslova, neka stranice ostanu bijele... ;)
...sad će neki zlobnici ovo komentirati u stilu, Jurra nam opet neke mudrosti šera, ali bmjug:svijet je kaos, treba razderati knjigu koja ga prikazuje kao kozmos, treba istresti lažljiva
slova, neka stranice ostanu bijele... ;)
I na njoj pisat neke mudre izreke. hehe
Bok svim birtašima, di nam je F1-Ivo ne vidim ga na forumu več mjesec dana nadam se da nisu u pitanju neki zdravstveni problemi.
Bok svim birtašima, di nam je F1-Ivo ne vidim ga na forumu več mjesec dana nadam se da nisu u pitanju neki zdravstveni problemi.
A neznam di je Ivo, več je dugo nema...